Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Gondolkodik még hasonlóan valaki? Az utat csak Baglyasig ismerem...

Erre még álmomban sem gondoltam:).Ha esetleg nem férnénk be sehova én is tudok kocsit szerezni.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Hosszú.

Én is hosszút tervezek menni,esetleg mehetnénk együtt:).A végén a gyrost én se hagynám ki.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Hosszú.

Mindenképpen egy hosszú távot megyek.
Üdv.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Autó? Odatekersz, letekered a távot és utána hazatekersz. :)

Gondolkodik még hasonlóan valaki? Az utat csak Baglyasig ismerem...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

http://www.google.hu...zyjFp4Q&cad=rja ki melyik távon megy?

Hosszú.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Bringatartó Opelre nekem is van, 4 paripa számára. Kölcsön tudom adni ha kell, de Palotára le kéne jönni érte!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

El lehetne kezdeni megszervezni a lejutást, hogy ne az utolsó pillanatba kelljen gondolkozni, fuvart, vagy bringatartót szerezni.

Gábor! Ha lehetséges, jómagam és faterom 1-1 kerékpárnak látszó tárgyal és egy bringatartóval csatlakozna hozzád. :)
Fater képlékeny mert szombaton túrázni megy. Ha nem jönne, idõben próbálom majd jelezni, hogy becsatlakozzon más.

B

Én másik irányból érkezem (Keszthely felõl), úgyhogy most sajnos nem tudok részt venni a transzportban!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

El lehetne kezdeni megszervezni a lejutást, hogy ne az utolsó pillanatba kelljen gondolkozni, fuvart, vagy bringatartót szerezni.

Gábor! Ha lehetséges, jómagam és faterom 1-1 kerékpárnak látszó tárgyal és egy bringatartóval csatlakozna hozzád. :)
Fater képlékeny mert szombaton túrázni megy. Ha nem jönne, idõben próbálom majd jelezni, hogy becsatlakozzon más.

B

Akkor hozzánk még egy ember jöhet, ha esetleg Bálint apja nem jönne akkor kettõ. Két bringa a tetõn, kettõ hátul.

...ja és a gyros naná hogy jöhet :)
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

B
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

MeridaHarcosnak tudok adni egy komplett bringát (az arany LX szetteset). Nem SPD pedál van benne és egy szar kikopott Manitou Axel teló, de amúgy jó, ma is mentem vele.

Egyenlõre tárgytalannak tûnik, de lehet végszükség esetén szólunk... :) Köszi!!!

Palotán van finom gyros egy ezredesért!!! Aki hozzám hasonlóan nem veti meg a kajálást sem egy erõpróba után, az hozzon pénzt magával! :)

Kajaötlet elfogadva!
Meghozta a Géza a villát. 100 helyett 80 az útja, villanyak oké, de a legnagyobb poén az, hogy ez is kottyan :D
Mindegy, csütörtök este készre szerelem, kipróbálom, aztán viheted. :)

Én szívesen segítenék egy autóval az odajutáson, csak sajnos nincs tetõcsomagtartóm vagy kerékpárszállításra alkalmas kiegészítõm.
A hosszútávtól tartok kissé, most még nagyon megszenvedném, inkább a középre mennék.

Sokan leszünk "közepesek"... :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Lelenc

Lelenc

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Én szívesen segítenék egy autóval az odajutáson, csak sajnos nincs tetõcsomagtartóm vagy kerékpárszállításra alkalmas kiegészítõm.
A hosszútávtól tartok kissé, most még nagyon megszenvedném, inkább a középre mennék.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

MeridaHarcosnak tudok adni egy komplett bringát (az arany LX szetteset). Nem SPD pedál van benne és egy szar kikopott Manitou Axel teló, de amúgy jó, ma is mentem vele.

Nagyon szépen köszönöm!
A teló dolog még szervezés alatt van, amennyiben nem jönne össze, akkor élnék a lehetõséggel. Ha vinnék pedált, azért feldobhatnánk rá ? Vagy nem nagyon kéne csesztetni ?

Palotán van finom gyros egy ezredesért!!! Aki hozzám hasonlóan nem veti meg a kajálást sem egy erõpróba után, az hozzon pénzt magával! :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Merida Harcos mûvésznevû barátunknak a napokban szétszedtem az elsõ villáját olajcsere céljából, de sajnos szimering probléma mellett persely kopás is jelentkezett, mely kijavításáig nem használható a fox.
Ha valakinek van esetleg kölcsönbe neki tárcsafékszemmel ellátott min.20,5-21cm hosszú villanyakú elsõ telója, akkor ne habozzon, jelentkezzen nálam, különben nem tud hozzánk csatlakozni.
A beszerelést megoldom, a kölcsönadás egyéb részleteit pedig egymással kellene megbeszélni.
Ha tudunk, segítsünk egymáson.
Köszi mindenkinek!

B

Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Én a hosszún mennék, ha odaérek...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Autó? Odatekersz, letekered a távot és utána hazatekersz. :)

Ez az én lusta megközelítésem volt; egyébként jó ötlet, a bemelegítéssel nem kell foglalkozni.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Megtettük Secutor kollégával (és félútig Zsoltival+Petivel), amit lehetett: csodák csodája, eljutottam végre a Római-fürdõhöz, juhééjj! Köszi, Gábor :)
A túra vége 100+ km lett, kellemes fáradtsággal... És volt egy defektem is pont Tés után, de nem merem megmondani, hogy hányadik :D
(elsõ!!!)

amikor el váltunk én 2kmbelül 2defektet kaptam

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Szerintem a holnapi napra igen,túl sok a kérdõjel.Pl:nem tudom,hogy hányan mennénk.Rajtad kívül ki tud még kocsival jönni és ott hány szabad hely van.Ezért így nem egyszerû megszervezni.De ha most nem is,azért valamelyik hétvégére összehozhatnánk egy Vértes túrát,akár a móri montisokkal közösen.

Megtettük Secutor kollégával (és félútig Zsoltival+Petivel), amit lehetett: csodák csodája, eljutottam végre a Római-fürdõhöz, juhééjj! Köszi, Gábor :)
A túra vége 100+ km lett, kellemes fáradtsággal... És volt egy defektem is pont Tés után, de nem merem megmondani, hogy hányadik :D
(elsõ!!!)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Üdv mindenkinek!

A hétvégi várpalotai tekerésre jelentkezni tessék! A Zsoltoknak meg kifejezetten kötelezõ. Úgy néz ki, hogy mennék, de autóm nem lesz.

szia valami pia gyanús a dolog!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Én is benevezek a vasárnapra!
Egy csomagtartóra szerelhetõ bringatartóval be tudok szállni, de lehet velem jönne faterom is, ami két bringa+két fõ.
A távon gondolkodom, idén sokat nem mentem és merevvillázni fogok, szóval lehet egy rövidebbet vállalnék be. Még meglátom.

Figyelem! Fontos!

Merida Harcos mûvésznevû barátunknak a napokban szétszedtem az elsõ villáját olajcsere céljából, de sajnos szimering probléma mellett persely kopás is jelentkezett, mely kijavításáig nem használható a fox.
Ha valakinek van esetleg kölcsönbe neki tárcsafékszemmel ellátott min.20,5-21cm hosszú villanyakú elsõ telója, akkor ne habozzon, jelentkezzen nálam, különben nem tud hozzánk csatlakozni.
A beszerelést megoldom, a kölcsönadás egyéb részleteit pedig egymással kellene megbeszélni.
Ha tudunk, segítsünk egymáson.
Köszi mindenkinek!

B

ezen becsokiztok: link

a kinai nagyon kurva durva még rajtunk is túltesz