Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Szia Mester!
Köszönjük a pozitív elbírálást! :)
Csináltam egy halom képet a depóban, de legfõképp a Római-fürdõt megelõzõ elsõ combosabb dombocska tetején villogtattam vakuval gátlástalanul mindenkinek a szemébe, tekerés helyett! :D.................így Ti sem úsztátok meg a paparazzi jelenlétemet..............és a csajok sem!!!! :D :D :D
Nemsokára becsatolok egy linket amin keresztül megtekinthetitek a képeket. (de ezek csak az Én fotóim és nem csak Én lövöldöztem kint, így késõbb lesz még több kép)

Akárkivel beszéltem, mindenki egyetértett azzal, hogy nagyon jó volt a szervezés, és teljesen jól sikerült az egész program.
Köszönjük, és várjuk a fényképeket.
Failure is always an option.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.

Szia Mester!
Köszönjük a pozitív elbírálást! :)
Csináltam egy halom képet a depóban, de legfõképp a Római-fürdõt megelõzõ elsõ combosabb dombocska tetején villogtattam vakuval gátlástalanul mindenkinek a szemébe, tekerés helyett! :D.................így Ti sem úsztátok meg a paparazzi jelenlétemet..............és a csajok sem!!!! :D :D :D
Nemsokára becsatolok egy linket amin keresztül megtekinthetitek a képeket. (de ezek csak az Én fotóim és nem csak Én lövöldöztem kint, így késõbb lesz még több kép)

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

velünk akkor egyikõtök sem jön?

Nem,de azért köszi a lehetõséget,már megoldódott az utazásunk.Kobikehoz beférünk.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Punnyadt középtávosokkal nem közösködünk:).De ha esetleg nem jönne a Bálint apukája,akkor beférnénk ketten a Bringával?Tudom,hogy nekünk hosszabb a táv,ezért amíg beérkezünk ti elmehettek gyrosozni:).

velünk akkor egyikõtök sem jön?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Persze. 1/4 9-re megyek hozzá, akkor felhívlak.

Amint felkeltem, hívom fatert, hogy jön-e. Így felgyorsítható az információ áramlása. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Punnyadt középtávosokkal nem közösködünk:).De ha esetleg nem jönne a Bálint apukája,akkor beférnénk ketten a Bringával?Tudom,hogy nekünk hosszabb a táv,ezért amíg beérkezünk ti elmehettek gyrosozni:).

Persze. 1/4 9-re megyek hozzá, akkor felhívlak.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Én a Bálinttal megyek, meg esetleg az apukája is jön, de egy ember még mindenképpen befér. Punya középtávosok vagyunk :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Én a Bálinttal megyek, meg esetleg az apukája is jön, de egy ember még mindenképpen befér. Punya középtávosok vagyunk :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
vetem az adást

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Lehetõleg azok menjenek együtt, akik ugyan azt a távot tolják.
Nem sok a 20kili különbség, de kérdés, hogy ki akar várogatni...
Csak egy megjegyzés...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sziasztok! Hozzánk egy ember befér!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Sziasztok!Az iránt érdeklõdnék,hogy kik mennek kocsival Fehérvárról?Kihez férnék be úgy,hogy nincs kerékpártartóm?Jó lenne azokkal utazni akik szintén hosszú távra neveznek,hogy a végén ne kelljen rám órákat várni.Ha minden kötél szakad akkor én is tudok kocsival menni,hozzám ketten beférnek.Üdv!

Ja, akkor ki kivel? Én továbbra sem tudok autóval menni.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Sziasztok!Az iránt érdeklõdnék,hogy kik mennek kocsival Fehérvárról?Kihez férnék be úgy,hogy nincs kerékpártartóm?Jó lenne azokkal utazni akik szintén hosszú távra neveznek,hogy a végén ne kelljen rám órákat várni.Ha minden kötél szakad akkor én is tudok kocsival menni,hozzám ketten beférnek.Üdv!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Szerintem (is) legyen 9-kor gyülekezõ az indulási/nevezési pont körül.

hát mi biztos hogy kilencre nem érünk oda

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

srácok holnap Várpalotán hol és mikor találkozunk?

Szerintem (is) legyen 9-kor gyülekezõ az indulási/nevezési pont körül.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Én úgy gondoltam, hogy kilencre azért megpróbálom átküzdeni punnyadt testemet a területre.
Szerintem legkésõbb kilencre érdemes lenne nektek is odaérnetek.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jaja, ugyanaz van itt is, de holnapra kicsit mérséklõdik. Már csak erõs szél lesz, nem viharos :)

Annyira nem vészes ez a szél, ma már mentem egy 100ast aszfalton. Mondjuk hazafelé 70 fölött is jöttem :) .

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

fehérváron is fúúú a szééé 2 napja?
itt min 40-50 km/h széé fúú...
holnapra vigyek vitorlát?

Jaja, ugyanaz van itt is, de holnapra kicsit mérséklõdik. Már csak erõs szél lesz, nem viharos :)