Köszi a bejárást. Jó fajta pálya lesz.Szerintem a második kör nem lett jelölve.
Szegény srácnak remélem lesz kereke a versenyre.![]()
Köszi a bejárást. Jó fajta pálya lesz.Szerintem a második kör nem lett jelölve.
Szegény srácnak remélem lesz kereke a versenyre.![]()
Legutóbb wiloz módosította; 2011-09-25 - 21:34.
Szia,
Köszi az észrevételeket. Természetesen ez még csak egy "előkészítő" jelölés volt. Örülünk, hogy eljöttetek és a versenyen is részt fogtok venni!!!
Jövő hét elején/közepén 1-2részt ki fogunk takarítani, és úgy már élvezhetőbb lesz a tekerés/versenyzés. A jelölésekre is oda fogunk figyelni!!!
Köszi még egyszer mindenkinek
Buzso
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
Köszi fiúk a pályabejárást. Még jó hogy néha megvártatok. Közben 2x-er is túlmentem itt-ott. A végét is improvizáltam. Számomra egy igen kemény edzés volt.
Kereke az volt![]()
csak kb. 5 küllő nem volt a helyén. A versenyig azt egy jó boltban megcsinálják. A 2. (nagykör) jóval nehezebb mint az első.Az aszfaltos részeken kívül végig figyelni kell mert könnyen megvicceli az embert a pálya.De tényleg jól ki kell majd jelölni mert főleg a 2. körben rengeteg egyébb utat, ösvényt keresztezünk.
Ahol a kiskör végén jöttünk le. A lovas terület mellett ahol elektromos kerítés is van a szabad rész is ugyanaz a tulajdonosa mint a zárt részé. Egy lovas barátom mondta. És tud morcos lenni ha nem kérnek engedélyt ha a területén mennek.Nehogy gond legyen ezzel. Esetleg nézzetek utána vagy keressétek meg a tulajt ott a lovardába.
Buzso, Balu!
Szeretnék egy jó nagyot kérni Tőletek!
A THM-en én voltam aki singlespeed-el végig tekert és ott ugye sajnos nem volt ilyen kategória, így külön nem is lettem értékelve, viszont ha a Vértes maratonotokon belefér csinálhatnátok egy ilyen kategóriát.
:- ))
Kapásból 5-6 embert tudnék akit érdekelne még rajtam kívül.
Várom véleményeteket!
Üdv: Gery
Köszi Buzsó!
Csíííz!
a 2. korhoz a kiegészítő felszerelést itt lehet beszerezni:
Piggy - Hegymászó felszerelés kölcsönzés 20% kedvezménnyel
mért olyan élvezetes lesz? :-D
de írjatok fel légyszi ha ki van jelölve az is rendesen mert kíváncsi vagyok arra is.
Sziasztok!
A rövid távról nem találtam infót. Tudtok segíteni?
Sok benne a terep és a lejtő? Még csak ismerkedünk az SPD-vel, szóval ha kezdőbarát a kör, akkor tennénk egy próbát.
A családi kategória mit takar? Kell hozzá gyerkőc is?![]()
szerintem bevállalható kezdő montisnak is, ha el akarod kezdeni akkor itt a helyed
szerintem dugó nem lesz az elején sem és senkinek nem leszel útban sem
nincs benne olyan veszélyes rész , hogy egy kezdő ne tudna végig menni rajta
legfeljebb egy-két kisebb puklit nem fogsz tudni kitekerni
jól látható, világos erdő
de mint minden montipályán, figyelni kell
A pálya necces részeit ma kitakarítottuk és kivágtuk a fákat, 99.99%-ban tekerhető végig a pálya, a Vértes Maraton | Facebook oldalra hamarosan felkerülnek a takarítási munkálatok képei is. Szusszanásnyi türelmet
A 2. kör jelölése is ma részben elkészült. A többi részét holnap tudjuk már csak megcsinálni. Kék festék és szalag! De ne szedjétek le!!
A 2. kör jelölése ma részben elkészült. A többi részét holnap tudjuk már csak megcsinálni. Kék festék és szalag! De ne szedjétek le!!
Azért lesznek benne trükkök! Néhol a felfeléhez ELIT erősségű hajtáshatékonyság kell! (ez is ki lett takarítva) Lefelé nem gáz, de ügyesen!
A rövid táv körét - ez az első kör csonka köre, azaz könnyített, pont emiatt - nyugodtan bevállalhatjátok, nincsen benne durva terep. Ha tartjátok a 90-s pedálfordulatot, akkor minden az emelkedőkkel nem lesz gond, a lejtök pedig abszolválhatóak!
IGEN-IGEN igaz!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
Van valakinek egy megosztható GPX (vagy bármi más emészthető) track-je a pályáról? A hétvégén esetleg elmennénk a gyerekekkel bejárni a rövid pályát, mert előzetes bejárás nélkül nem merjük őket egyedül elengedni (mert közben mi szülők mennénk a közép illetve hosszútávon). Vagy már annyira tuti a jelölés, hogy már most sem lehet eltévedni? A rövid és középtáv elágazását hogyan jelöltétek? Ha szalagoztok, akkor nem lehet, hogy vicces emberek átszalagozzák a pályát? Ilyesmi időnként sajnos előfordul.