Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Beindult a szingó fórum, fehérváriak ... lehet ott is eszet osztani, írogatni, társalogni ...

www.szingo.hu

Az admin után ki regisztrált elsõnek? :) (én)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Beindult a szingó fórum, fehérváriak ... lehet ott is eszet osztani, írogatni, társalogni ...

www.szingo.hu
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A Sanyinak is ezt mondtad? :D

Nem, neki ilyet nem mondok ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Te olyan hülye vagy ...:P nem :no: ez azt jelenti, hogy van e kedve valakinek 3 órát ebbél 2,5 órát beszélgetõsen bringázni az utolsó 0,5 órában lenne kisebb tempó, 6 perces részekben.

A Sanyinak is ezt mondtad? :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ez azt jelenti, hogy van-e kedve valakinek 3órán át 180as pulzussal a szélárnyékodban szenvedni, ráadásul a végén mindenképpen leszakítod. :D

Te olyan hülye vagy ...:P nem :no: ez azt jelenti, hogy van e kedve valakinek 3 órát ebbél 2,5 órát beszélgetõsen bringázni az utolsó 0,5 órában lenne kisebb tempó, 6 perces részekben.

Ilyenkor nem szabad versenyezni ... ez az idõszak a km gyûjtésrõl szól.;)

Apropó ... holnap hívlak a Szilvási szállás foglalás miatt

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szombaton egy laza 3 óra a végén kicsit meg-meg húzva 6-6 perc erejéig ... ha valakit érdekel.

Ez azt jelenti, hogy van-e kedve valakinek 3órán át 180as pulzussal a szélárnyékodban szenvedni, ráadásul a végén mindenképpen leszakítod. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Szombaton egy laza 3 óra a végén kicsit meg-meg húzva 6-6 perc erejéig ... ha valakit érdekel. Velencei tó és környéke, vagy Guttamási körök

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv!

Nem megy vki hétvégén Pestre, környékére?

Versus71

Versus71

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
igen , a fényhozónál találkozunk.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
[quote name='Versus71']holnap én ugyan megyek tekerni ,de még nem tudom mikor.
azért a jövõben összehozhatunk valamit ha gondolod.[/quote

Azért hétfõn biztos találkozunk.

Versus71

Versus71

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
holnap én ugyan megyek tekerni ,de még nem tudom mikor.
azért a jövõben összehozhatunk valamit ha gondolod.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Nem tudok menni, nem leszek itthon. Az árnyékos részeken majd vigyázz nagyon (a jég csúszik :) ). Jövõ hétre meleget ígérnek (keddre pl 10fokot), minden el fog olvadni és lesznek részek ahol nyakig érõ sár lesz. Amíg nem fagy meg újra vagy nem szárad fel, nem igazán lehet majd kimenni terepre.
Februárban szeretném kezdeni a kerékpáros edzéseket (ha az idõjárás is engedi), nagyrészt aszfalton fogok tekerni. Ha van kedved néha majd tekerhetünk együtt.

OK, köszi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap vmi csapatás?

Nem tudok menni, nem leszek itthon. Az árnyékos részeken majd vigyázz nagyon (a jég csúszik :) ). Jövõ hétre meleget ígérnek (keddre pl 10fokot), minden el fog olvadni és lesznek részek ahol nyakig érõ sár lesz. Amíg nem fagy meg újra vagy nem szárad fel, nem igazán lehet majd kimenni terepre.
Februárban szeretném kezdeni a kerékpáros edzéseket (ha az idõjárás is engedi), nagyrészt aszfalton fogok tekerni. Ha van kedved néha majd tekerhetünk együtt.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Holnap vmi csapatás?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Thx mindkettõtöknek!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szia Jani!

Nem tudnád Balu75-öt elérni vhogy? Õ lehetne az ötödik Fehérvárról a lámpaátvételnél. Köszi.

én meg írtam, hogy jó nekem is

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szia Jani!

Nem tudnád Balu75-öt elérni vhogy? Õ lehetne az ötödik Fehérvárról a lámpaátvételnél. Köszi.

Írtam neki email-t és privát üzenetet, hogy nézzen be ide. Ha holnapig nem reagál, felhívom.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Szia Jani!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Urak!

Aki Székesfehérvárról rendelt Hozé-lámpát kérem húzzon az érintett topikba és oldjuk meg, hogy összeverõdjünk öten egy lámpaátadós találkozó erejéig!

Köszöntem

"In idem flumen bis non descendimus"

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Halihó !
Még januárban rendelek a bikemarket-rõl.
Gondoltam ha valaki akar rendelni valami apróságot,beszállhatna ;-)

Üdv!
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."