Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Posted 2011. October 06. - 19:00

Posted 2011. October 06. - 18:36

Posted 2011. October 06. - 13:16

Keresnék olyan hajtómûvet, amelyen 46-36-s tányér van. 5 karos 110mm-s (lyuk)osztókörrel. Lehet osrszágúti, vagy MTB is. (Ne fény árba legyen

Ha jól tudom akkor a régebbi Shimano tipusok is ilyenek voltak
Deore DX Mt60
LX M550;M560
XT M730
Ha esetleg valakinek van és megválna tõle kérem jelezze! Köszönöm Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. October 06. - 07:25

Ha nem lesz esõ és sár, akkor gyanús, hogy ott leszek.

Gyertek bátran! Finom sütivel várunk benneteket!
Posted 2011. October 06. - 06:23

Posted 2011. October 05. - 20:49

A vasárnapi Villapark maratonra ki megy?

Posted 2011. October 05. - 13:03

Posted 2011. October 04. - 17:06

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Posted 2011. October 04. - 07:39

Nem a biciklizést hagyom abba, csak a Montizást...

És nem a derekammal van gond, hanem a gerincemmel, az pedig nem annyira tréfadolog. 900km-t bírt hegyen, aztán nagyon fellázadt, nem akarom tovább hergelni.
Posted 2011. October 04. - 07:22

Amúgy már csak a Tora meg az arany LX miatt megérné, kár, hogy már így is túl sok biciklim van...
A bringázást szerintem azért nem kéne abbahagyni, legfeljebb a keményebb montizást. Magas kormány, kopasz gumi, pörgõs áttétel, aztán nézelõdni a napsütésben...
Posted 2011. October 03. - 22:05

Sajnos mire belelendülnék, fel kell adnom... :-[ Hátha van, aki jó gazdája lenne fehérvár környékén, bedobom a linket.
High Colorado MTB komplett LX Gold szettel eladó! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
A hír sajnálatos, a hírdetést viszont kimontoddan jó stílusban fogalmaztad. Jókat derültem!
Posted 2011. October 03. - 21:28

Sajnos mire belelendülnék, fel kell adnom... :-[ Hátha van, aki jó gazdája lenne fehérvár környékén, bedobom a linket.
High Colorado MTB komplett LX Gold szettel eladó! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Hát ennek bizony nem örülünk...

Posted 2011. October 03. - 21:16

Posted 2011. October 02. - 19:35

Szia terep
"Ember tervez, Isten prverz, beleköp a levésbe"*
El akartam menni erre a kiruccanásra, de erõs fejfájással ébredtem ma, és nem mulasztotta el se Voltaren, se Advil... Délutánra már valamivel jobban lettem, de a bringázást nem mertem bevállalni. Így csak a Kona kerekébõl szedegettem ki a tüskéket, nem tudom, mibe mentek bele a múltkor a gyerekek, de nem csak 1-2 volt bennük, hanem legalább száz. Nagy részük apró, megállt a külsõben, de kihúzogattam õket,nehogy átfúrják magukat. Így is maradhatott benne, úgyhogy elõször nem az új belsõkkel raktam össze, amiket vettem hozzá, hanem a már ragasztgatott pótbelsõkkel. A hátsó defektes is lett, amint összeraktam. A poén az, hogy a lyuk pozíciójában aztán hiába tapogattam a külsõt, nem találtam benne semmit. (Meg összerakás elõtt is végigsimogattam persze.) Mindenesetre vigyázzatok, hogy ha a pátkai víztározó felé tekertek... Alighanem a "piros sorompó" mögötti területen szaladtak bele a királydinnyébe.
*: Sziámi
Posted 2011. October 02. - 13:37

Vasárnap 14:00 után... mondjuk 14:30 körül Kisfaludról megyünk egy kört a Popper Zs-val.
Aki akar, jöjjön.
Sajnos ez ma nekem nem jön össze...

Posted 2011. October 01. - 22:32

Adnál majdnem 3x annyit 2mm-ért? Itt pl van:
Rodi Airline 4 (Vuelta Airline 4) | Herce-Hurca
3,5ért vettem darabját.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. October 01. - 20:21

Vasárnap 14:00 után... mondjuk 14:30 körül Kisfaludról megyünk egy kört a Popper Zs-val.
Aki akar, jöjjön.
Jani!
A felniket hol vetted? Engem is jobban vonz a minél aero-sabb felni.
Én a Bakonyba megyek Drift Trikeozni, azért viszem a bringát is.

Adnál majdnem 3x annyit 2mm-ért? Itt pl van:
Rodi Airline 4 (Vuelta Airline 4) | Herce-Hurca
Posted 2011. October 01. - 18:32

Posted 2011. October 01. - 15:56

Aki akar, jöjjön.
Jani!
A felniket hol vetted? Engem is jobban vonz a minél aero-sabb felni.
Terep lesz, vagy országúti kör?
Posted 2011. October 01. - 15:31

Vateráról. Engem nem vonz, de gyorsabb.
Honnan tudod, hogy nincsen benne valamilyen mágnes?