Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2009. június 16. - 18:36
http://forum.bikemag...7227#post877227
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. június 16. - 11:26
nade komolyra fordítva: van valakinek kedve/ideje szerdán tekerni egy lazát?
Úgy tûnik én tudok menni, szombat óta valami durván recseg a gépen, ha nem jövök addig rá, hogy mi és nem tudom megjavítani akkor nem vállalom be. Amúgy mikor indulnátok?
Írta 2009. június 16. - 10:52
Ha nem vagyok terhedre, akkor csatlakoznék - mikor indulsz?Elvileg buckázok a Tompos-hegyen Pákozdnál vagy Sukorónál a zöld+ -on
Írta 2009. június 15. - 23:06
nade komolyra fordítva: van valakinek kedve/ideje szerdán tekerni egy lazát?
Elvileg buckázok a Tompos-hegyen Pákozdnál vagy Sukorónál a zöld+ -on
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. június 15. - 23:02
ennél szebb ideológiát még nem hallottam a kamikaze stílusra
jó de azért ezt ésszel kell tenni nem bele a világba ... mint a kamikaze
Írta 2009. június 15. - 21:21
Írta 2009. június 15. - 21:07
Nem volt nehéz ... csak meg kell ereszteni lefelé egy kicsit, ugyanis lefele gyorsabb a bringa, felfelé meg lendületbõl kell menni, ennyi az egész
ennél szebb ideológiát még nem hallottam a kamikaze stílusra
Írta 2009. június 15. - 19:39
Üdv Balu!
A készletet már összeállítottam, csak ne maradjon idehaza. Kiderült, hogy rossz a menet a közdarabban amibe a patront próbáltam beleerõltetni, talán még lehet rajta segíteni. Azért megnéztem volna a motorosok arcát mikor "pöszén néznek" a száguldó bringásra.
Nem volt nehéz ... csak meg kell ereszteni lefelé egy kicsit, ugyanis lefele gyorsabb a bringa, felfelé meg lendületbõl kell menni, ennyi az egész
Írta 2009. június 15. - 18:32
Semmi gond, ne paráztassad magad! Csak egy jó tanács: soha ne vigyél magaddal új dolgokat, mindig csak olyat amit kipróbáltál elõtte
De tényleg, mert az tuti mûködik!
Semmi plusz hátizsák és mentés nem kell, csak egy mûködõ pumpa és legalább kettõ folt és egy ragasztó. A patronos pumpa felejtõs, csak versenyen használd, ott kell a sebesség, amúgy pazarlás (persze beszélek én akinél semmi sem volt):confused: a sörözés majd máskor lesz utána :cool2:
De sajna én a foltot a kerék belsejében hordom
Idõbe hazaértem kicsit meghúztam a hazafelét és a terepen leráztam a motorosokat (szigorúan csak nagytányér ) és 15:10-kor landoltam itthon, uh 15:36-ra oda is értünk
Üdv Balu!
A készletet már összeállítottam, csak ne maradjon idehaza. Kiderült, hogy rossz a menet a közdarabban amibe a patront próbáltam beleerõltetni, talán még lehet rajta segíteni. Azért megnéztem volna a motorosok arcát mikor "pöszén néznek" a száguldó bringásra.
Írta 2009. június 14. - 22:15
Üdv!
Bocs, de annyit sem mondtam, hogy... Szóval köszönet mindenért, kicsit bánkódom a technikai nyûgöm miatt, de a belsõ nem bírta, a forrásnál már alig volt benne luft. Csabitól elköszöntem aztán innen letoltam az útig és "mentést kértem". Tetszett a pálya, ezen a piros háromszöges részen még nem is jártam. Itthon szerelés, kicsi karbantartás. Ez jó lecke volt defekt ügyben, innentõl legalább háromszoros biztosítással megyek. Nektek sikerült idõben landolnotok?
Semmi gond, ne paráztassad magad! Csak egy jó tanács: soha ne vigyél magaddal új dolgokat, mindig csak olyat amit kipróbáltál elõtte
De tényleg, mert az tuti mûködik!
Semmi plusz hátizsák és mentés nem kell, csak egy mûködõ pumpa és legalább kettõ folt és egy ragasztó. A patronos pumpa felejtõs, csak versenyen használd, ott kell a sebesség, amúgy pazarlás (persze beszélek én akinél semmi sem volt):confused: a sörözés majd máskor lesz utána :cool2:
De sajna én a foltot a kerék belsejében hordom
Idõbe hazaértem kicsit meghúztam a hazafelét és a terepen leráztam a motorosokat (szigorúan csak nagytányér ) és 15:10-kor landoltam itthon, uh 15:36-ra oda is értünk
Írta 2009. június 14. - 22:09
Jól.És a verseny hogyan sikerült?
Balu 6. lett master1-ben, én 20. felnõtt-ben.
Írta 2009. június 14. - 21:12
50,3km.
Egyébként verseny utáni bringázásnak kifejezetten gyors volt a mai, túl sok maradt bennünk tegnapról.
És a verseny hogyan sikerült?
Írta 2009. június 14. - 21:10
Üdv Márk!
A többi képet sikerült megnézned?
Igen, köszi! Nagyon élveztem a túrát, már bánom, hogy nem mentem ma is!
Írta 2009. június 14. - 20:56
50,3km.Mennyi lett a táv nálad, mérted?
Egyébként verseny utáni bringázásnak kifejezetten gyors volt a mai, túl sok maradt bennünk tegnapról.
Írta 2009. június 14. - 20:51
Írta 2009. június 14. - 20:46
Persze, idõben hazaértünk, a Csabit megvártam, a Bálint rohant haza, de még így is fél 4 elõtt 5 perccel otthon voltam.
Belsõ, folt, pumpa bõven elég.
Mennyi lett a táv nálad, mérted?
Írta 2009. június 14. - 20:42
Persze, idõben hazaértünk, a Csabit megvártam, a Bálint rohant haza, de még így is fél 4 elõtt 5 perccel otthon voltam.Üdv!
Bocs, de annyit sem mondtam, hogy... Szóval köszönet mindenért, kicsit bánkódom a technikai nyûgöm miatt, de a belsõ nem bírta, a forrásnál már alig volt benne luft. Csabitól elköszöntem aztán innen letoltam az útig és "mentést kértem". Tetszett a pálya, ezen a piros háromszöges részen még nem is jártam. Itthon szerelés, kicsi karbantartás. Ez jó lecke volt defekt ügyben, innentõl legalább háromszoros biztosítással megyek. Nektek sikerült idõben landolnotok?
Belsõ, folt, pumpa bõven elég.
Írta 2009. június 14. - 20:33
Bringa!
Sikerült hazaérned?
Üdv!
Írta 2009. június 14. - 16:07
Írta 2009. június 14. - 09:03
Nem változott (Budai 50), ott várlak benneteket ahol télen találkoztunk.Bringa az Arév csarnoknál lakik, (ha nem költözött el).
Köszi