Oldal 3 / 15 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 291

Téma: II. Villapark Vértes Maraton | Várgesztes | 2012. május 12.

fórumfüggő wiloz avatarja
    Regisztrált
    2003-02-23
    Lakhely
    kom-eszt megye útjain
    Üzenet
    1.516

Alapbeállítás

Köszi a bejárást. Jó fajta pálya lesz. Szerintem a második kör nem lett jelölve.
    Szegény srácnak remélem lesz kereke a versenyre.
    Legutóbb wiloz módosította; 2011-09-25 - 21:34.

vendég
    Regisztrált
    2010-01-22
    Üzenet
    57

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: tete007 Üzenet megjelenítése
    köszi a vezetést jó volt :-D a pálya király lesz móka és kacagás :-D
    egy pár észre vétel nem bántásnak: 11-17km nél aszem kicsit hiányosak a jelölések szerintem a mai napból indulva ( volt egy szép 3as kereszteződés ahol simán csak nyom olvasással és szimattal jöttünk rá merre is mentetek el) meg utána is volt pár kérdéses de meg oldhatóak azok.
    Még a végén mikor kiérünk a fűre és a lovak mellett a kerítésnél kéne menni na mi ott jobbra csaptuk a homokban mert arra volt csak nyíl a másik messze volt kint azon amit figyel az ember általában. (de mondtátok szerda felé lesz szalagozva szóval ez csak gondolom elő készülés)
    Utána mi meg próbáltuk a másik kört is de a 2.x felírásnál balra és onnan semmi jel nem volt nem tom azt is jelöltétek vagy nem. Mi utána átváltottunk túrázósba és bóklásztunk a Vértesben.

még annyi hogy a nem egyértelműbb kanyaroknál előtte is egy nyíl jól esne szerintem bárkinek hogy mire készüljön, és vagy a lejtőknél vagy majd a rajtnál elmondani hogy ésszel mert sok a marha nagy faág víz mosás és lejtő alján homok ami keményen meg fog meg persze hogy bárhol lehet disznó túrás :-)

ezeket csak építő jellege írtam le semmi rossz indulattal!

még egyszer kösz a vezetést és még megyünk bejárni meg versenyre is megyünk teljes létszámmal 12 emberel szóval jó lesz :-)
    Szia,

Köszi az észrevételeket. Természetesen ez még csak egy "előkészítő" jelölés volt. Örülünk, hogy eljöttetek és a versenyen is részt fogtok venni!!!
    Jövő hét elején/közepén 1-2részt ki fogunk takarítani, és úgy már élvezhetőbb lesz a tekerés/versenyzés. A jelölésekre is oda fogunk figyelni!!!
    Köszi még egyszer mindenkinek

Buzso

vendég
    Regisztrált
    2010-01-22
    Üzenet
    57

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: gllo Üzenet megjelenítése
    Köszönjük Balu-nak és Buzso-nak a mai idegenvezetést !!!

Jó a pálya, erősen javasolt minden maraton és OX kedvelőnek a részvétel október 09-én.
    Wow)))) Örülünk, hogy jól érezted magad!!!

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: wiloz Üzenet megjelenítése
    Köszi a bejárást. Jó fajta pálya lesz. Szerintem a második kör nem lett jelölve.
    Idézet Eredeti szerző: gllo Üzenet megjelenítése
    Köszönjük Balu-nak és Buzso-nak a mai idegenvezetést !!!

Jó a pálya, erősen javasolt minden maraton és OX kedvelőnek a részvétel október 09-én.
    köszi a vezetést jó volt :-D a pálya király lesz móka és kacagás :-D
    egy pár észre vétel nem bántásnak: 11-17km nél aszem kicsit hiányosak a jelölések szerintem a mai napból indulva ( volt egy szép 3as kereszteződés ahol simán csak nyom olvasással és szimattal jöttünk rá merre is mentetek el) meg utána is volt pár kérdéses de meg oldhatóak azok.
    Még a végén mikor kiérünk a fűre és a lovak mellett a kerítésnél kéne menni na mi ott jobbra csaptuk a homokban mert arra volt csak nyíl a másik messze volt kint azon amit figyel az ember általában. (de mondtátok szerda felé lesz szalagozva szóval ez csak gondolom elő készülés)
    Utána mi meg próbáltuk a másik kört is de a 2.x felírásnál balra és onnan semmi jel nem volt nem tom azt is jelöltétek vagy nem. Mi utána átváltottunk túrázósba és bóklásztunk a Vértesben.

még annyi hogy a nem egyértelműbb kanyaroknál előtte is egy nyíl jól esne szerintem bárkinek hogy mire készüljön, és vagy a lejtőknél vagy majd a rajtnál elmondani hogy ésszel mert sok a marha nagy faág víz mosás és lejtő alján homok ami keményen meg fog meg persze hogy bárhol lehet disznó túrás :-)

ezeket csak építő jellege írtam le semmi rossz indulattal!

még egyszer kösz a vezetést és még megyünk bejárni meg versenyre is megyünk teljes létszámmal 12 emberel szóval jó lesz :-)
    Köszi mindenkinek a részvételt a dicséretet. A jelölés még csak "elő" jelölés volt. A 2. kört nem fújtuk, csak pár helyen, de tényleg csak pár helyen, mert elkezdtek csörtetni a lovak
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

törzsvendég montimi avatarja
    Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: wiloz Üzenet megjelenítése
    Köszi fiúk a pályabejárást. Még jó hogy néha megvártatok. Közben 2x-er is túlmentem itt-ott. A végét is improvizáltam . Számomra egy igen kemény edzés volt.
    Kereke az volt csak kb. 5 küllő nem volt a helyén. A versenyig azt egy jó boltban megcsinálják. A 2. (nagykör) jóval nehezebb mint az első.Az aszfaltos részeken kívül végig figyelni kell mert könnyen megvicceli az embert a pálya.De tényleg jól ki kell majd jelölni mert főleg a 2. körben rengeteg egyébb utat, ösvényt keresztezünk.

Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Alapbeállítás

Ahol a kiskör végén jöttünk le. A lovas terület mellett ahol elektromos kerítés is van a szabad rész is ugyanaz a tulajdonosa mint a zárt részé. Egy lovas barátom mondta. És tud morcos lenni ha nem kérnek engedélyt ha a területén mennek.Nehogy gond legyen ezzel. Esetleg nézzetek utána vagy keressétek meg a tulajt ott a lovardába.

vendég
    Regisztrált
    2003-01-23
    Üzenet
    30

Alapbeállítás

Buzso, Balu!

Szeretnék egy jó nagyot kérni Tőletek!

A THM-en én voltam aki singlespeed-el végig tekert és ott ugye sajnos nem volt ilyen kategória, így külön nem is lettem értékelve, viszont ha a Vértes maratonotokon belefér csinálhatnátok egy ilyen kategóriát.
    :- ))

Kapásból 5-6 embert tudnék akit érdekelne még rajtam kívül.

Várom véleményeteket!

Üdv: Gery

vendég
    Regisztrált
    2010-01-22
    Üzenet
    57

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: montimi Üzenet megjelenítése
    Ahol a kiskör végén jöttünk le. A lovas terület mellett ahol elektromos kerítés is van a szabad rész is ugyanaz a tulajdonosa mint a zárt részé. Egy lovas barátom mondta. És tud morcos lenni ha nem kérnek engedélyt ha a területén mennek.Nehogy gond legyen ezzel. Esetleg nézzetek utána vagy keressétek meg a tulajt ott a lovardába.
    Hello Imi,

Igen, és is ismerem a tulajt, lett szólva Neki, nem lesz gond. Kösz az észrevételt.

Buzso

vendég
    Regisztrált
    2010-01-22
    Üzenet
    57

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: grigorow Üzenet megjelenítése
    Buzso, Balu!

Szeretnék egy jó nagyot kérni Tőletek!

A THM-en én voltam aki singlespeed-el végig tekert és ott ugye sajnos nem volt ilyen kategória, így külön nem is lettem értékelve, viszont ha a Vértes maratonotokon belefér csinálhatnátok egy ilyen kategóriát.
    :- ))

Kapásból 5-6 embert tudnék akit érdekelne még rajtam kívül.

Várom véleményeteket!

Üdv: Gery
    Hali Vilard,

A hét közepére jelzem, hogy mit tudtunk intézni. Mivel nem mi vagyunk a verseny kitalálói, így nem merek Neked ígérni
    Ha lesztek 5-6an, akkor szerintem vmi jelképes díj belefér a dobogósoknak!!!

Üdv,
    Buzso

Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Thumbs up

Idézet Eredeti szerző: bu.zso Üzenet megjelenítése
    Hali Vilard,

A hét közepére jelzem, hogy mit tudtunk intézni. Mivel nem mi vagyunk a verseny kitalálói, így nem merek Neked ígérni
    Ha lesztek 5-6an, akkor szerintem vmi jelképes díj belefér a dobogósoknak!!!

Üdv,
    Buzso
    1.helyezett singlespeed díj 1 darab 10-es sor
    2.helyezett singlespeed díj 1 darab hátsó váltó
    3.helyezett singlespeed díj mehet a több sebességesre átalakított első két helyezett bicójával

vendég
    Regisztrált
    2003-01-23
    Üzenet
    30

Alapbeállítás

Köszi Buzsó!

Csíííz!

vendég
    Regisztrált
    2003-09-08
    Üzenet
    142

Alapbeállítás

a 2. korhoz a kiegészítő felszerelést itt lehet beszerezni:
    Piggy - Hegymászó felszerelés kölcsönzés 20% kedvezménnyel

vendég tete007 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-15
    Üzenet
    61

Alapbeállítás

mért olyan élvezetes lesz? :-D

de írjatok fel légyszi ha ki van jelölve az is rendesen mert kíváncsi vagyok arra is.

Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: LustaTömzsi Üzenet megjelenítése
    bizony van egy sziklás felfelé ahol valaki a hátán vitte a bicót. én feltolni is alig bírtam.majd meglátod

Fecske7 avatarja
    Regisztrált
    2010-05-31
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Sziasztok!

A rövid távról nem találtam infót. Tudtok segíteni?
    Sok benne a terep és a lejtő? Még csak ismerkedünk az SPD-vel, szóval ha kezdőbarát a kör, akkor tennénk egy próbát.
    A családi kategória mit takar? Kell hozzá gyerkőc is?

vendég tete007 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-15
    Üzenet
    61

Alapbeállítás

bizony van egy sziklás felfelé ahol valaki a hátán vitte a bicót. én feltolni is alig bírtam.majd meglátod

alig várom :-D mi is azt a Vitányi várig el evickéltünk árkon bokron az is jó volt csak nem a pálya :-(

Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Fecske7 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Sok benne a terep és a lejtő? Még csak ismerkedünk az SPD-vel, szóval ha kezdőbarát a kör, akkor tennénk egy próbát.
    szerintem bevállalható kezdő montisnak is, ha el akarod kezdeni akkor itt a helyed
    szerintem dugó nem lesz az elején sem és senkinek nem leszel útban sem
    nincs benne olyan veszélyes rész , hogy egy kezdő ne tudna végig menni rajta
    legfeljebb egy-két kisebb puklit nem fogsz tudni kitekerni
    jól látható, világos erdő
    de mint minden montipályán, figyelni kell

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: LustaTömzsi Üzenet megjelenítése
    A pálya necces részeit ma kitakarítottuk és kivágtuk a fákat, 99.99%-ban tekerhető végig a pálya, a Vértes Maraton | Facebook oldalra hamarosan felkerülnek a takarítási munkálatok képei is. Szusszanásnyi türelmet
    A 2. kör jelölése is ma részben elkészült. A többi részét holnap tudjuk már csak megcsinálni. Kék festék és szalag! De ne szedjétek le!!

mért olyan élvezetes lesz? :-D

de írjatok fel légyszi ha ki van jelölve az is rendesen mert kíváncsi vagyok arra is.
    A 2. kör jelölése ma részben elkészült. A többi részét holnap tudjuk már csak megcsinálni. Kék festék és szalag! De ne szedjétek le!!
    Azért lesznek benne trükkök! Néhol a felfeléhez ELIT erősségű hajtáshatékonyság kell! (ez is ki lett takarítva) Lefelé nem gáz, de ügyesen!

Idézet Eredeti szerző: Fecske7 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

A rövid táv körét - ez az első kör csonka köre, azaz könnyített, pont emiatt - nyugodtan bevállalhatjátok, nincsen benne durva terep. Ha tartjátok a 90-s pedálfordulatot, akkor minden az emelkedőkkel nem lesz gond, a lejtök pedig abszolválhatóak!

szerintem bevállalható kezdő montisnak is, ha el akarod kezdeni akkor itt a helyed
    szerintem dugó nem lesz az elején sem és senkinek nem leszel útban sem
    nincs benne olyan veszélyes rész , hogy egy kezdő ne tudna végig menni rajta
    legfeljebb egy-két kisebb puklit nem fogsz tudni kitekerni
    jól látható, világos erdő
    de mint minden montipályán, figyelni kell
    IGEN-IGEN igaz!
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

Fecske7 avatarja
    Regisztrált
    2010-05-31
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Köszi a segítséget fiúk!
    Bevállaljuk a 13-at.

vendég
    Regisztrált
    2006-05-02
    Üzenet
    195

Alapbeállítás

Van valakinek egy megosztható GPX (vagy bármi más emészthető) track-je a pályáról? A hétvégén esetleg elmennénk a gyerekekkel bejárni a rövid pályát, mert előzetes bejárás nélkül nem merjük őket egyedül elengedni (mert közben mi szülők mennénk a közép illetve hosszútávon). Vagy már annyira tuti a jelölés, hogy már most sem lehet eltévedni? A rövid és középtáv elágazását hogyan jelöltétek? Ha szalagoztok, akkor nem lehet, hogy vicces emberek átszalagozzák a pályát? Ilyesmi időnként sajnos előfordul.

Oldal 3 / 15 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •