Félreértesz... nem azt akartam mondani, hogy a technika fontosabb a felkészülésnél, csak annyit hogyha javítja a komfortérzetet, akkor segít kihozni magadból a legjobbat.
Egy olyan verseny végeredménye persze hogy nyilvánvaló, ahol teljesen más a befektetett munka mennyisége, a tapasztalat, a motiváció... stb.
nem értelek félre :no:, csak mikor írtad, hogy "Szecska mester" azért ment úgy ahogy ... az nem a technika miatt volt, hanem azért, mert belebabrált az addig bevált beállításába ... ez amatõr dolog ...(szerintem)
- A technikai fejlesztésnek én is híve vagyok, csak nem akarom, hogy túlzásokba essetek. Lehet nem fejezem ki mindig magam kézzel foghatóan, de majd javítok akkor ezen.
- Csak azt akartam szemléltetni a korábban kvázi verseny gondolattal, hogy nem a technika számít. És nem magamat akarom futtatni vele. Az én seggemet is elverik jó párszor ...
- És hidd el, ha a megszokott bringádra ülsz sokkal jobb eredményt érsz el mint bármilyen technikai új dologgal.
- Csak infóként én most saját gyártású és tervezésû kerékagyakon és keréken dolgozom ... a legnagyobb dilemmám a csapágyazás a racsni és az agy találkozásánál és 819-s felnivel lesz szerelve és megközelítõleg 1480-1520g lesz a súlya