Én is lábbal tompítok az ilyen akadályoknál. Másképpen talán nem is tudnék.
Másként nem lehet, a kézzel fékezünk!
Én is lábbal tompítok az ilyen akadályoknál. Másképpen talán nem is tudnék.
Ja most egyszer tartotta be Bálint is ... aztán mi lett belõle ... sírt valaki ... még ilyet ...
És csak azért emeltem fel a lábam mert féltettem a teszt bringát ...
2. mondásom: A karbon talpas cipõ viszi a tükröt, fõleg ha kanyarban felemeljük a lábunkat
A sebesség mindent megold.
Jó történet.
Jani éppen a problémák elkerülése érdekében ott nem használja a kerékpársávot hanem bunkó módon a külsõ sáv közepén megy.
Egy igen komoly kerékpáros baleset.
link
...
És te mész?
Sziasztok!
Jani segítségével találtam erre a lokális közösségre, amihez csatlakoznék
Meridás vagyok, most nem írom le a vasam adatait, majd az elsõ tekerésnél úgyis minden kiderül!
Voltam pár maratonon, nem vagyok villám Géza, a mostani Mátrát 2:59 alatt nyomtam le.
Ha szervezõdik valami "gurulás", szívesen társulnék, akár egy valakivel is, de nyilván csoporttal is!
Üdv.
Csacsa
És te mész?Elmész?
Üdv Balu!
A mátrai képeket nézegetve egy új "hardverre" lettem figyelmes. Összeszoktatok már?
Hazánk fia ismét jól szerepelt.
Tud valaki egy jó kerékszerelõt a városban?
Hazánk fia ismét jól szerepelt.
Mit kell megszerelni? Lehet tudok segíteni.Tud valaki egy jó kerékszerelõt a városban?
Ingyen elvihetõ 2db 26-os monti belsõ, presta szelepes.
Gyanús, hogy ez lesz a helyzet, bár szerintem a kedves hölgy megérdemelne egy komolyabb büntit.
Azért igyekszünk kicsit megmozgatni a rendõrségi kapcsolatainkat, hátha sikerül egy kis ráhatás.
Ha meg végül fizetnem kell, akkor ott rohadjon meg az a k*rva nõ. Nem kívánok senkinek sem rosszat... egy foga legyen, az is fájjon!!!!!!!!!
Az infót köszönöm szépen!
Áhh, nem rémisztget. Örülök, hogy nem maradtam ott, a pénzbírságra és egyéb nyalánkságra pedig készülök.
Azért nem fogok magamba roskadni.