Beírtam ide télen, amikor rendeltem, hogy kell-e valakinek.Hol lehet kapni jó áron (illetve ki tud eladni nekem) defektgátló tejet?
(belsõbe tölteném, gondolom a Joe oda is jó)
Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2011. április 13. - 18:11
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 13. - 16:14
Hol lehet kapni jó áron (illetve ki tud eladni nekem) defektgátló tejet?
Alba Kerékvárban a Diszkont épületében van Slime. Bele is rakják, aha akarod.
Írta 2011. április 13. - 16:09
Írta 2011. április 13. - 15:45
Írta 2011. április 13. - 15:08
Zsolti! Úgy nézel ki a kis képeden mint egy barnamedve, aki meglepõdve teker egy biciklit.
á dehogy én fehér medve vagyok
Írta 2011. április 12. - 20:35
Én is élveztem amíg nem kezdtek el fájni a térdeim!!
Zsolti! Úgy nézel ki a kis képeden mint egy barnamedve, aki meglepõdve teker egy biciklit.
Írta 2011. április 12. - 20:32
Az utamat elhalasztották, ettõl még elmehettem volna, csak az utóbbi idõben nem akart távozni tõlem sem a köhögés, sem a derékfájás, így aztán nem is igazán edzettem. Úgyhogy 55km nekem a Bakonyban alighanem sok lett volna...
Így csak a gyerekeket vittem el egy könnyed terepezésre, Bella tó - pátkai víztározó felé. (Sikerült megfeküdnöm a csalánosban, amikor egy rejtõzõ fatuskó megdobta a pedálomat.)
Ma viszont meló után gondoltam, hogy megyek gyorsan egy repteret, mielõtt ideér a front. Nem jött össze... Oda nagyon hamar odaértem, de nem sokkal azután, hogy megfordultam, elkapott a porvihar. Végül csak hazaevickéltem valahogy, de a vékonykerekûvel is inkább átvágtam a dûlõúton, minthogy körbe menjek visszafelé is.
Írta 2011. április 11. - 21:40
Nekem 58,4, és te voltál a gyorsabb, akkor valamelyikünké csal. Vagy én néha visszalassítottam, te meg nem
Jó az aláírásod
Annyira tetszett, hogy ki kellett ollózni!!
Miután elkezdtük kergetni a két srácot... a célig kb. 5 alkalommal fékeztem nagyobbat. A többi korrekció volt.
Visszagondolva... azért ez sok volt, lássuk be.
Írta 2011. április 11. - 21:29
Láttam tettél fel a fészre képet a km órádról.
Most néztem meg pontosan, nekem azon a köves lejtõn lefelé (Palota felett) 54.8km/h lett a max sebesség.
Nekem 58,4, és te voltál a gyorsabb, akkor valamelyikünké csal. Vagy én néha visszalassítottam, te meg nem
Jó az aláírásod
Írta 2011. április 11. - 20:48
Kényelmesen ücsörög a rugós Brooks-on
20km után még erõs voltam, a vége felé már nem annyira...
Fecco, ha legközelebb találkozunk próbáld is ki! Amúgy nagyon jók a képek, profi vagy.
Láttam tettél fel a fészre képet a km órádról.
Most néztem meg pontosan, nekem azon a köves lejtõn lefelé (Palota felett) 54.8km/h lett a max sebesség.
Írta 2011. április 11. - 20:37
Azért a Gábor nagyon flegma azon a képen...
Mögötte tolják a vasakat, õ meg a "zöld" kerékpáron ücsörögve integet és csukott szájjal vigyorog.
Kényelmesen ücsörög a rugós Brooks-on
20km után még erõs voltam, a vége felé már nem annyira...
Fecco, ha legközelebb találkozunk próbáld is ki! Amúgy nagyon jók a képek, profi vagy.
Írta 2011. április 11. - 20:34
Írta 2011. április 11. - 20:11
Mögötte tolják a vasakat, õ meg a "zöld" kerékpáron ücsörögve integet és csukott szájjal vigyorog.
Írta 2011. április 11. - 19:33
Akárkivel beszéltem, mindenki egyetértett azzal, hogy nagyon jó volt a szervezés, és teljesen jól sikerült az egész program.
Köszönjük, és várjuk a fényképeket.
Szerintem is minden nagyon jó volt, élvezetes és jól kijelölt pálya, jókedvû szervezõk, a bõségesnél is több ennivaló és ajándék, semmi hiba!
Ilyet nekünk mééééééééééééég, sokat!!!
Van rá igény, mi tudjuk!
Hatalmas köszönet az összes szervezõnek, és persze a haveroknak, hogy elviseltek!
Írta 2011. április 11. - 18:13
Írta 2011. április 11. - 16:51
Kobike mester, jó volt bevetés közben élõben látni a ,,nádast"!
Írta 2011. április 11. - 09:47
Perverz fotók még mindig itt :Képecskék
Írta 2011. április 11. - 09:11
Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.
Nekem is tetszett a túra, a szervezés, kijelölés. Jó társaság jött össze, Csabinak gratulálok!
Ádámnak és Secutornak pedig köszönöm, hogy húztatok magatokkal, sokat segített.
Írta 2011. április 10. - 22:48
Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.
Ezért nem jó, ha egyedül megyek, mert akkor ami kifér a csövön... Azért köszi
Jó volt!
Írta 2011. április 10. - 22:28

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére