Igen, engem láthattál. Nem a TT-re mentem (csak fölmentem a Baglyas-hegyre), holnap 120km fölötti Kõris-túrára megyek meg múlthét vasárnap már végigmentem a TT útvonalán, aztán így inkább kihagytam.Szia!
Ma téged láthattalak az Új Csóri úton nem sokkal 10 után a lámpánál, Iszka felé? A Tési TT-re mentél?
Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2009. május 09. - 12:29
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 09. - 12:01
Szia!Úgy, hogy reggel 7 és 9 között bármikor elindulhatsz.
Nekem is az a bajom, hogy korán van. 8kor el kell indulnom, hogy idõben odaérjek. Ilyen korán meg még hideg van és korán van .
Ma téged láthattalak az Új Csóri úton nem sokkal 10 után a lámpánál, Iszka felé? A Tési TT-re mentél?
Írta 2009. május 03. - 22:45
Úgy, hogy reggel 7 és 9 között bármikor elindulhatsz.Üdv!
Indítás:07.00-09.00. Ez hogy értve? Amúgy jó lenne, pénteken este viszont "IHB" összejövetel, ráadásul Bakonybélben, necces a "kora reggeli" tekerés.
Nekem is az a bajom, hogy korán van. 8kor el kell indulnom, hogy idõben odaérjek. Ilyen korán meg még hideg van és korán van .
Írta 2009. május 03. - 22:40
Üdv!Szombaton Tési-fennsík 50. http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991
Fehérváriaknak kötelezõ.
Ma végigtekertük edzésképpen.
Indítás:07.00-09.00. Ez hogy értve? Amúgy jó lenne, pénteken este viszont "IHB" összejövetel, ráadásul Bakonybélben, necces a "kora reggeli" tekerés.
Írta 2009. május 03. - 22:32
Fehérváriaknak kötelezõ.
Ma végigtekertük edzésképpen.
Írta 2009. április 17. - 10:37
A hétvégém átalakult, így vasárnap nem tudok menni a túrára, neked jó tekerést, hátszelet.
Írta 2009. április 09. - 14:04
Igen, gyûjtöm a pénzt a jövõévi bringámra, lehet xc fully lesz. És foglalja a helyet a szobámban.Szia Jani!
Készül valami új project, hogy árulod az össztelóst?
Írta 2009. április 09. - 13:13
Írta 2009. április 09. - 13:12
Ismertek fehérváron dolgozó porfestõt? A guglin és az ismerõsökön már túl vagyok, gondoltam itt is kérdezõsködök kicsit
Írta 2009. április 07. - 17:48
Pákozdnál felmentem a hegyre, aztán elmentem a Meleg-hegyig, onnan le a Bence-hegyre, aztán vissza Meleg-hegy, Pákozd és haza.Szia!
Ez dícséretes. Merre jártál ma? Én meg itt sóvárgok a szobában fekvésre ítélve, az idõ meg tuti. A bringával való áttekerés jól hangzik, remélem addigra felépülök. Melyik távon indulsz? A Scalpel fully egy örök élmény volt, mindenütt karbon, titán, itt találkoztam élõben elõször a Lefty karbonnal telóval is, viszont fura volt rajta az 1.75-ös Hutchinson gumi. Apropó gumi, át tudnál nézni a gumitopikba, Schwalbe RR érdekelne.
Természetesen a hosszún, de egy-két helyen letérek a megadott útról.
Rocket Ron-ról egyelõre nem sokat tudok, kicsit keskenyebb, mint az NN (ami kb akkora, mint a crossmark-od, könnyen kiszakad, gyorsan kopik (kb úgy, mint a jelenlegi gumid). De nem beszéltem senkivel, aki ilyet használ, csak a teszteket olvastam. A versenyzõkre, akiknek elvileg csinálták, meg nem szabad hinni, mert minden sz@rral elmennek.
A hátfájásra jó a kerékpározás.
Gyors gyógyulást!
Írta 2009. április 07. - 16:45
Szia!3,5 hete kezdtem el bringázni, 24 órát tekertem eddig, idén ma megyek elõször terepre, de ezen a héten lesz 15 óra edzésem .
A túrára úgy gyertek, mint én, áttekerek Várpalotára, csak 25 vagy 31km útvonaltól függõen.
A Scalpelt hazahoztad?
Ez dícséretes. Merre jártál ma? Én meg itt sóvárgok a szobában fekvésre ítélve, az idõ meg tuti. A bringával való áttekerés jól hangzik, remélem addigra felépülök. Melyik távon indulsz? A Scalpel fully egy örök élmény volt, mindenütt karbon, titán, itt találkoztam élõben elõször a Lefty karbonnal telóval is, viszont fura volt rajta az 1.75-ös Hutchinson gumi. Apropó gumi, át tudnál nézni a gumitopikba, Schwalbe RR érdekelne.
Írta 2009. április 07. - 10:40
3,5 hete kezdtem el bringázni, 24 órát tekertem eddig, idén ma megyek elõször terepre, de ezen a héten lesz 15 óra edzésem .Szia Jani!
Nem, sõt igazán alig valamit. Január közepétõl február közepéig idehaza angoloztam, aztán meg hat hétig a szigetországban csiszolgattam azt a kevéskét, március 28-án jöttem haza. Kinn egyszer tekertem kb. fél órát egy álomgép Cannondale Scalpellel (az értéke több mint 5000 font volt). Szombati tekerésem óta pedig idehaza kínlódok hátfájással. Ha jól emlékszem ma jár le a jelentkezési határidõ. Azt hiszem a 20 km-es talán elég lesz ennyi "edzés" után. Veled mi a helyzet?
A túrára úgy gyertek, mint én, áttekerek Várpalotára, csak 25 vagy 31km útvonaltól függõen.
A Scalpelt hazahoztad?
Írta 2009. április 07. - 10:05
Itt találod meg:
http://forum.bikemag...read.php?t=3364
Nem verseny, hanem teljesítmény túra.
A topikban találsz térképet is!
Várunk!
Üdv.
Köszi, ott leszünk!
Írta 2009. április 07. - 09:51
Itt találod meg:Üdv Laciklon!
Hirtelen keresgélni kezdtem a verseny topicban, mikor láttam, hogy írtál. Szóval nem szükséges az online jelentkezés -meg se találtam a címet, talan krebszrobi?-lehet ott a helyszínen is azonos tarifával? Hát igen, nekem a huszas látszik elérhetõnek, ja úgy néz ki, hogy ketten megyünk a haverral. Köszi
http://forum.bikemag...read.php?t=3364
Nem verseny, hanem teljesítmény túra.
A topikban találsz térképet is!
Várunk!
Üdv.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. április 07. - 09:35
Üdv Laciklon!Jelentkezni a helyszínen is lehet! 20KM? Nmáá..
Hirtelen keresgélni kezdtem a verseny topicban, mikor láttam, hogy írtál. Szóval nem szükséges az online jelentkezés -meg se találtam a címet, talan krebszrobi?-lehet ott a helyszínen is azonos tarifával? Hát igen, nekem a huszas látszik elérhetõnek, ja úgy néz ki, hogy ketten megyünk a haverral. Köszi
Írta 2009. április 07. - 09:27
Ha jól emlékszem ma jár le a jelentkezési határidõ. Azt hiszem a 20 km-es talán elég lesz ennyi "edzés" után. Veled mi a helyzet?
Jelentkezni a helyszínen is lehet! 20KM? Nmáá..
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. április 07. - 09:15
Én megyek.
Sokat tekertél idén?
Szia Jani!
Nem, sõt igazán alig valamit. Január közepétõl február közepéig idehaza angoloztam, aztán meg hat hétig a szigetországban csiszolgattam azt a kevéskét, március 28-án jöttem haza. Kinn egyszer tekertem kb. fél órát egy álomgép Cannondale Scalpellel (az értéke több mint 5000 font volt). Szombati tekerésem óta pedig idehaza kínlódok hátfájással. Ha jól emlékszem ma jár le a jelentkezési határidõ. Azt hiszem a 20 km-es talán elég lesz ennyi "edzés" után. Veled mi a helyzet?
Írta 2009. április 06. - 23:22
Én megyek.Üdv mindenkinek!
Indul valaki a 04 .19-i palotai tejesítménytúrán?
Sokat tekertél idén?
Írta 2009. április 06. - 22:59
Írta 2009. március 21. - 11:08
Az admin után ki regisztrált elsõnek? (én)
Ezt is tudom ... én mindent tudok
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X