Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hol lehet kapni jó áron (illetve ki tud eladni nekem) defektgátló tejet?
(belsõbe tölteném, gondolom a Joe oda is jó)

Beírtam ide télen, amikor rendeltem, hogy kell-e valakinek. :)

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Alba Kerékvárban a Diszkont épületében van Slime. Bele is rakják, aha akarod.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Van meg mit fejlodni.... :)

Illegális sebességhajhászás 100 fölött biciklivel - Kerékagy

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Zsolti! Úgy nézel ki a kis képeden mint egy barnamedve, aki meglepõdve teker egy biciklit. :D

á dehogy én fehér medve vagyok

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én is élveztem amíg nem kezdtek el fájni a térdeim!!

Zsolti! Úgy nézel ki a kis képeden mint egy barnamedve, aki meglepõdve teker egy biciklit. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás
Jó buli lehetett, kár, hogy kihagytam.
Az utamat elhalasztották, ettõl még elmehettem volna, csak az utóbbi idõben nem akart távozni tõlem sem a köhögés, sem a derékfájás, így aztán nem is igazán edzettem. Úgyhogy 55km nekem a Bakonyban alighanem sok lett volna...
Így csak a gyerekeket vittem el egy könnyed terepezésre, Bella tó - pátkai víztározó felé. (Sikerült megfeküdnöm a csalánosban, amikor egy rejtõzõ fatuskó megdobta a pedálomat.)
Ma viszont meló után gondoltam, hogy megyek gyorsan egy repteret, mielõtt ideér a front. Nem jött össze... Oda nagyon hamar odaértem, de nem sokkal azután, hogy megfordultam, elkapott a porvihar. Végül csak hazaevickéltem valahogy, de a vékonykerekûvel is inkább átvágtam a dûlõúton, minthogy körbe menjek visszafelé is.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nekem 58,4, és te voltál a gyorsabb, akkor valamelyikünké csal. Vagy én néha visszalassítottam, te meg nem :)

Jó az aláírásod :D

Annyira tetszett, hogy ki kellett ollózni!! :D
Miután elkezdtük kergetni a két srácot... a célig kb. 5 alkalommal fékeztem nagyobbat. A többi korrekció volt.
Visszagondolva... azért ez sok volt, lássuk be. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Láttam tettél fel a fészre képet a km órádról.
Most néztem meg pontosan, nekem azon a köves lejtõn lefelé (Palota felett) 54.8km/h lett a max sebesség. :)

Nekem 58,4, és te voltál a gyorsabb, akkor valamelyikünké csal. Vagy én néha visszalassítottam, te meg nem :)

Jó az aláírásod :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

:D
Kényelmesen ücsörög a rugós Brooks-on :)
20km után még erõs voltam, a vége felé már nem annyira...

Fecco, ha legközelebb találkozunk próbáld is ki! Amúgy nagyon jók a képek, profi vagy.

Láttam tettél fel a fészre képet a km órádról.
Most néztem meg pontosan, nekem azon a köves lejtõn lefelé (Palota felett) 54.8km/h lett a max sebesség. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Azért a Gábor nagyon flegma azon a képen... :D
Mögötte tolják a vasakat, õ meg a "zöld" kerékpáron ücsörögve integet és csukott szájjal vigyorog. :)

:D
Kényelmesen ücsörög a rugós Brooks-on :)
20km után még erõs voltam, a vége felé már nem annyira...

Fecco, ha legközelebb találkozunk próbáld is ki! Amúgy nagyon jók a képek, profi vagy.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Én is élveztem amíg nem kezdtek el fájni a térdeim!!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Azért a Gábor nagyon flegma azon a képen... :D
Mögötte tolják a vasakat, õ meg a "zöld" kerékpáron ücsörögve integet és csukott szájjal vigyorog. :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Akárkivel beszéltem, mindenki egyetértett azzal, hogy nagyon jó volt a szervezés, és teljesen jól sikerült az egész program.
Köszönjük, és várjuk a fényképeket.

Szerintem is minden nagyon jó volt, élvezetes és jól kijelölt pálya, jókedvû szervezõk, a bõségesnél is több ennivaló és ajándék, semmi hiba!
Ilyet nekünk mééééééééééééég, sokat!!! :D
Van rá igény, mi tudjuk!
Hatalmas köszönet az összes szervezõnek, és persze a haveroknak, hogy elviseltek! :)

meanmachine85

meanmachine85

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
kedvcsináló ha jönne valaki.
..:: Kelly's Bakonyerd Maraton - Bakonybl 2011.05.21. Szombat - Magyar Kupafutam 1. lloms ::..

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
[IMG][img]http://keptarolo.com/image.php?id=F79C_4DA314A3&jpg[/img][/IMG]

Kobike mester, jó volt bevetés közben élõben látni a ,,nádast"! :)))

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
[IMG][img]http://keptarolo.com/image.php?id=A565_4DA2B1C2&jpg[/img][/IMG]

Perverz fotók még mindig itt :Képecskék

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.

Nekem is tetszett a túra, a szervezés, kijelölés. Jó társaság jött össze, Csabinak gratulálok!
Ádámnak és Secutornak pedig köszönöm, hogy húztatok magatokkal, sokat segített.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.

Ezért nem jó, ha egyedül megyek, mert akkor ami kifér a csövön... Azért köszi :)
Jó volt!

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Az elsõ adag képek az alábbi oldalon megtekinthetõk:
Tavaszköszöntõ képek by E-Works