zsolti, taki megyünk 4.10én? én benne vagyok egy hosszu távban. 2 bringát tetõn tudok vinni.
Persze mehetunk!!!
zsolti, taki megyünk 4.10én? én benne vagyok egy hosszu távban. 2 bringát tetõn tudok vinni.
Boldog névnapot a Gáboroknak
.
Fajin kis cikk, várjuk a többit.Megjelent a bambuszbringás cikkem elsõ része. Folytatás pénteken.
Hogyan készül a bambuszbringa? ? 1. rész ? kiemelt, tech ? Bikemag
Szia!
Bõ egy hete bebarangoltuk a pályát és ipari dagonyára számítottunk, ellenben nagyon ideális volt a talaj..
Ha nem lesz 40 napos esõzés akkor szerintem csinos lesz a nyomvonal.
Na csak nem ... ! Örömmel veszünk minden szervezést! Hajrá!
Ha esetleg valamilyen versenyzõi tanácsra, infóra volna szükségetek, állok rendelkezésre!
Bálint
Mindenképpen lesz, de nem reinkarnáció....
Komolyabb rászervezéssel és más a szervezõ csipet-csapat...
(nem a tavaly elõtti sarazós-fázós-elfuserált megmérettetés 5.1-s digitálisan felújított változata lenne terítéken, mert bíz az a lufi kipukkanna![]()
![]()
......
egy új Mekka? hahahaha...
Akkor lehet, hogy lesz megint Várpalota Marci reinkarnáció ...
A ,,Tavaszköszöntõ" csak a kezdet...........
Lesznek itt még finomságok ebben az évben..
Sikerült egy kicsit kimozgatni a nyulat a bokorból és nagyon pozitív irányba billen a mérleg nyelve a hegyikerékpáros fronton.
Többször rendeltem már innen 20e HUF alatt picivel, még sosem számoltak semmi extrát.
A tavaszköszöntõ bringázás meg akkor csak összejött. Köszönet a szervezõknek elõre is!
Itt lesz a szomszédban, számomra is kihagyhatatlan. Remélem sokan jöttök!
Gondolkozom az "ottléten". Mekkora dagonya várható?
Megrendeltem ezt a lámpát. Most egész jó a Forint, így 15 ezer körül van. Remélem nem lesz rá vám meg áfa...
Szia!
Elég simán ott lenni és tekerni egy fincsit, de perverz módon elõ is lehet nevezni. Ellenben ilyenkor 790 píz a nevezés, helyszínen 990 forintos.
Igazából egyik összeg sem vészes
Ott kell lenni..