Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Please log in to reply
517 replies to this topic

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
OK! Lehet szó róla.
Odafele 225km
Visszaút miért körülményes?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Hali!

Mivel csak hétköznap vagyok netközelben, így az invitálásról sajnos lemaradtam. szombaton és vasárnap is a hármason eröltettem magam, viszont egyáltalán nem estek jól a kedvenc emelkedõim. nem éreztem az erõt! van ez így...
Pite!
A nagyszülõk hajdúnánásiak? én tiszavasváriban nõttem fel, a szüleim most is ott laknak. Majd egyszer együtt hazatekerhetünk, bár a visszaút ilyenkor mindig körülményes :-)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Javasolt program:

Elméleti felkészülés, térképek segítségével a jövõ szombati bulira.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Módosítjuk a programot - bicajozás helyett mindenki depresszáljon otthon és nézze a szakadó esõt az ablakon keresztül. :shit:

Szóval senki ne búslakodjon a hídnál, hogy midnenki késik...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kevély felé - Pilis, Budai hg stb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Na akkor f11-kor az UVH közepén. Hozé és Hápi már jelezte, hogy jön, többiek? Tigger, Vikvuk, Hurka?

mostan akkor hova is ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na akkor f11-kor az UVH közepén. Hozé és Hápi már jelezte, hogy jön, többiek? Tigger, Vikvuk, Hurka?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na mikor indulunk, s honnan, s kik jöttök? (javaslok egy 11-es indulást, de levihetjük f11-re...)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
(na valahogy ez így nézett ki - várok....5 perc ("ez az állat...tudtam, hogy késni fog...grrr...)...10 perc...30 perc...na ez márt durva, tutira szerel valamit...50 perc...vagy az árokba fekszik törött lábbal?...nyeregbe, sprint keresõ üzemmódban...juhászok "tetszettek erre látni biciklis?"..."ááá, csak egy zsiguli járt erre reggel 10kor"...cikázás az erdõben, kontakt másik bringással..."milyen bicaja volt?"..."hát, szar"..."jaaa, a sárga conti gumikkal...az fut, mert 3 defektje volt..." NO COMMENT )

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Késtem is ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Te mit keresel még otthon? Már úton kéne' lenne, megint késni fogsz...

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Hrrrr...morrr...grunt..vufff

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Az erdészre gondolnak...:D

vagy Te maradtál hátra (bár ez nem jellemzõ tudom-tán lekörözés volt) a pocsolyás után...:)
tudod Hozé evoluciós elmélete....a sertés és a terpkerékpáros viszonylatában....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az erdészre gondolnak...:D

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Hol láttátok õket?

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
hozé lehet, hogy egyre gondolunk, azon a túrán mi tekertünk leghátul a Vikivel, amikoris az a bizonyos anyaállat elkezdett vágtázni utánunk, hát na... :scared:

B

Ebben a topivban nem off:
A Gödöllõi túrán elmentünk egy békésen az avarban turkáló vaddisznó család mellett kb. 10 méterrel. Az utolsó arra tekerõ után kiugrott az útra a "mama" és horkantott egyet kettõt.
Vicces volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Vicces volt.[I]

díjazom a humorod :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ebben a topivban nem off:
A Gödöllõi túrán elmentünk egy békésen az avarban turkáló vaddisznó család mellett kb. 10 méterrel. Az utolsó arra tekerõ után kiugrott az útra a "mama" és horkantott egyet kettõt.
Vicces volt.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nos levlistán én megkaptam már ezért a magamét: a teljesítménytúra lényege, hogy az ellenõrzõpontok érintésével ugyan, de a kijelölt úton menjünk végig.
Ugyanakkor pl semmi kedvem nincs a lombkoronában végzõdõ vadkerítésen átcipelni a tandemet. Mi tekerni megyünk, és a táv és szint is meglesz, még ha nem is pontosan az elképzelések szerint.

Nos, ha tényleg megkapom a lámpát megint, akkor 4 óra fényárban szeretnék éjjel tekerni. Azért az is hatalmas élmény!!!!
Ha megáll az ember, és kikapcsolja a lámpát, hallani az erdõ hangjait. Parás tud ám lenni, amikor pár percen belül elkezd mocorogni egy vaddisznó a közelben.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
..most épp arra hajtunk, hogy NE kelljen sötétben. Ha lehet.

Biker:
Nem baj a sok aszfalt! Sok lesz a szint (4200m) nem fog hiányozni a terminátoros, gyökeres, stb.

Különben is, a 110 km. a gyalogosoknak van kitalálva, gyalogtúra úton. Mi kerékpárral mehetünk másfelé, ha az gyorsabb tud lenni.

----> BEAC topic