Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én is lábbal tompítok az ilyen akadályoknál. :) Másképpen talán nem is tudnék.

Másként nem lehet, a kézzel fékezünk!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ja most egyszer tartotta be Bálint is ... aztán mi lett belõle ... sírt valaki ... még ilyet ...

És csak azért emeltem fel a lábam mert féltettem a teszt bringát ...

2. mondásom: A karbon talpas cipõ viszi a tükröt, fõleg ha kanyarban felemeljük a lábunkat

Én is lábbal tompítok az ilyen akadályoknál. :) Másképpen talán nem is tudnék.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Jó történet. :)
Jani éppen a problémák elkerülése érdekében ott nem használja a kerékpársávot hanem bunkó módon a külsõ sáv közepén megy.

Ja most egyszer tartotta be Bálint is ... aztán mi lett belõle ... sírt valaki ... még ilyet ...

És csak azért emeltem fel a lábam mert féltettem a teszt bringát ...

2. mondásom: A karbon talpas cipõ viszi a tükröt, fõleg ha kanyarban felemeljük a lábunkat
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jó történet. :)
Jani éppen a problémák elkerülése érdekében ott nem használja a kerékpársávot hanem bunkó módon a külsõ sáv közepén megy.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Egy igen komoly kerékpáros baleset.

link

...

Ez szép ... ma edzésre menet nekem is volt afférom ...
Mert ugye, iskolakezdés, és ... elõjöttek a nagymuterok-nagyfaterok, a kölökért sietõ bunkó szülõk meg a hü-jenõk ... :(
Na ez utóbbi futottam ma bele ... bár a Sleek nem mozogja ki az ilyet, de hazaérve konstatáltam, hogy pont a rugdosós cipõm volt rajtam ... :) és tényleg ...

Az eset:
- elindulok az össztelós nyergében 17:38, világítás bekapcsol - még az agyas iskolások röhögnek is, hogy világít a lámpa a bringán és valami "izé" van a fejemen ... (na ennyire agyatlanok kölkök - asszem nem lesz kölök a háznál)
- szépen a kerékpár sávon halad Bálint a Kaiser's elõtt, kb 30-35 Km/h között (gondoltam elérem a zöldet) ...
- Hallja, hogy valami agyatlan túráztatja a kb. 1000ccm verdát mögötte ...
- és mondogatom ne elõzz meg, ne elõzz meg ... a vas hallotta, mert balra húzott de a "Jenõ" csak nyomja ...
- Bálint már üvölt ... és küldi mamába a szerencsés áldozatot ... persze a "jenõ" befordul jobbra a József utcán, vész fékezve ... mert gyalogos is közlekedik a zebrán éppen ...
- És hopp, mit ad isten pont most nem fogott a fékem és lábamat védekezésbõl emeltem ... a karbon talpas cipõm a jobb oldali tükröt elõször helyzet, majd helyváltoztatásra kényszeríti ...
- Erre mama felháborodva és sikoltozva kipattan a Toyota Yaris metál sárga tuning verdából és elkezd sikítozni, hogy én mekkora egy paraszt - vadállat vagyok és ... a többi szót nem ismétlem, és hívja a férjét, hogy ne mozduljak!
- Aztán az eset utáni két éppen zebrán áthaladó visszafordul és felvilágosítja ordítva "jenõt", hogy elbaltázta ... én csak várok ... és mindjárt én jövök!
- A néni, mármint "jenõ" a szõke, toporzékol ... :) vicces volt :)
- Megkérdem, hogy hívjunk Rendõrt? (elsõ válasz .... igen) Persze a szokásos iróniámmal, és felvilágosítóm, hogy tulajdonképpen 3x nem adta meg az elsõbbséget, és örüljön, hogy így tudtam megállni ... :) mert mi van ha most a kocsi alatt fekszem! ...
- Ezek után már nem kellett Rendõr, és azt tette hozzá kedvesen, "persze, veletek nem lehet semmit kezdeni ..." és sírva fakadt ...
- Egy balfarok ... pedig azt hittem, majd neki áll ágaskodni és jól kiüthetem ... még kedvem is lett volna hozzá ma, mert nem kért bocsánatot sem! Na mindegy, de a tükör az enyém :)

3 éve nem volt ilyen sztorim, gondoltam megosztom ... (az edzés már nem ment jól utána ... sajnos)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Egy igen komoly kerékpáros baleset.

link

...
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

És te mész?

Dehogy megyek, nem utazok majdnem 300km-t egy max fél órás versenyért. Ha nem csak egy hétre adnák a volvo-t akkor erõsen megfontolnám, de így biztos nem megyek.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sziasztok!

Jani segítségével találtam erre a lokális közösségre, amihez csatlakoznék :)
Meridás vagyok, most nem írom le a vasam adatait, majd az elsõ tekerésnél úgyis minden kiderül!
Voltam pár maratonon, nem vagyok villám Géza, a mostani Mátrát 2:59 alatt nyomtam le.
Ha szervezõdik valami "gurulás", szívesen társulnék, akár egy valakivel is, de nyilván csoporttal is!

Üdv.
Csacsa

Hajajaj ... gruppen tekerés? :D .... abból én sem maradnék ki .... már várom egy kicsit a laza nem eredmény orientált tekeréseket ...;)

Melyiket? Hosszú, Kripli vagy a Retardált távot :)

Én holnap megyek egy laza cirka 2 órára délután a hegységbe. Egy meleg hegy Oda-visszát. Az emelkedõket picit meghúzom, de lefelé lassan megyek és pihenek.

Elmész?

És te mész?

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
Sziasztok!

Jani segítségével találtam erre a lokális közösségre, amihez csatlakoznék :)
Meridás vagyok, most nem írom le a vasam adatait, majd az elsõ tekerésnél úgyis minden kiderül!
Voltam pár maratonon, nem vagyok villám Géza, a mostani Mátrát 2:59 alatt nyomtam le.
Ha szervezõdik valami "gurulás", szívesen társulnék, akár egy valakivel is, de nyilván csoporttal is!

Üdv.
Csacsa

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Nem hiszem, meg különben is "traumám" van...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez is jó program lesz.

Elmész?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ez is jó program lesz.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Üdv Balu!

A mátrai képeket nézegetve egy új "hardverre" lettem figyelmes. Összeszoktatok már?

Hai aj ... nagyon is, nem lehet leválasztani róla, :) Sajnos nem saját, 1 hónapra tesztre kaptam, utána teszt cikket írok és a többit meg majd meglátjuk jövõre :)

A 24 óráson is vele megyek szólóban, na az lesz majd az igazi nyúzópad!

Hazánk fia ismét jól szerepelt.

Szabcsi erõs, tavaly jobban bírta mint én, de az idei csillebérci mezõny sem lesz piskóta

Most Európa kupa lesz és OB a 24h.

Szólóban az esélyesek: Cincz Gergely, Pap Dénes, Vas Peti, Halász Robi, Németh Gábor, +3Román srác akiket nem ismerünk, így számolunk velük és ugye Én :)

Tud valaki egy jó kerékszerelõt a városban?

Mi kell?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

24 oras VB- Sulzbach-Rosenberg, Germany | deviantmtb - egyszeregy
Itt kicsit bõvebben ír róla.

Mit kell megszerelni? Lehet tudok segíteni.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ingyen elvihetõ 2db 26-os monti belsõ, presta szelepes.

Ha más nem csapott rá és szívesen elfogadom, ilyent használok és fogyóeszköz....
Add meg légyszi a számod hogy megbeszéljük.
Köszi elõre is.
Failure is always an option.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv Balu!

A mátrai képeket nézegetve egy új "hardverre" lettem figyelmes. Összeszoktatok már?

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Gyanús, hogy ez lesz a helyzet, bár szerintem a kedves hölgy megérdemelne egy komolyabb büntit.
Azért igyekszünk kicsit megmozgatni a rendõrségi kapcsolatainkat, hátha sikerül egy kis ráhatás. :P
Ha meg végül fizetnem kell, akkor ott rohadjon meg az a k*rva nõ. Nem kívánok senkinek sem rosszat... egy foga legyen, az is fájjon!!!!!!!!!

Az infót köszönöm szépen!

Áhh, nem rémisztget. :) Örülök, hogy nem maradtam ott, a pénzbírságra és egyéb nyalánkságra pedig készülök.
Azért nem fogok magamba roskadni. :P

De "õ" megkérdezte ... nem magától mondta ...

Pontosan úgy mondták a néni (nevezzük így "anyu") kap 35-50 között, te meg 20-25 között.

Azért ne feledd, te átmentél a STOP táblán azaz nem adtál elsõbbséget. Tehát fõvétség! Mama meg behajtott figyelmetlenül a sávba a tiltott pakolási helyrõl ... kb.: 4/9 - 5/9 arányban vagytok bûnösek ....

A harag rossz tanácsadó, nem szabad rosszat kívánni neki, mert õ is azt küldi vissza! ...

Inkább, kívánj a lányának egy fekete barátot méteres bréval :) Oszt majd "anyu" irigykedik :) És neked meg küld "anyu" cserébe egy mulatt vagy thaiföldi manga lányt :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ezt lessétek meg:

Mini Daddy

Beszarás!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D