Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

17:04-kor a városhatárban elkezdett esni az esõ. :D

Na ja, de az izgalmak elõtte voltak....
Kaptam egy defektet, tartalék belsõm volt, de a pumpámat itthon felejtettem, a többieknek meg csak autószelepes volt. Az autószelepes belsõ nem jó a felnimhez. Bálint szétvágta a tartalék belsõjét és a szelepet rákötöztük egy gumicsikkal az én szelepemre. Ezzel sikerült kb. fél bart belelehelni és le tudtam jönni a hegyröl úgy hogy végig kormány fölött volt a testsúlyom. Pákozdon aztán kisegítettek egy kompresszorral (persze autószeleppel), de a már begyakorolt módszerrel sikerült használhatóra fujni. Otthon megmértem, ez 1,2 bar volt. Mondjuk az egyik kanyarban majdnem le is fordult...

Köszönet Bigcamerának és Bringának a belsõért, a kitartó pumpálásért az ötletességért meg mindenért :)
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem fog esni :D , majd csak este.

Én mondtam! :) Persze van aki nem hitte el ... de én tudtam ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Délután 5 körüli idõpontra jelzik az esõt

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

szia na ne már csak nem félsz egy kis esõtõl tessék menni tekerni

Na jó, akkor 2-kor a buszmegállóban (Lövölde/Budai)? Szokásos Meleg-hegy oda vissza?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Nem megyünk inkább holnap? Ma tényleg nagyon elázásgyanus.

szia na ne már csak nem félsz egy kis esõtõl tessék menni tekerni

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Max elázok... :D

Különben meg akkor kell bringázni, mikor jól-esik. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én egy aszfaltmenésen gondolkodom... :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Üdv!
Délután 2 körül valami ride a hegységben? Bullbikernek jobbulást!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Üdv!

Délután 5 körüli idõpontra jelzik az esõt
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Üdv!

szia köszi szépen délutánra meg jó tekerészt

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Mindamellett, hogy a Yariszos nyilván egy surmó volt és én sem fogadom el hogy egyesek másokat figyelembe sem véve közlekedjenek az utakon (nem a szabályosságon van a hangsúly, az esetleg csak segít ebben), de ha lassítasz és elengeded akkor jobban sikerült volna az edzésed és megkímélted volna magad egy fölös idegeskedéstöl. Szükséged volt erre? Persze vagány dolog volt, de ha a kocsiban egy 120 kilós izomagyu ül akkor te sírtál volna...

Ezek szerint nem ismersz ... nem én sírtam volna :), de nem kérkedem, csak mondjuk 17 év küzdõsport és harcmûvészkedés hagy némi nyomot az ember mozgáskoordinációjában ... ;)
Nem vagányságból tettem amit tettem, tanító szándéka volt!
Én már elõre tudtam, vagyis éreztem, hogy le fog kanyarodni, és meg is álltam. De inkább úgy döntöttem, hogy elengedem a féket a végén. És nem bántam meg! Nem lehet mindig elfojtani és megalkudni!
Nyugi, nem idegeskedtem egy percet sem! Kiröhögtem kapásból, csak mulatni maradtam ... Az edzésem nem emiatt nem volt 100%-s!

Bálintot ismerve a 120 kilós izomagyu sírt volna a földön a vérzõ fejét fogva.
A balról elõz jobbra kanyarodikot nem lehet kivédeni, mert honnan tudnánk hogy jobbra akar menni, mehet egyenesen is. Csak a sáv közepén haladássál lehet megoldani a problémát, mert akkor ki lehet kerülni balról.

:D

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Tegnap én is lecsavartam a balatoni kört. 212km és bruttó10ó32p. Különösebb esemény nem történt, leszámítva azt, hogy a köpönyeg.hu által elõrejelzett 9km/h szél olyan erõs volt, hogy Simon Ammann lelebegett volna rajta Keszthelyig.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mindamellett, hogy a Yariszos nyilván egy surmó volt és én sem fogadom el hogy egyesek másokat figyelembe sem véve közlekedjenek az utakon (nem a szabályosságon van a hangsúly, az esetleg csak segít ebben), de ha lassítasz és elengeded akkor jobban sikerült volna az edzésed és megkímélted volna magad egy fölös idegeskedéstöl. Szükséged volt erre? Persze vagány dolog volt, de ha a kocsiban egy 120 kilós izomagyu ül akkor te sírtál volna...

Bálintot ismerve a 120 kilós izomagyu sírt volna a földön a vérzõ fejét fogva.
A balról elõz jobbra kanyarodikot nem lehet kivédeni, mert honnan tudnánk hogy jobbra akar menni, mehet egyenesen is. Csak a sáv közepén haladássál lehet megoldani a problémát, mert akkor ki lehet kerülni balról.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ez szép ... ma edzésre menet nekem is volt afférom ...
......

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

egy kis történelem...
Kultúra: A mountain bike születése - HVG.hu

Az itt említett BuBiFeszt-re nem akar valaki eljönni? Ma este fixis bohóckodás lesz 10-töl, elmegyek megnézni. Viszem az egyik Bambuszbringát, kicsit bohóckodok én is :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
egy kis történelem...
Kultúra: A mountain bike születése - HVG.hu
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Gyönyörû!
Hihhhetetlen, hogy mennyi faszfej van. Nem csak a kocsit, a tehetséges Shumákker jelöltet is meg kellett volna taposni.
Már-már úgy kell kerékpároznunk, mintha mindenki ránk vadászna! Nevetséges.
Ne csodáld, hogy nem ment jól az edzés...
A balesetem óta mindig összerezzenek, ha a perifériás látószögemben észlelek hirtelen megjelenõ jármûvet. Sokkal bizonytalanabb lettem forgalomba bringán és még gyalog is. :(

Vigyázzatok magatokra! (Más úgy sem fog.)

Akartam, de sírva fakadt a megjegyzésem miatt ... pedig fejbe kellett volna pattintani ... de olyan szánalmas volt, hogy csak röhögni bírtam rajta .... Karbon forever! Élesebb mint a Giotin ... viszi a tükröt :)

Jaj ... még egy eszembe jutott ...

Miért hasonlít a tanga bugyi és a tükör gyilkos karbon talpas S-works cipõ, ha felveszed és megemeld mindegyik megy a p..csába :) :D

Ez kész :D ...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ez szép ... ma edzésre menet nekem is volt afférom ...
Mert ugye, iskolakezdés, és ... elõjöttek a nagymuterok-nagyfaterok, a kölökért sietõ bunkó szülõk meg a hü-jenõk ... :(
Na ez utóbbi futottam ma bele ... bár a Sleek nem mozogja ki az ilyet, de hazaérve konstatáltam, hogy pont a rugdosós cipõm volt rajtam ... :) és tényleg ...

Az eset:
- elindulok az össztelós nyergében...

Gyönyörû!
Hihhhetetlen, hogy mennyi faszfej van. Nem csak a kocsit, a tehetséges Shumákker jelöltet is meg kellett volna taposni.
Már-már úgy kell kerékpároznunk, mintha mindenki ránk vadászna! Nevetséges.
Ne csodáld, hogy nem ment jól az edzés...
A balesetem óta mindig összerezzenek, ha a perifériás látószögemben észlelek hirtelen megjelenõ jármûvet. Sokkal bizonytalanabb lettem forgalomba bringán és még gyalog is. :(

Vigyázzatok magatokra! (Más úgy sem fog.)