Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Fincsi, de mégegyszer emlékezetbõl nem menne.Szerencsére Fezso jó navigátor volt.

Akkor jó. :)
Holnap jössz a Velencei-hegységbe?

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Na milyen volt a túra?

Fincsi, de mégegyszer emlékezetbõl nem menne.Szerencsére Fezso jó navigátor volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Na milyen volt a túra?

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
viccnek szántam, azért volt a smiley...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ja, csak ha már kiszívtam az utolsó csepp vizet a kulacsból, kikapartam az utolsó pogácsamorzsát a zsebem aljából, elmajszoltam az utolsó energiaszeletet, ziháló tudõvel és zakatoló szívvel lefordultam a biciklirõl - legfeljebb otthagytok az erdõ közepén, és egy pár hónap múlva arra járó eltévedt chipszes-turista csoport majd dob rám pár kapanyomnyi földet...:lol1:

Bocsi ez nem így van .... ez országutis divat ...:( (amit már tapasztaltam én is)
Lehet, hogy gépek vagyunk felfelé- lefelé állat, de emberbõl vagyunk és az emelkedõ végén bevárjuk a másikat.

Legalább is a mi kis szubkultúránkban ez így van, mivel felelõsséggel tartozol a másik iránt. És ha megszívatod, legközelebb te szívhatod meg és akkor õ nem segít ...

De majd egyszer megtapasztalod, és remélem más véleményed lesz
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
akkor egyelõre maradok a meznél, aztán holnap megnézem magamnak azt a hátizsákot

Márkó76

Márkó76

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

Most beszéltem Márkkal, akkor 9-re ott leszünk.
Térképet meg útvonalvázlatot viszek.

Hogy érdemesebb vinni a cuccot: bicajosmez zsebeiben, vagy övtáskával?

Attól függ mennyit akarsz cipelni! Szerintem jobb a mez zsebe, engem idegesít a az övtáska. Én ivószatyros hátizsákkal megyek, szóval szerszámokat/foltot/pumpát neked nem kell cipelni, csak amit megeszel-megiszol.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Most beszéltem Márkkal, akkor 9-re ott leszünk.
Térképet meg útvonalvázlatot viszek.

Hogy érdemesebb vinni a cuccot: bicajosmez zsebeiben, vagy övtáskával?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Gyûjtöm az erõt holnapra :) Oda jössz velünk?

Szia!

Igen, akkor 9-kor a Kossuth utca végén. Térkép legalább lesz, vagy csak a "hivatalos"?
Itt elérsz: 70/3827899

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Egyébként nem tart fel senki-senkit

Ja, csak ha már kiszívtam az utolsó csepp vizet a kulacsból, kikapartam az utolsó pogácsamorzsát a zsebem aljából, elmajszoltam az utolsó energiaszeletet, ziháló tudõvel és zakatoló szívvel lefordultam a biciklirõl - legfeljebb otthagytok az erdõ közepén, és egy pár hónap múlva arra járó eltévedt chipszes-turista csoport majd dob rám pár kapanyomnyi földet...:lol1:

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Ma 17.00-kor indulok a "hegységbe", vki társulna?

Gyûjtöm az erõt holnapra :) Oda jössz velünk?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszi a lehetõséget, de most vasárnap családi elfoglaltság lesz (átviteltechnika :) )

Mindenképpen összehozzuk máskor, bár elõbb kicsit felszívnám magam, nem szeretnék a terhére lenni a rutinos/edzett öreg rókáknak :)

Nem vagyunk mi öreg rókák, csak hobby szinten lájtosan tekerünk.

Egyébként nem tart fel senki-senkit
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Üdv!

Hali,

Persze gyere, nyugodtan, privátba átdobom a telcsiszámomat, ott majd tudunk egyeztetni pontosan

A mait nem mondom 100-ra, mert most állok neki szõrteleníteni

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Ez így van ...

Na majd egyszer összehozunk egy tekerést.

(Ha van kedved vasárnap megyünk egy kb. 3 óra lazát a Velencei hg-ben. 10-11 között indulunk-tényleg laza lesz, mert verseny utáni nap lesz ha érdekel majd csörögj, telcsi megy priviben)

Üdv Balu!

Én jelen állás szerint kapható lennék a vasárnapi tekerésre.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Köszi a lehetõséget, de most vasárnap családi elfoglaltság lesz (átviteltechnika :) )

Mindenképpen összehozzuk máskor, bár elõbb kicsit felszívnám magam, nem szeretnék a terhére lenni a rutinos/edzett öreg rókáknak :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

na ja, nem véletlen hogy többnapost csak az tud nyerni, aki hegyen és idõfutamban jó...

Ez így van ...

Na majd egyszer összehozunk egy tekerést.

(Ha van kedved vasárnap megyünk egy kb. 3 óra lazát a Velencei hg-ben. 10-11 között indulunk-tényleg laza lesz, mert verseny utáni nap lesz ha érdekel majd csörögj, telcsi megy priviben)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
na ja, nem véletlen hogy többnapost csak az tud nyerni, aki hegyen és idõfutamban jó...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszi a tanácsokat!
Látom már, hogy ennyi erõvel akár golfozni is elkezdhettem volna, ugyanannyi a tapasztalatom :) Pl. úton a pedálfordulat is fordítva van: síkon 100-120, hegyre 80-90...

Egyébként a mezõnyben tekerés nem annyira nyugis történet, mint amilyennek kívülrõl látszik, de nem is a pihenésrõl szól: az a célja hogy a váltott vezetéssel nagyobb sebességet lehet elérni.
De egy amatõrnek szinte csak versenyen van lehetõsége mezõnyben hajtani - veszélyes is így, mert nagyon nagy rutin kell(ene) hozzá...

Tudom mirõl beszélsz, de azért vannak ott vízhordók és folyamatosan farvízen menõk .... akik egyszer csak megtáltosodnak az utolsó kilómétereken.

Na itt ilyen nincsen, mert megöl a terep

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Köszi a tanácsokat!
Látom már, hogy ennyi erõvel akár golfozni is elkezdhettem volna, ugyanannyi a tapasztalatom :) Pl. úton a pedálfordulat is fordítva van: síkon 100-120, hegyre 80-90...

Egyébként a mezõnyben tekerés nem annyira nyugis történet, mint amilyennek kívülrõl látszik, de nem is a pihenésrõl szól: az a célja hogy a váltott vezetéssel nagyobb sebességet lehet elérni.
De egy amatõrnek szinte csak versenyen van lehetõsége mezõnyben hajtani - veszélyes is így, mert nagyon nagy rutin kell(ene) hozzá...