mondjuk télen jól jön amikor a kocsik elõterében 10 centi hó figyel, és 2 órát álltok a semmi közepén (múlt év dec 30 )
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ride everywhere.
.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
TAPS-TAPS!
Egyszeruen csak gratulalni tudok! Igy tovabb!
Remelem beszorul a fejed az egykilos elso kereked kulloi koze!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Igaz nem vagyok még így se elég kúl vagy frí mert nem érzem még ránézésre, hogy melyik vázforma s mely vázanyag mennyire rugalmas... pedig én szoktam is bringázni néha...hidegben is...
Aztán állandóan le lenne terhelve a szerver.
Persze csak átmenetileg.
;-)
Aztán állandóan le lenne terhelve a szerver.heh bazz, jobbak vagytok mint az aktuálpolitika
rájöttem, lehet h fórumot kellene nyitni a parlament helyett...
??? nem voltam se uttoro sem kisdobos.. hat meg kispajtas.... nekem ez kimaradt! BOCS!szigorúan single-speeder kispajtásaimnak címezve:
Elnezest mar, hogy igy megkerdezem.. szerinted minket erdekel a huszkilonyi vasad???engem igazából nem érdekel, hogy ki mitõl érzi jól magát, mire mennyit költ, stb, de mindenesetre ti összekeveritek a fórumot valami mással.
ez nem az a hely, ahol kisajátíthatsz egy topikot, és õrjönghetsz ha más is ír bele. nem a témát tévesztettem el, max a célközönséget..
Egyszeru a megoldas! Ne olvass forumot es ne szolj hozza! Hidd el nekunk is konnyebb lesz!az a baj, hogy csak sablonok szerint tudtok gondolkodni, majd a VÉLEMÉNYETEKKEL úgy oltjátok a népet, mintha az valami alapigazság lenne. mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi az érték, a fórumon ettõl még vélemények ütközzenek, de a megmondásokból krvára elegem van.
Hidd el nem is erdekel.. igazan....komolyan elmagyarázzam, hogy ki az, aki jól járna a roncs régi biciklimmel?
fölösleges, úgyse értenétek. pedig van ilyen...
Nehogy mar te nyiss vitat kinek milyen epito jellegu a hozzaszolasa.. szerintem egy kicsit zuhanj magadba es gondolkodj el az elet nagy dolgain!majd ha kinõttétek a sablonjaitokat, gyertek vissza, és ÉPÍTÕ jellegû hozzászólásaitokkal tegyétek mégjobbá e vidám világot.