Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Persze, még el is viszem ha gondolod ... :) :D ... Neeem, ha valakinek kell akkor, egyeztetünk, eljöhet és megnézheti+viheti.
Had ne foglalkozzak ezzel, most úgy is idõ hiányában küzdök ...

Pedig igényeltem volna egy RAW formátumú képet 6 nézetbõl, természetesen megfelelõ digitális utómunkával a megfelelõ láthatóság érdekében (mondjuk egy kontrasztszûrõ, színkiemelés és élfinomítás), mi ebben a nehézség? :D :P
No de komolyra fordítva: én is eléggé elhavazott vagyok, majd az évzáró tekerés elõtt elgurulok Hozzád, így is jövök már egy sörrel a kormányszerelésért :)

Minden csütörtök 17:30 Magma, Szacsó. Sajna több nem fér bele jelenleg. Utánna a kihagyhatatlan szauna.
Jó a hangulat, ha van kedved gyere!

Küldenél egy tel.számot privátban? Köszi!
"too proud to beg, too dumb to steel"

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Balu Te melyik típust használod ? Valamikor megnézhetném, hogy hogyan kell elképzelni egy ilyen jobb lámpának a fényét ? Képen eléggé meggyõzõek.

Ennyibõl tudnod kell! HOZÉ :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

A lámpa tesztekkel vigyázzatok!!! Sok benne a marketing duma!! Én jó pár éve tekerek éjszaka és egy két típusú lámpával lehet rendesen látni, amivel mondjuk terepen és országúton is lehet közlekedni normális sebességgel. De ezek nem olcsók ... ugyan tartósak!
Ezeket tudom ajánlani (ezek biztos mûködnek):
Magicshine bike lights | MJ-808 | MJ-816 | Magicshine UK

De ha van egy elektronikai zseni közöttünk, aki össze tudja rakni a LED és elektronikát + egy töltõt is tud hozzá aplikálni (ez asszem rendelhetõ is)
Akkor én annyiban tudok segíteni, hogy hozzá le tudom esztergálni+marni a házat és a tartót.

Így töredékébõl megoldható a dolog. (És nagyon jó fényû erejû LED-k vannak)

És olyan brutál lámpát lehet összerakni, hogy kb. úgy világítanánk mint egy kamion :D

Tesztekben több helyen is a jók között emlegették még a Busch and Müller IXON IQ-t. Errõl valami infó ? Esetleg használ valaki ilyet ?
Nekem ez az építgetõs dolog is nagyon tetszene (és fõleg nem az ár miatt), de sajnos nem igazán val elektróban ilyen szinten járatos ismim...
Balu Te melyik típust használod ? Valamikor megnézhetném, hogy hogyan kell elképzelni egy ilyen jobb lámpának a fényét ? Képen eléggé meggyõzõek.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

A lámpa tesztekkel vigyázzatok!!! Sok benne a marketing duma!! Én jó pár éve tekerek éjszaka és egy két típusú lámpával lehet rendesen látni, amivel mondjuk terepen és országúton is lehet közlekedni normális sebességgel. De ezek nem olcsók ... ugyan tartósak!

De ha van egy elektronikai zseni közöttünk, aki össze tudja rakni a LED és elektronikát + egy töltõt is tud hozzá aplikálni (ez asszem rendelhetõ is)
Akkor én annyiban tudok segíteni, hogy hozzá le tudom esztergálni+marni a házat és a tartót.

És olyan brutál lámpát lehet összerakni, hogy kb. úgy világítanánk mint egy kamion :D

Ezt néztem ki én is csak innen venném meg sehol nem találtam olcsóbban. Sokan rendeltek már tõlük, megbízható shop.
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Fel megy rá ... nyugi! :)

Az "S"-s méreteket még használom, majd ha kifogyok belõlük akkor lesznek akciósak ... (csak halkan jegyzem meg a CUBE gatya az kb "S" méretû)

Akkor ha majd idõd engedi, megnézném a cube cuccot, persze elõbb érdekelne a szett ára is. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Minden csütörtök 17:30 Magma, Szacsó. Sajna több nem fér bele jelenleg. Utánna a kihagyhatatlan szauna.

Mielõtt elfelejteném, mostanság többeknek aktuális volt a lámpa vásárlás. Aki még nem nézte ki a megfelelõ típust, ajánlanám az új Velo lámpa tesztjét!

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Esetleg egy "S" -es kiárusítás nem lesz valamikor? :)

Azokra a combokra felmegy az "M"-es nadrág?? :D

Fel megy rá ... nyugi! :)

Az "S"-s méreteket még használom, majd ha kifogyok belõlük akkor lesznek akciósak ... (csak halkan jegyzem meg a CUBE gatya az kb "S" méretû)

Képet vagy linket tudnál róluk adni?

Persze, még el is viszem ha gondolod ... :) :D ... Neeem, ha valakinek kell akkor, egyeztetünk, eljöhet és megnézheti+viheti.
Had ne foglalkozzak ezzel, most úgy is idõ hiányában küzdök ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

a pénteki alkalomra valaki?
avagy csütörtökön vagy pénteken jár valaki spinning-re?

rám férne némi "combosítás" :) , de valamiért ódzkodom a fittnessklubboktól, kis kalauzolás talán segít az elveszettség-érzés leküzdésében... :D

Mielõtt elfelejteném, mostanság többeknek aktuális volt a lámpa vásárlás. Aki még nem nézte ki a megfelelõ típust, ajánlanám az új Velo lámpa tesztjét!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

rám férne némi "combosítás" :) , de valamiért ódzkodom a fittnessklubboktól, kis kalauzolás talán segít az elveszettség-érzés leküzdésében... :D

Én majd januártól tervezem, hogy megyek heti 2x spinningre a Cosmo-ba. Valszeg szerda/péntek 17:45 (Szacsó), ha addig nem változik az órarend.
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Szeretnék felajánlani 3 szett ruhát "népgazdasági" hasznosításra. Aki nem érzi gáznak, hogy benne tekerjen nyugodtan jelentkezhet. Én már kifogytam belõlük ... :)

Képet vagy linket tudnál róluk adni?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szeretnék felajánlani 3 szett ruhát "népgazdasági" hasznosításra. Aki nem érzi gáznak, hogy benne tekerjen nyugodtan jelentkezhet. Én már kifogytam belõlük ... :)

egy: Kelly's rövid-rövid szett
kettõ: CUBE rövid-rövid szett
három: Dechatlonos 3/4-s gatya és egy Fila rövid mez

Méretek asszem "M" próba megoldható :)

Esetleg egy "S" -es kiárusítás nem lesz valamikor? :)

a 3/4es gatyára érdeklõdést tennék :)

Azokra a combokra felmegy az "M"-es nadrág?? :D

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

a 3/4es gatyára érdeklõdést tennék :)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

pirga

pirga

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

a Kelly's szettet felpróbálnám :-)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Hogy mik vannak ... :)

www.velo.hu

Esetleg a luxemburgi csapat használni fogja :) ??? Vagy szettet váltanak :) ???

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Mint megrögzött Spinning oktató, nem tartom biztonságosnak, fõként nem egészségesnek azt a dönthetõ konstrukciót. Szerintem az ízületeket a legrosszabb irányban súlyosan terheli, a következményeket nem fejtem ki, szerintem aki valaha ült kerékpáron, tudja mire gondolok.

Én úgy egészíteném ki: amire hirdetik, arra hülyeség, mint ahogy Csaba is írta. De valós ülve tekeréshez teljesen használható, fõként idõfutam pozicióban lehet vele jól gyakorolni. :)
A kiállás vele halál, bedõlés a kanyarba meg egyszerüen katasztrófa ... inkább marketing jellege van, mint valós haszna!

pirga

pirga

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Szombatonként ki szoktam menni a közönségkorira, tegnap ott volt Bigcamera is, jól nyomja azt is :)

Amúgy a nagyobbik fiam pont 12 kg és két kevésbé jól megmarkolható füle van, de õ is lefáraszt rendesen :)

Az A1-ben van valami bedönthetõ bringás dolog, azt próbálta valaki?

Mint megrögzött Spinning oktató, nem tartom biztonságosnak, fõként nem egészségesnek azt a dönthetõ konstrukciót. Szerintem az ízületeket a legrosszabb irányban súlyosan terheli, a következményeket nem fejtem ki, szerintem aki valaha ült kerékpáron, tudja mire gondolok.

pirga

pirga

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
1200 egy óra, cosmosportban, egy boxoló srác tartja, az a tömör erõ típusú ember, de nagyon szimpatikus és segítõkész
Megkezdte hódító útját Székesfehérváron a füles súlygolyó!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem tudom, ki milyen kiegészítõ mozgásformát ûz a tekerés mellett, de tegnap voltam kettlebell órán. Egy órán keresztül egy 12 kilós vasgolyóval dolgoztunk, aminek egy jól megmarkolható füle van. Nem kicsit érzem minden izmomat a combjaimban, hátamban, vállamban, nyakamban. Szerdán lesz a következõ óra, az biztos, hogy ott leszek :-) és eddig úgy gondoltam, hogy nem vagyok olyan rossz kondiban, pedig de!

Lehet, hogy bele illesztem az edzés programba! Ki az instruktor, és milyen árban van?

Bõvebb infó itt olvasható róla: www.kettlebelledzes.hu