Köszi a választ; akkor ez a lefelé fékezéses dolog hasonló lehet szerintem, mint a mostani gépemnél. Eléggé oda kell figyelnem, hogy mennyire húzom a hátulját, mert könnyen blokkol. (tudom Jani mondta már, hogy lefelé nem kell fékezni). Amivel még szemezgettem az a Cannondale Scalpel,egyébként mentél már Mission-nel?
- Igazából össztelósból összesen 1db-t próbáltam azt a 96-t, de nem vett le a lábamról!!!
(na jó egy Epic-n is ültem, az kényelmes volt)
- valahogy mindig csak szemezek vele, de azt mondom, meg kell tanulni rendesen bringázni és akkor nem kell a hátsó tag!
- A rugóút úgy is a kézben és a lábban van!
- Mérnökileg és mûszaki tartalomból a Speckó és a Giant adja a legtöbbet "megfizethetõ áron"!
- A Scalpel az nem össztelós! Az félmerev gép, a láncvilla elõfeszített karbonból van. Ötvözi a merev és a soft tulajdonságait! Érdemes megnézni azt a kis videót ami a hivatalos oldalon van.
- Nagyon mutatós darab és Biztos nagyon jó is a Paulissen és Keisjakoff is ezt használja(persze szponzortól kapta)
- De ne feledd nem a bringától leszel jobb, hanem a gyakorlástól és az edzéstõl. Valamint a helyesen beállított kerékpártól. A szép bringa max. önelégedettséget ad, és a placebó hatása kiváló. A teljesítményt a legkevésbé befolyásoló tényezõ.
- Én már rájöttem, ha majd a Magyar elit-tõl 3-4%-ra leszek akkor foglalkozom a technikával és agyalok mit kellene fejleszteni.
- Csak egy példa: az edzõbringám 12,5 kg a versenygépem 9,45kg! És érdekes módon mindegyikkel ugyanolyan köridõket tudok menni a kijelölt pályámon. Vagy résztávozás közben akármelyik emelkedõn. Ráadásul Sanyi barátom még a szezon elején meg is vert az edzõ bringámmal (akkor nem volt gépe és elkérte az edzõgépemet) a Pilisben XCO versenyen ...
- Ennyit a technikáról
De ha megvan rá a keret akkor irány a bolt
Nem lebeszélni akarlak, csak a tapasztalatomat osztom meg .... de ha nincsen igazam akkor biztos tévedek