Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
14-es imbuszkulcsa nincs valakinek otthon?

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Steve Jobs eltávozott az élõk sorából... :(

Apple
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Sziasztok,

Keresnék olyan hajtómûvet, amelyen 46-36-s tányér van. 5 karos 110mm-s (lyuk)osztókörrel. Lehet osrszágúti, vagy MTB is. (Ne fény árba legyen :) )
Ha jól tudom akkor a régebbi Shimano tipusok is ilyenek voltak
Deore DX Mt60
LX M550;M560
XT M730

Ha esetleg valakinek van és megválna tõle kérem jelezze! Köszönöm Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ha nem lesz esõ és sár, akkor gyanús, hogy ott leszek.

Esõ után mennyire járható?

Két napi esõ nem fog ártani a pályának! kb lesz 300m sáros rész az erdõ aljában, a többi simán tekerhetõ, mert olyan száraz most, mint a hegységünk ... :)
Gyertek bátran! Finom sütivel várunk benneteket!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Lehet hogy én is megyek

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A vasárnapi Villapark maratonra ki megy?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
A vasárnapi Villapark maratonra ki megy?

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.

Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!:)
Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook

Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!

Matenak

Matenak

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Én is sajnálom, mert nagyon szeretem a hegyi zúzást, ráadásul remek rendezvényeken vehettem részt, jófej emberekkel! :)
Nem a biciklizést hagyom abba, csak a Montizást... :( Ez baj, mert az aszfaltot nem szeretem annyira, erdõben zúgni az igazi. De ha ennyiért nem kel el a gép, akkor megtartom és nagyon ritkán elmegyek majd vele pár karikára.
És nem a derekammal van gond, hanem a gerincemmel, az pedig nem annyira tréfadolog. 900km-t bírt hegyen, aztán nagyon fellázadt, nem akarom tovább hergelni.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Nekem is fáj a derekam, és akkor mi van?

Amúgy már csak a Tora meg az arany LX miatt megérné, kár, hogy már így is túl sok biciklim van...

A bringázást szerintem azért nem kéne abbahagyni, legfeljebb a keményebb montizást. Magas kormány, kopasz gumi, pörgõs áttétel, aztán nézelõdni a napsütésben...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Sajnos mire belelendülnék, fel kell adnom... :-[ Hátha van, aki jó gazdája lenne fehérvár környékén, bedobom a linket.
High Colorado MTB komplett LX Gold szettel eladó! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

A hír sajnálatos, a hírdetést viszont kimontoddan jó stílusban fogalmaztad. Jókat derültem!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Sajnos mire belelendülnék, fel kell adnom... :-[ Hátha van, aki jó gazdája lenne fehérvár környékén, bedobom a linket.
High Colorado MTB komplett LX Gold szettel eladó! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Hát ennek bizony nem örülünk...

Matenak

Matenak

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szia terep

"Ember tervez, Isten prverz, beleköp a levésbe"*
El akartam menni erre a kiruccanásra, de erõs fejfájással ébredtem ma, és nem mulasztotta el se Voltaren, se Advil... Délutánra már valamivel jobban lettem, de a bringázást nem mertem bevállalni. Így csak a Kona kerekébõl szedegettem ki a tüskéket, nem tudom, mibe mentek bele a múltkor a gyerekek, de nem csak 1-2 volt bennük, hanem legalább száz. Nagy részük apró, megállt a külsõben, de kihúzogattam õket,nehogy átfúrják magukat. Így is maradhatott benne, úgyhogy elõször nem az új belsõkkel raktam össze, amiket vettem hozzá, hanem a már ragasztgatott pótbelsõkkel. A hátsó defektes is lett, amint összeraktam. A poén az, hogy a lyuk pozíciójában aztán hiába tapogattam a külsõt, nem találtam benne semmit. (Meg összerakás elõtt is végigsimogattam persze.) Mindenesetre vigyázzatok, hogy ha a pátkai víztározó felé tekertek... Alighanem a "piros sorompó" mögötti területen szaladtak bele a királydinnyébe.

*: Sziámi
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Vasárnap 14:00 után... mondjuk 14:30 körül Kisfaludról megyünk egy kört a Popper Zs-val.
Aki akar, jöjjön. :)

Sajnos ez ma nekem nem jön össze...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Adnál majdnem 3x annyit 2mm-ért? Itt pl van:
Rodi Airline 4 (Vuelta Airline 4) | Herce-Hurca

3,5ért vettem darabját.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Vasárnap 14:00 után... mondjuk 14:30 körül Kisfaludról megyünk egy kört a Popper Zs-val.

Jani!
A felniket hol vetted? Engem is jobban vonz a minél aero-sabb felni.

Én a Bakonyba megyek Drift Trikeozni, azért viszem a bringát is. :)
Adnál majdnem 3x annyit 2mm-ért? Itt pl van:
Rodi Airline 4 (Vuelta Airline 4) | Herce-Hurca
Failure is always an option.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Terep lesz, vagy országúti kör?

Szia terep

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Jani!
A felniket hol vetted? Engem is jobban vonz a minél aero-sabb felni.

Terep lesz, vagy országúti kör?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Vateráról. Engem nem vonz, de gyorsabb. :)

Honnan tudod, hogy nincsen benne valamilyen mágnes? :)