Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dohogó - politikamentesen

- - - - -

  • Lezárt topik Lezárt topik
2850 hozzászólás a témában

#2101
szinuhe

szinuhe

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 911 hozzászólás
hat most majd egy darabig nem is megyek arra, ha eszak fele veszem az iranyt, de tegnap reggel meg nem tudtam, hogy elfolyt az atjaro.
mellesleg egy tablat megerne az elagazasnal elotte, hogy haligali, mert gyanithatoan nem az a fatakolmany lesz az elso, amit helyreallitanak a kornyeken... mar, ha valaha is...

na mindegy, latom ez csak nekem volt gond elsore, ugyhogy egyedul dohogok tovabb rajta.

soha ne fordulj vissza! :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

#2102
Bikertigger

Bikertigger

    maximus

  • fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem kötelezõ a patak gát tetején kijönni, tovább lehet menni egy félkilcsit belûl, és bringaúton kijönni....mégha 1-2 kilcsi kerülõ is így a szaros vagy a kora ......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

#2103
szinuhe

szinuhe

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 911 hozzászólás
akkor viz monnyon le.
az egy dolog, hogy en hulye es lusta vagyok es inkabb betekerek a korforgalomig, hogy at tudjak menni, minthogy keruljek kicsit, de lattam ott kisgyerekeket is hulye apukaval, mer azokis lustak. eshat attol, hogy apuka hulyelusta, attol meg elkurhatja a kicsiket egy auto.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

#2104
Valeria Victrix

Valeria Victrix

    Isten ostora

  • fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kérdésedben megtalálható a válasz. A "wasser" a bûnös...


#2105
szinuhe

szinuhe

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 911 hozzászólás
Szentendre fele, a Romai utan a csatorna (vagy patak, vagy miaz) mellett azt a fabol keszult atjarot, ami atvitt az autout alatt a tuloldalra a bringautra, azt a viz vitte el? vagy mi a repa lett vele?
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

#2106
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tudom, mostanában énis körülnézek, és akkor se autóval, se bringával nem emgyek haza, ha vannak kétes alakok, hanem eltekerek/elhajtok a ház elött messzire.

pedig nem is rossz környék:(
gáááz.

#2107
RobesPierre

RobesPierre

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 276 hozzászólás
Thez: Sajnos azt kell mondjam Te magad kínáltad fel a lehetõséget a 2 jómadárnak. Ilyen világot élünk! Aki két kerékpárral közlekedik attól valószínûleg könnyebben el lehet tulajdonítani legalább az egyiket, mint aki eggyel teker. Lakóhelyemet nem véletlenül hívom "balkánnak", sajnos errefelé számuk elég magas, ezért már megtanultam, hogy elõvigyázatosnak kell lennem. Pl. hazaérkezéskor szétnézek mielõtt bemegyek a lépcsõházba nehogy valakinek ötletet adjak. Nemegyszer kellett tiszteletkört tennem a ház körül. Szal csak óvatosan!

#2108
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tudom.

de mindig úgy kezdem hogy megadom az esélyt hogy nem olyanok mint amit a statisztika mond, mint amilyen az átlag. de megint nem kellett csalódtam. csak most majdnem 2 bringámba fájt a móka.

#2109
exxpert

exxpert

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Szerintem nem igazságot akartak osztani, ez csak mellékduma! Ez olyan, mint amikor odajönnek hozzád ketten a buszmegállóban, h "miért bántottad a 3 éves öccsüket", és ha nem akarod, h megverjenek, akkor add oda az órádat és a mobilodat....

[highlight] The bike way of life [/highlight]


#2110
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Nem akarlak elkeseríteni , de vszínûleg nem az igazságosztó szerepét akarták eljátszani.
Saját mocskos természetükbõl kiindúlva lopott cuccnak gondolták , biztos belegondoltak , hogy ha lenyúlják tõled , akkor nem lesz kihez-hova fordulnod.
Erõsen mákod volt , mert le tudtad õket rázni.

csak nem értem miért saját népcsoportjuk szokásaiból indulnak ki egy európai országban, egy európai emberrel szemben.
és hogy mi joguk van hozzá.(mondjuk nekik mindenhez van joguk szal ezt meg sem kérdezem)

no mind1.

#2111
vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Nem akarlak elkeseríteni , de vszínûleg nem az igazságosztó szerepét akarták eljátszani.
Saját mocskos természetükbõl kiindúlva lopott cuccnak gondolták , biztos belegondoltak , hogy ha lenyúlják tõled , akkor nem lesz kihez-hova fordulnod.
Erõsen mákod volt , mert le tudtad õket rázni.

#2112
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a mondandóm lényege, kulcsmondata: a természet nem hazudtolja meg önmagát.

a történet pedig:
ma nem volt jó napom. amúgyis elkéstem, egész nap ezer sok meló volt, ebédelni alig volt idõ, majd örültem, hogy végre vége, és mehetek bringázni. a cégnél nem akartam benthagyni egyik bringát sem, mivel hétvégén mind2vel akarok bringázni, persze ha az idõ, és az idõm engedi. rendben, menjünk 2 bicóval. hévre fel, majd kis fogasozás, az egyik bringát ismerõsnél pihentetve. persze az esõ szigorúan fél óránként szakadt vagy 2 percet, így hangulatom se volt felmenni félve az esõtõl. rendben, visszatekertünk, majd indultam kelenföldre a vonathoz. jegyet rendesen vettem, igaz továbbra is két bringával. kaller csak vigyorgott h ezt nem szabad, de nem szólt komolyabban. rendes volt.

érden leszálltam, és indultam volna el kis másfél km-es egyenes, vízszintes aszfalttúrámon haza, a gianton ülve, magam mellett gurítva a P-t.
épp egy csendes aszfaltozott mellékutcában túráztam, mikor ahogy szokott, megjelent a hatalmas orosz hatalom autóiparának csodája, meglepõen jó állapotban(azaz valszeg frissen eltulajdonítva)
ezzel semmi gond, de sejthetõ milyen embercsoport tagjai ültek benne, szám szerint 2 darab. persze rögtön ablak leteker, és kiszólás, hogy honnan van a bringa. mondom az enyém, mi ezen a különös?
na de valljam be, nem bántanak, csak mondjam el honnan van. mondom boltból, honnan máshonnan.
na de tudom e bizonyítani... mondom miért kéne?
de tudod bizonyítani?
eközben haladtunk kb 1 sarkot.kanyarodott az út, de ment elõre is egy egyenesen. õk azt hitték egyenesen megyek, de okosan elkanyarodtam. meglátták, fékeztek, és gondolták akkor most elém vágnak a földúton. nyomták neki, én meg okosan visszafordultam, és visszasprinteltem a városba. majd nekik köszönhetõen lett egy mellékutas 5km-es emelkedõs túrám, folyton úgy hogy a hátam mögé néztem...



az egészet csak azért nem értem, mert mi köze két cigánynak hogy miért van 2 bringa nálam? nem hinném hogy ilyen bõrszínnel bármi közük lenne az igazságszolgáltatáshoz. sõt, egyenesen kizárt. viszont két civilnek mi köze hozzá?

persze visszaszólni sem mertem, hisz ha ezt kifejtem részletesen, akkor 100% hogy megállnak, és ott rögtön veszik el az egyik/mind2 bringát. tehát csak mondtam, és tekertem.


ha csak egy bringával lettem volna, kifejtettem volna hogy mi a f*sz köze van két cigánynak ahhoz, hogy miért van nálam 2 bringa. úgy hiszem hogy alap esetben magyar embernél kettõ van valamibõl, az egyántalán nem gyanús. pesten még csak meg sem néztek. ellenben velük, akiknél 2 ilyen, vagy bármilyen bringa lenne, egyértelmû lenne sokak számára a bringák származása.
gondolom saját népük tettei miatt próbálták megjátszani az igazságosztó szerepét, csak nemtudom ehhez milyen joguk van.

innen üzenem nekik hogy benyalhatnak gyomorig.



az egészben az votl ott abban a helyzetben a szörnyû, hogy ugye két bringa, így se sietni, se trükközni nem tudtam volna, és ha történik bármi viszik mind2 bringát, és még engem is bánthatnak(2en voltak)
szóval semmit sem tehettem, innen is köszönöm az égieknek hogy ilyen egyszerüek voltak.


szóval:( a kezdõ és egyben záró mondtat: a természet, és az emberi természet NEM hazudtolja meg önmagát.
várható volt.

#2113
vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Hát ezt már elég konkrét kibogozni:)

Jut eszembe:ez a rohadt idõ megint odatesz a hvégének.
Követelem , hogy az idõjárás MONDJON LE!!!!!

#2114
tom_mirra

tom_mirra

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
van tovább is divex
http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
kezdenek fárasztóak lenni
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.


#2115
the_d

the_d

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Na, ezt most nemtom benéztem-e vagy sem, csak annyiszor szívtam meg (nem ilyen esetekkel) a dolgokat, hogy lassan fejbõl tudom a fogyasztóvédõk számát. Mindenki ugrik vmi ilyen témára.....:D
Meguntam az aláírásom....

#2116
vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Vhol a bolt felõl bukik a mutatvány:egy 17 ezres cipõvel megbukás esetén"légyszi vidd vissza", majd a köv. megjelenéskor "hányszor jön ez még".
Ez vmi oltári nagy kamu.Vagy ha tényleg ilyen f@sza (béna-szerencsétlen) a bolti hozzáállás akkor sok jövõjük nincs.
Lenyúlják õket a fatolvajok meg a családjuk:)

#2117
kalaius

kalaius

    maximus

  • fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hehe... Érdemes ~a közepétõl elolvasni a kommenteket :)

Tisztelt homárosok!
Azt semmiképpen sem akarom elárulni, hogy ki vagyok, de rajta vagyok azokon a képeken, mert én is ott dolgozom. G. A. múltkor beviharzott nagy mérgesen, és nagy jelenetet rendezett nekünk. Nehezen lehetett kihámozni, hogy mi a baja. Valami haverja olvasta a Homárt és szólt neki, hogy fikázzák a céget. Valszeg egész nap agyalhatott, hogy mi legyen a megfelelõ reagálás. Amit kitalált, az szerintem egy nagyon szemét dolog, és ezért is döntöttem úgy, hogy közreadom, mert nem lenne helyes, ha ezt a baromságot bárki elhinné. G. A. kiválasztotta az egyik kollegát, és megmondta neki, hogy mit kell eljátszania. Mindenkit beállított pontosan, hogy hiteles legyen a felvétel. A srác átment a kapun, ahogy kérte. Akkor G.A. kiszedte a felvételt, és elrohant vele. Akkor még nem mondta, hogy mit akar, de azért sejtettük. Én nem voltam benne a vásárló kitaszigálásában, nem is láttam az esetet. De az biztos, hogy itt azért elég sokszor próbálnak lopni, és nem ez a szokásos eljárás. Jegyzõkönyvezés van, és 10 ezr forint fölötti értéknél rendõrt is hívunk. És nem is engedik be soha többet, aki egyszer lebukott. Van egy kis fotóalbum 8biztonsági kamerák alapján), amit a pénztárnál tartunk, abban szoktuk ellenõrizni, ha valaki gyanúsan ismerõs.
Tisztelettel


Az igazság nem derül ki, de aranyos úgy az egész történet, meg az álláspontok... :)

#2118
regent

regent

    vendég

  • fórumtag
  • 233 hozzászólás
Ez a Teri mit csinál, minden elérhetöö fórumra regisztrál és elsírja a bánatát?
De azért jellemzöö, hogy volt aki itt is egybööl ugrott, és fizikai segítséget sem habozott felajánlani.
Ez volt az index hasonló fórumán is. Erdekes, hogy ilyenkor mindig hirtelen ajánlkozik egy-két jólelküü ember aki segíteni akar szegény megalázott polgártársán.
Ilyen sok emberrel történt már hasonló eset, hogy ennyire sokan érzik úgy, törleszteni kéne? Vagy mi?

#2119
Olee

Olee

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez az Jorci! Megint Te vagy a király! :D :spoko:

#2120
Jorus

Jorus

    ALFAHÍM

  • globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hmm... http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1


A budaörsi Divex sportáruházban a biztonsági õrök kidobtak az ajtón, miután meghallották, hogy a vásárlók könyvét kérem. Szemtanú nincs, csak az áruházi alkalmazottak és a kamerák. :(

Hogy miért kértem a vásárlók könyvét? Kifelé menet a pénztáros nõ arrogánsan utánam szólt: "Hányszor jön ez még?" Akkor látott másodszor, egyetlen szót sem beszéltem vele. Visszafordultam, és megkérdeztem, hogy mit mondott. Úgy csinált, mintha ott se lennék. Kértem a vásárlók könyvét, erre ketten megragadtak (egyikük az áruház vezetõje), és kidobtak az ajtón.

Mi a teendõ? Belenyugodjak?


"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"