Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?
Started by
Pitechus
, 2005. May 16. 17:15
Posted 2005. May 21. - 20:56
Posted 2005. May 21. - 20:37
Na tehát, felraktam a képeket - kéretik leszedni, fõleg olyasvalakinek, aki tud fix ftp linket adni rá, merthogy ez az ingyenes szolgáltatás csak 10 letöltést engedélyez. Azaz ha sokan leszeditek és elévül, valakinek vissza is kell tennie (hajrá), de ha engem megkértek, szívesen feltöltöm megint. Ajánlom mindenkinek aki ott volt, aki szeretett volna jönni, s aki majd legközelebb jönni fog. (legalább látszik, mire számítson )
Innen töltsétek:
http://www.2big.hu/m...ba2c9e2d40274e7
Innen töltsétek:
http://www.2big.hu/m...ba2c9e2d40274e7
Posted 2005. May 21. - 18:43
Hehh, én mindet begyûjtöttem , jó kis nyomulás volt, az biztos. Egyébként hozé azt is csak azért nem, mert már sok volt elõtte, ami azért megbocsátható. :beer: Kullancsot meg szerencsére csak a macseszban találtam. Képeket pedig nagyonhamar (ma este) felrakom, beleértve a DM-pályabejárós fotókat is.
Hurka; az útvonalunk kábé így nézett ki (nagy dombokat megnevezve) - Gyertyános, Szár hegy, Bolnóka, Küdõ hegy, Isaszegi hát, Bajtemetés, Kálvária hegy, Bolnóka - hát szint volt benne bõven sok is, az egyszer biztos. Nekem bõ 70 km volt a túra, (+haza/odatekerés) szintben meg 1400-ra saccolom, de lehet, hogy több volt.
Hurka; az útvonalunk kábé így nézett ki (nagy dombokat megnevezve) - Gyertyános, Szár hegy, Bolnóka, Küdõ hegy, Isaszegi hát, Bajtemetés, Kálvária hegy, Bolnóka - hát szint volt benne bõven sok is, az egyszer biztos. Nekem bõ 70 km volt a túra, (+haza/odatekerés) szintben meg 1400-ra saccolom, de lehet, hogy több volt.
Posted 2005. May 21. - 18:12
Na de csak azért mert nem voltam ott :-):-)
merre is jártatok pontosan?
Sajna ma nem tudtam veletek tartani, de legközelebb csatlakozom!
Üdv,
Sanyi
merre is jártatok pontosan?
Sajna ma nem tudtam veletek tartani, de legközelebb csatlakozom!
Üdv,
Sanyi
Posted 2005. May 21. - 17:02
Hazaértünk, elfáradtunk, a mai kilóméter is megvolt...
Jó volt, köszönjük!
Tényleg kellene ezen a jó helyeken csinálni valamit!
(sikerült egy kivételévelm az összes "Terminátor pontot"
begyûjtenem...)
Elõre!
Jó volt, köszönjük!
Tényleg kellene ezen a jó helyeken csinálni valamit!
(sikerült egy kivételévelm az összes "Terminátor pontot"
begyûjtenem...)
Elõre!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. May 21. - 15:28
Posted 2005. May 20. - 19:45
Posted 2005. May 20. - 19:20
JOJOBA!
Tekerés volt, van, lesz! (és remélem GÖDÖLLÕ MATARTON is)
Most és mindörökké! (na jó ezt plágizáltam, de Qvajól hangzik) :-)))))))
Tekerés volt, van, lesz! (és remélem GÖDÖLLÕ MATARTON is)
Most és mindörökké! (na jó ezt plágizáltam, de Qvajól hangzik) :-)))))))
Posted 2005. May 20. - 19:16
Bocsika!
Tévedések elkerülése végett: tehát 10h Mogyi Hév? (mielõtt keresnénk egymást)!!
Hozé!
9.40h a Fóti Templomnál, a megbeszélt helyen!!
Viki!
Nincs mentség, várunk!
Kapcsolattartási szám: 06-20-2189721
Király idõnk lesz az elõrejelzés szerint!
Hali
Tévedések elkerülése végett: tehát 10h Mogyi Hév? (mielõtt keresnénk egymást)!!
Hozé!
9.40h a Fóti Templomnál, a megbeszélt helyen!!
Viki!
Nincs mentség, várunk!
Kapcsolattartási szám: 06-20-2189721
Király idõnk lesz az elõrejelzés szerint!
Hali
Posted 2005. May 20. - 15:19
Mogyoródi, onnan csak egy ugrás a kilátó.
Na de hát az könnyû...:lick:
Na jó, onnan is tudok egy vicces útvonalat, akkor holnap 10:00.
Posted 2005. May 20. - 12:31
Engem is érdekelt volna ez a tekerés,csak most szombaton nem jó...lesz máskor is?
Persze, hogy lesz. Sztem holnap az érdekesebb, részeket nem is tudjuk mind bejárni, tehát kell majd még egy alkalom.
Posted 2005. May 20. - 12:24
Mogyoródi, onnan csak egy ugrás a kilátó.
Posted 2005. May 20. - 12:05
Lesz hát, kicsit kitaláljuk az útvonalakat majd, aztán majd a mostani dagonyázás után (miért valaki másra számít, egy hét esõ után? ) lehet nagyokat nyomulni. Elég sok jó rész van, csak hát még a helyiek (mi) sem ismerünk mindent, mert kevés a (jól) jelzett útvonal. De inkább Szilasi HÉVmegálló legyen, az úgy viccesebb.
Posted 2005. May 20. - 12:04
Sajnos nekem mostanáig még nem derült ki, hogy tudok-e menni... Remélem...
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.
Posted 2005. May 20. - 11:23
Reméljük...
Posted 2005. May 20. - 11:14
Posted 2005. May 19. - 14:31
Dante!
Megy priviben! Balage-val telefonon már beszéltem, vidéken lesz, Valerie-nek sem jó a szombat! Vikit mindjárt hívom!
A hétvége idõjárása az indexen:
Péntek estig várható idõjárás
Ma csak néhol szakadozik fel rövid idõszakokra a felhõzet, többfelé várható esõ, zápor. Pénteken már országszerte számíthatunk napsütésre, de keleten idõnként több lesz felhõ, és ott elszórtan még zápor is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél sokfelé erõs, ma többfelé viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet többnyire 5 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hõmérséklet pénteken 16 és 21 fok között valószínû.
Hosszútávú elõrejelzés
A hét végére megnyugszik idõjárásunk, egyre több napsütésben lesz részünk. Legfeljebb keleten fordulhat elõ jelentéktelen zápor. Jelentõsen melegszik az idõ, hétfõn a hõmérséklet csúcsértéke helyenként elérheti a 30 fokot.
Megy priviben! Balage-val telefonon már beszéltem, vidéken lesz, Valerie-nek sem jó a szombat! Vikit mindjárt hívom!
A hétvége idõjárása az indexen:
Péntek estig várható idõjárás
Ma csak néhol szakadozik fel rövid idõszakokra a felhõzet, többfelé várható esõ, zápor. Pénteken már országszerte számíthatunk napsütésre, de keleten idõnként több lesz felhõ, és ott elszórtan még zápor is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél sokfelé erõs, ma többfelé viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet többnyire 5 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hõmérséklet pénteken 16 és 21 fok között valószínû.
Hosszútávú elõrejelzés
A hét végére megnyugszik idõjárásunk, egyre több napsütésben lesz részünk. Legfeljebb keleten fordulhat elõ jelentéktelen zápor. Jelentõsen melegszik az idõ, hétfõn a hõmérséklet csúcsértéke helyenként elérheti a 30 fokot.
Posted 2005. May 19. - 14:23
Ok, MIHI dobsz privit (idelinkelõt) a srácoknak, akik voltak DM pályabejárni? Bocsi, h rádtukmálom a szervezést, de te tartod mindenkivel a kapcsolatot.
Posted 2005. May 19. - 13:33
Posted 2005. May 19. - 11:40
OK.
Jónak tûnik.
Jónak tûnik.