Hát, ez marha jó... csak azt nem értem, hogy fényes nappal amikor tök mindegy hogy van-e rajtunk mellény, miért akarnak elütni...
ma pl. Veszprémnél egy buszos úgy gondolta hogy megelõz annak ellenére hogy szembõl jöttek... hát nem sokon múlott hogy fellökjön... :mad:
Ha lett volna rajtam mellény, amit persze eltakart volna a hátizsák akkor azzal együtt lökött volna majdnem fel... lehet az jobb lett volna??? :wtf:
Nem nagyon értem itt az embereket, ill. kezdek rájönni a hatóságok észjárására.
Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a legegyszerûbb megoldás kiiktatni a bicikliseket a forgalomból, így aztán egy gonddal kevesebb... erre utalnak azok a megoldások - amik errefelé elég népszerûek pl. a Szigetközben vagy többek között Nyúlon is - hogy egyszerûen kirakják a járdára a bicikliút táblát, így aztán nem kell az autósoknak foglalkozniuk a biciklisekkel... nem mennek az úton... ha meg igen és elütik akkor persze a biciklis az oka... De gondolom ezt nem is kell mondanom hogy milyen nagy élmény a mamókák a gyerekkocsis kismamák és a parkoló autók között biciklizni az eredetileg járdának készült úton... mert persze az senkit sem zavar és a világ legtermészetesebb dolga hogy az autókkal a bicikliúton, kerékpársávon kell parkolni...
De sajnos az az érzésem hogy ez nem fog megváltozni ha a fejünk tetejére állunk akkor sem...