Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Félreértesz... nem azt akartam mondani, hogy a technika fontosabb a felkészülésnél, csak annyit hogyha javítja a komfortérzetet, akkor segít kihozni magadból a legjobbat.
Egy olyan verseny végeredménye persze hogy nyilvánvaló, ahol teljesen más a befektetett munka mennyisége, a tapasztalat, a motiváció... stb.

nem értelek félre :no:, csak mikor írtad, hogy "Szecska mester" azért ment úgy ahogy ... az nem a technika miatt volt, hanem azért, mert belebabrált az addig bevált beállításába ... ez amatõr dolog ...(szerintem)

- A technikai fejlesztésnek én is híve vagyok, csak nem akarom, hogy túlzásokba essetek. Lehet nem fejezem ki mindig magam kézzel foghatóan, de majd javítok akkor ezen.

- Csak azt akartam szemléltetni a korábban kvázi verseny gondolattal, hogy nem a technika számít. És nem magamat akarom futtatni vele. Az én seggemet is elverik jó párszor ...

- És hidd el, ha a megszokott bringádra ülsz sokkal jobb eredményt érsz el mint bármilyen technikai új dologgal.

- Csak infóként én most saját gyártású és tervezésû kerékagyakon és keréken dolgozom ... a legnagyobb dilemmám a csapágyazás a racsni és az agy találkozásánál és 819-s felnivel lesz szerelve és megközelítõleg 1480-1520g lesz a súlya
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Közben néztem merre megy a zöld, tudom, hogy hol van, de az nagyon meredek és nincs nyom.
A Baglyas lankásabb oldala Fejér megye, a járhatatlan fele meg Veszprém. :)

Az út már meg van, csak engedélyeztetni kell! Mindenféle védett növény van arra, és azt csak az illegálisan randalírozó motorosok és quadosok ápolhatják.
Csak azokon lehet az elõírásokat érvényesíteni, akik próbálnak szabályosan eljárni.
Holnap már talán okosabb leszek...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Olvastam. A tavalyi verziót akarom engedélyeztetni. Ha nem jön össze akkor a hegy csúcsa sajnos kimarad. :(

Közben néztem merre megy a zöld, tudom, hogy hol van, de az nagyon meredek és nincs nyom.
A Baglyas lankásabb oldala Fejér megye, a járhatatlan fele meg Veszprém. :)

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
ja, és ha tudok valamit segíteni a szervezésben/elõkészítésben, megtaláltok :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Írtam múltkor a pirosról én is. Nem tudom olvastad-e. http://forum.bikemag...&postcount=8065

Csak az az út jó, amin tavaly ment volna a pálya, a többi élvezhetetlen. A zöld szerintem nem létezik.

Javaslom beszéljetek a Fehér-Vár-Palota túra rendezõivel. Most nem látom a szervezõk között, de biztosan ismerik: kezdetben Nagy Lajos szervezte, amikor még térkép és jelzés hírbõl sem volt arra, nagyon jól ismeri a környéket. Ha jól emlékszem, a Gáz u.-ban lakott, de ez nem tuti.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Írtam múltkor a pirosról én is. Nem tudom olvastad-e. http://forum.bikemag...&postcount=8065

Csak az az út jó, amin tavaly ment volna a pálya, a többi élvezhetetlen. A zöld szerintem nem létezik.

Olvastam. A tavalyi verziót akarom engedélyeztetni. Ha nem jön össze akkor a hegy csúcsa sajnos kimarad. :(
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap a Baglyast háromszor másztam meg. Azt a ki...ot zöld jelzést kerestem, de nem jött össze. Utána én is lementem elõször a piros, majd a kék jelzésen is. Amilyen állapotban vannak, hát nem merem arra vinni a pályát. Holnap megyek a tájegységvezetõkhöz egyeztetni, hogy mit engednek és mit nem..
Ma du. a hidegvölgy környékét járom be egyéb alternatívákat keresni.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Kotyogott a kormánycsapágya.
Én is ötkor indulok, csak a másik irányba megyek, fel a Baglyasra. Nincs kedvetek arra jönni? A Baglyast húzom meg egy kicsit :) , erõs tempó végig felfelé közben 2 megindulással, a többi csak laza pörgetõs edzés.

Tegnap a Baglyast háromszor másztam meg. Azt a ki...ot zöld jelzést kerestem, de nem jött össze. Utána én is lementem elõször a piros, majd a kék jelzésen is. Amilyen állapotban vannak, hát nem merem arra vinni a pályát. Holnap megyek a tájegységvezetõkhöz egyeztetni, hogy mit engednek és mit nem..
Ma du. a hidegvölgy környékét járom be egyéb alternatívákat keresni.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Én is ötkor indulok, csak a másik irányba megyek, fel a Baglyasra. Nincs kedvetek arra jönni? A Baglyast húzom meg egy kicsit :) , erõs tempó végig felfelé közben 2 megindulással, a többi csak laza pörgetõs edzés.

Kösz Jani, Fezsóval megyek kutyalesre...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Janiék hívták fel a figyelmemet szombaton, hogy kotyog egy kicsit... elgurulsz hozzánk?

Ja, akkor igyekszem; a pontos cím miatt hívlak.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Köszi, de én most csak egy jólesõ tempót szeretnék, nem tartanálak fel (meg nincs is sok kedvem a rázóteszthez :))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Öt óra nekem OK. Mi történt a csapággyal?

Janiék hívták fel a figyelmemet szombaton, hogy kotyog egy kicsit... elgurulsz hozzánk?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

melegítésnek kormánycsapágy állítás :) (egyedül nem bírtam vele)
aztán szerintem megnézhetnénk a Balu által javasolt piros háromszöget.

esetleg elõbb indulni tudunk?

Öt óra nekem OK. Mi történt a csapággyal?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ok,mi lesz a menetrend?

melegítésnek kormánycsapágy állítás :) (egyedül nem bírtam vele)
aztán szerintem megnézhetnénk a Balu által javasolt piros háromszöget.

esetleg elõbb indulni tudunk?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

én benne vagyok! (ketten könnyebb jómodorra tanítani a sukorói kutyust :) )

Ok,mi lesz a menetrend? Miért még él? Én azt hittem,hogy a múltkor mikor Balu legyorsulta végelgyengülésben kimúlt...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Igen, és itt újra a bizonyos "billenésnél" tartunk. Különben meg szerda van, mi lesz a fél hatos tekeréssel?

én benne vagyok! (ketten könnyebb jómodorra tanítani a sukorói kutyust :) )

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Ami engem illet, ha a rendelkezésre álló zsé annyi lenne, hogy nem tudnék mit kezdeni vele, biztos lenne 5-6 bicajom: 1 országúti krono, 1 országúti mezõny, 1 monti, +2-3 meg csak azért mert szép :)

Igen, és itt újra a bizonyos "billenésnél" tartunk. Különben meg szerda van, mi lesz a fél hatos tekeréssel?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
!!! VÁROSI DH-Komló !!!
Komló, 2009. szeptember 5. szombat

Versenyközpont: Komló-belváros, Eszperantó tér

Versenykiírás: http://www.doke.hu/g...09/varosidh.jpg
A tavalyi verseny videója: http://www.pinkbike.com/video/77858/

Pálya: “Hét ásó” emlékmûtõl az Eszperantó térig
Pálya hossz: kb. 1,3 km (lépcsõk nincsenek!)
Nevezés: 11.00-tól 14-óráig
Pályabejárás: 12-14 óráig
Idõmérõ és döntõ: 15.00-tól
Kategóriák: Profi, hobby, nõi. (licensz nem szükséges)
Felszállítás lesz.
Nevezési díj: 2500 Ft

Díjazás: kupák, érmek és ajándékok

Rendezõ: DÖKE (www.doke.hu )

Szállás: Komló - Kollégium: 72/481-652, Komló(Sikonda) - Fenyves Kemping: 72/481-981, Komló - Hotel Béke sziget: 72/581-098, Mánfa - Muskátlis vendégház: 70/244-3432, 70/527-7673, Mánfa - Romantyk vendégház: 72/484-848, 30/224-3093, Magyarszék - Pálma Vendégház: 30/499-2134, Magyarszék - Rauch Szállás: 30/485-8603

Információ: 30/6983-901 20/204-2360 www.doke.hu

Támogatók: Komló Város Önkormányzata, Páva Zoltán Komló város polgármestere, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány, Bike Kerékpárszaküzlet és Szervíz

Egyéb programok: expo, sörsátor, koncertek, tûzijáték, disco (péntek és szombat este)
A kiegészítõ programokról bõvebben: http://komlo.hu/index.php?m=62

A versenyen bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul!

Minden érdeklõdõt és versenyzõt sok szeretettel várunk!!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ha lesz olyan rendes és a fa alá teszi, akkor derékig érõ hóban is bemutató lesz Zero-Pivot system és a carbon Lefty mûködésébõl:D

Ami engem illet, ha a rendelkezésre álló zsé annyi lenne, hogy nem tudnék mit kezdeni vele, biztos lenne 5-6 bicajom: 1 országúti krono, 1 országúti mezõny, 1 monti, +2-3 meg csak azért mert szép :)
Feltöltött kép