Vértes Maraton 2011
Gyertek a Vértes Maratonra is, kiváló pálya, jó szervezõ, finom süti a végén és penge leves, mi kell még??
Ma pálya takarítást tartottunk, minden infó a:
Vértes Maraton | Facebook
http://forum.bikemag...947/index3.html
üdv Bálint
Nem akarok róla beszélni...
Jó volt.
Én már írtam róla, de még nincs hozzá kép, így nem nyilvános.
A sebesség mindent megold.
Hogy sikerült a Várpalotai verseny azoknak akik voltak? Mintha Jani kezében valami kis arany bigyót láttam volna egy fényképen
Gratulálok hozzá!
Köszi, asszem feliratom, még szükség lehet rá, de most egész szépen javul. Ma futottam egy lazát, az is jót tett.
Hogy sikerült a Várpalotai verseny azoknak akik voltak? Mintha Jani kezében valami kis arany bigyót láttam volna egy fényképenGratulálok hozzá!
Hasonló gonddal küzdök egy 1,5 hete, (hajlítani sem bírtam a lábam és bringázásnál sem tudtam terhelni) egy orvos barátom megnézte és ezt javasolta, ill. írta fel.
ung. contradolor cum Fastum
kikeverendõ kenõcs, gyógyszertárban készítik el. Hmmm, 2,5-3nap alatt helyre rakta a dolgokat.
Ha van orvos ismerõsöd, irassad fel vele. Kikeverik 1 nap alatt és a hatása az elsõ kenés után érezhetõ. Elég erõs lazító, gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító hatása van.
Bálint
Én akartam menni, de lehet hogy inkább kihagyom és pihentetem a lábam. Múlt héten begörcsölt az egyik combom belsõ felén valami izom, a hétvégi tekerésnél ismét, és azóta fáj, meg valami csomó is van ott. Próbáltam nyújtani, meg izomlazítóval kenegetni, de nem lett sokkal jobb.
Ha Gábor nem jön, akkor nekem meg a bringának is kellene egy hely valahol.
Én.
Akartam is kérdezni, hogy van-e valakinél hely a kocsiban?
Ki megy hétvégén a Thury õrületre?
Én.
Akartam is kérdezni, hogy van-e valakinél hely a kocsiban?
Én.Ki megy hétvégén a Thury õrületre?
Üdv!
Kicsit offolok.Hol lehet venni Fehérváron Bikemag magazint?Sehol nem találtam még.Nemrég költöztem ide.
Elõre is kösz a választ.
Üdv!
Kicsit offolok.Hol lehet venni Fehérváron Bikemag magazint?Sehol nem találtam még.Nemrég költöztem ide.
Elõre is kösz a választ.