Bringa az Arév csarnoknál lakik, (ha nem költözött el).
Akkor a Spinning edzével együtt felvesszük
Bringa az Arév csarnoknál lakik, (ha nem költözött el).
Bringa az Arév csarnoknál lakik, (ha nem költözött el).Bringa: 10:30 (+15 perc) megyek a Janihoz. Ha neked jó a Piactéri Spárnál akkor ott tudunk talizni. Utána megyünk a Spinning edzõért, õ az Arév spcsarnok felé lakik.
A sebesség mindent megold.
Na haza értem én is épségben. a pentellei erdõbe még betértem egy körre, hát nem ott grillezik 10-20 haverom?! :cool2: Nem kellett sokat marasztalniuk! Viszont a sisakomat jobban megvizsgálva kiderült, hogy teljesen szétrepedt belül. Úgy tûnik megszolgálta az árát, nekem semmi bajom! Azt hiszem a holnapi VH nekem kimarad, se U-TURN tekerõ se könnyû sisak. A fullface -ben meg kicsit necces lenne.
Halkan jegyzem meg, hogy a szembejövõ gyerekcsoportokból a többségen nem volt fejvédõ!!! Szerintem minden suliban ki kéne tenni egy ilyen megrepedt sisakot okuláskép...
Elõször is köszönet Márkónak és Bringának a kimerítõ válaszolgatásokért a rájuk zúdított kérdésekre, és fõleg a rugalmasan kezelt útvonalért és sebességért, hogy élvezhessem is a tekerést! :)Bár az utunk csak "nyomokban tartalmazhatta" a vértesboglári verseny vonalát, nekem nagyon jó tanulópálya volt!
Ami nagyon szokatlan, az a teljesen más áttételezés, meg a hegy/sík fordított pedálfordulata. Bizony folyamatos nézeteltérésben voltam a váltóval, v.leg ha ezt jól sikerül begyakorolni, az a ritmuson/sebességen is nagyot dob majd.
Most úgy látom, állóképességgel nem lesz nagy baj, de a technikásabb terepekhez kell pár év, hogy ne kelljen szégyenkeznem...
Ha nem jön semmi közbe addig, folyt.köv. szerdán, VH-be valaki?
Halkan jegyzem meg, hogy a szembejövõ gyerekcsoportokból a többségen nem volt fejvédõ!!! Szerintem minden suliban ki kéne tenni egy ilyen megrepedt sisakot okuláskép...Viszont a sisakomat jobban megvizsgálva kiderült, hogy teljesen szétrepedt belül. Úgy tûnik megszolgálta az árát, nekem semmi bajom!
Laza 3 órára, szerintem végigmegyünk a Velencei-hegységen meg vissza.
Mikor, hol, nem tudom. Baluval kéne megbeszélni.
Igen. Majd holnap elmesélem.Ok, megadta a számát, holnap hívom. Te is voltál a versenyen?
Laza 3 órára, szerintem végigmegyünk a Velencei-hegységen meg vissza.
Mikor, hol, nem tudom. Baluval kéne megbeszélni.
http://kepfeltoltes.hu/view/090613/DSCN0617_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG]
Laza 3 órára, szerintem végigmegyünk a Velencei-hegységen meg vissza.Igen úgy néz ki, hacsak vmi a családi program hirtelen át nem húzza. Balu 10-11-et írt, mikor lenne és hol találkoznánk, ja és mire, mennyire számítsak?
Szerencséd volt az biztos! A képeket hogy tudom felrakni, még nem csináltam ilyet.Bringa: Fel tudod nyomni ide a jobban sikerült képeket?
Akkor jó.
Holnap jössz a Velencei-hegységbe?