MA mindenképpen el kéne dönteni, hogy szombat vagy vasárnap legyen a vértesi menés!
Nekem csak egyik nap jó a hétvégén!
szia nekem csak vasárnap jó
MA mindenképpen el kéne dönteni, hogy szombat vagy vasárnap legyen a vértesi menés!
Nekem csak egyik nap jó a hétvégén!
Kicsit nagyobb érdeklõdést, hahóóó!!!
Secutor, Bringa, Bálint, Peti, Takiúr kollégák és a többiek (most nem sorolom) gyerteeek mááán!
Popper Zsoltival vasárnap ráérünk egy olyan 60-80-as menésre...
Kicsit nagyobb érdeklõdést, hahóóó!!!
Secutor, Bringa, Bálint, Peti, Takiúr kollégák és a többiek (most nem sorolom) gyerteeek mááán!
Belõlem teljesen elment a power, mandulagyulladásnak indult, most meg hasmenés, láz, meg mindnen...szóval kihagyom.
Na, uraim! Akkor hétvégére válogassunk a következõ útvonalakból:
1. Fehérvár - Kincsesbánya - Iszkaszentgyörgy - és környéke (Kobike nagy helyismerettel renelkezik)
avagy
2. Kocsikkal kimenni mondjuk Gántig, és ott Vértes - Vérteskozma - Várgesztes és környéke bejárása.
3. Halványai írom ide harmadiknak, hogy Római-fürdõ, hátha sikerül eljutni oda is
Építõ jellegû javaslatok és szavazatok jöhetnek
Vagy akár más útvonal is!
Cs.
A szombatra szavaznék, de döntsön a többség. Velem 2 manusz jöhet bringákkal.
A szombatra szavaznék, de döntsön a többség. Velem 2 manusz jöhet bringákkal.
Nekem a 2. útvonal tûnik a legizgalmasabbnak, de pontosan melyik nap a hétvégébõl?
Üdv.
Na, uraim! Akkor hétvégére válogassunk a következõ útvonalakból:
1. Fehérvár - Kincsesbánya - Iszkaszentgyörgy - és környéke (Kobike nagy helyismerettel renelkezik)
avagy
2. Kocsikkal kimenni mondjuk Gántig, és ott Vértes - Vérteskozma - Várgesztes és környéke bejárása.
3. Halványai írom ide harmadiknak, hogy Római-fürdõ, hátha sikerül eljutni oda is
Építõ jellegû javaslatok és szavazatok jöhetnek
Vagy akár más útvonal is!
Cs.
Akkor majd fél-egy év múlva írok.Ráérsz!
Van rá úgy fél-egy éved.
Idén szerintem nem lesz bringaépítés...
Azért elõre is köszi!
A sebesség mindent megold.
Neked még lógok egy válasszal a fullykról. Nem felejtettem el, csak lusta vagyok leírni
, de megígérem, hogy ma válaszolok még.
Köszi Jani!
A Reitinger Gabi árul egy pár használt fast fredet 3000ft-ért. Rejszi néven megtalálod az apróban és a hirdetéseinél ott a link az oldalára ahol minden eladó cucca megtalálható.
Asszem van:
3db Racing Ralph 2,25 UST
1db Vredestein Black Panther 2,0 UST (ez kb. 2,125 a valóságban) ez sem sokat futott
1db Conti Mountain king 2,4 UST (ami valójában 2,2 csak jobban néz ki ha nagyobb szám van rajta)
A gummák tényleg keveset voltak használva szinte tiszta újak, ha érdekel keress meg.
Bálint
Sziasztok!
Vásárolnék olcsón használt, kopottas tubeless külsöket.
Legyen 26"-os, a többi mindegy.
Köszi!
B
Köszönöm!
Jövõ héten rendbe rakom a kerekeket, utána elvihetnéd egy tesztre
A kerekekkel annyi a gond, hogy a Mavic819-es felniken lelazultak a kis csavarok, amik a küllõanyák és a felni között vannak (használtan vettem, valszeg nem is voltak rendesen meghúzva). Mindegyiket kiszedtem, megpucoltam, menetrögzítõvel visszaraktam meghúztam és van amelyiknek letört a "koronája", ahova a kulcs rámegy...szóval párat cserélni kell...
Elsõ tapasztalat alapján a Ritchey WCS kormány és stucni (normál befogós) nagyon nyeklik-nyaklik... ez ilyen?
Sziasztok!
Vásárolnék olcsón használt, kopottas tubeless külsöket.
Legyen 26"-os, a többi mindegy.
Köszi!
B