A múltheti juniorhoz képest lassú és kiszámíthatatlan, de fárasztó végig koncentrálni a játékra meg fáztam is és melegem is volt.Nyugi lejjebb volt, mert megketyósodott az órám, az utolsó két órában csak érzésre mentem, mert 190 alattit nem mutatott ... lehet lemerülõben van az övben az elem. Uh szerintem olyan 143-145 között lehetett.
De a sok rövid mászás azért kimerítõ volt. Jobban mintha egy nagy lett volna
A V-hg északi részén a talaj teljesen más. Üledékes barna föld mint a Vértesben, furcsa volt erdei talajon tekerni itt.
Van egy giga hosszú köves dózer, hullámos és még emelkedik is ...
És milyen volt a sebessége a meccsnek ... gondolom unalmas és lassú
Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2009. augusztus 23. - 21:01
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 23. - 20:52
Az átlagpulzusodat nézve még jó hogy nem mentem veled.
Mi meg lefújtuk a kölyökmeccset. Nagyon hosszúnak tûnt így a szezon elején. Korcsolyázni simán tudok a térdemmel.
Jövõhéten minden (mind a kettõ ) terep edzésem a Baglyason lesz.
Nyugi lejjebb volt, mert megketyósodott az órám, az utolsó két órában csak érzésre mentem, mert 190 alattit nem mutatott ... lehet lemerülõben van az övben az elem. Uh szerintem olyan 143-145 között lehetett.
De a sok rövid mászás azért kimerítõ volt. Jobban mintha egy nagy lett volna
A V-hg északi részén a talaj teljesen más. Üledékes barna föld mint a Vértesben, furcsa volt erdei talajon tekerni itt.
Van egy giga hosszú köves dózer, hullámos és még emelkedik is ...
És milyen volt a sebessége a meccsnek ... gondolom unalmas és lassú
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. augusztus 23. - 20:40
Mi meg lefújtuk a kölyökmeccset. Nagyon hosszúnak tûnt így a szezon elején. Korcsolyázni simán tudok a térdemmel.
Jövõhéten minden (mind a kettõ ) terep edzésem a Baglyason lesz.
Írta 2009. augusztus 23. - 19:40
Azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha szombaton a várpalotai kollégákkal mennék túrázni a Baglyas helyett (mondjuk a túra után közvetlenül még megnézhetnénk a Baglyast, ha már ott vagyunk )?
Egyelõre úgy néz ki hogy vasárnap mennék veled. Ma még nem volt jó a térdem.
Bevégeztem a mai penzumot
még szurkolótáborom is akadt ... 3 fiatal srác a P 3szög amikor a sziklás-fenyves lefelénél lejtõztem (dudod, ahol, modtad, hogy ez lefelé lenne jó mikor bringával és a Csabival mentünk tekerni)
Ja és a P 3szög mindenkinek kötelezõ Sukoró(Z-)-tól - Szfvár irányába a (Po)-ig ... de egy nyereggel szigorúan (nincsen lábletétel, az nem üzemi kapcsolat)
Ez a max szint amit tudtam menni a hegysegben
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2009. augusztus 22. - 20:22
Mester, akkor holnap, 5óra terep, 150-ig, aztán lesz benne felfedezõs is csak az utolsó 1 órát húzom meg ... már ha tudom
Írta 2009. augusztus 22. - 17:29
köszi a figyelmeztetést! Te megküzdöttél vele vagy lesprintelted?
a 2.
Írta 2009. augusztus 21. - 20:48
Ok.Jani. Akkor találkozzunk nálunk. A veszprémiek nem jelentkeztek, így eddig a létszám: Babi Manka a száguldó virágoktól, ti és én.
Írta 2009. augusztus 21. - 20:45
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. augusztus 21. - 18:55
Írta 2009. augusztus 21. - 18:22
8.15 kis tesco elõtt jó lesz?annyit azért kibírok... akkor 8 körül indulás?
Írta 2009. augusztus 21. - 17:03
A Z+ nál a lejtõ aljában a szurdoknál, kóbor kutya garázdálkodik, nagytestû és védi a területét(bár nem az övé)!
Köszi a figyelmeztetést! Te megküzdöttél vele vagy lesprintelted?
Írta 2009. augusztus 21. - 13:41
A Z+ nál a lejtõ aljában a szurdoknál, kóbor kutya garázdálkodik, nagytestû és védi a területét(bár nem az övé)!
Résztávozás kizárva ott!!
A faluba szóltam a kocsmába, azt mondták értesítik a vadászt.
Írta 2009. augusztus 21. - 13:26
Egyelõre azt tervezem, de jöhetsz kocsival is. Kb 25km Várpalota a rövid úton (arra amerre a Baglyasra szoktam menni).
annyit azért kibírok... akkor 8 körül indulás?
Írta 2009. augusztus 21. - 13:21
Egyelõre azt tervezem, de jöhetsz kocsival is. Kb 25km Várpalota a rövid úton (arra amerre a Baglyasra szoktam menni).odáig két keréken?
Írta 2009. augusztus 21. - 13:13
Írta 2009. augusztus 21. - 09:29
Elõzetesen 9-9.30as indulás van tervezve Várpalotáról.Köszi, ha már tudsz indulási idõt, jelezd. Nekem bármikor jó.
Írta 2009. augusztus 21. - 09:20
Nagyon nagyon lassan fogunk menni. Könnyedén bírni fogod.
Köszi, ha már tudsz indulási idõt, jelezd. Nekem bármikor jó.
Írta 2009. augusztus 21. - 09:13
Nagyon nagyon lassan fogunk menni. Könnyedén bírni fogod.CSak óvatosságból kérdezem: mit jelent nálad a "túra"
Írta 2009. augusztus 21. - 08:49
CSak óvatosságból kérdezem: mit jelent nálad a "túra"Azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha szombaton a várpalotai kollégákkal mennék túrázni a Baglyas helyett (mondjuk a túra után közvetlenül még megnézhetnénk a Baglyast, ha már ott vagyunk )?
Írta 2009. augusztus 21. - 08:35
Azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha szombaton a várpalotai kollégákkal mennék túrázni a Baglyas helyett (mondjuk a túra után közvetlenül még megnézhetnénk a Baglyast, ha már ott vagyunk )?
Szerintem tudni fogsz jönni, mert pulzuskorlátos leszek
A térdedet meg pihentessed és legalább 3x jegeljed. Jegelés után a meleg zuhanyt ne felejtsed el.
Aztán gondolkodtam a krém dolgon is, a Dolobene jobb lenne, mint a Diclac mert abban van heparin is, és az segíti, és gyorsítja az anyagcser áramlást és az esetleges vérömleny felszívódását.
Igazából ez a lényeg, mert a többi hatóanyag az csak tüneti kezelést ad.
http://www.informed....&larticle=92325