Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Berény felé? Mert Zámoly irányába a fõútra még nem mertem rámerészkedni, autóval is elég kivédeni az idiótákat...

Természetesen Zámolynak. Elég sokszor tekerek arra felé, de még soha nem volt gondom az autókkal (amikor felmarták akkor volt egyedül problémás, mert rám dobálta az autók kereke a kavicsokat).

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Kerékpárral tekerve. Kb 1óra innen Gánt.

Berény felé? Mert Zámoly irányába a fõútra még nem mertem rámerészkedni, autóval is elég kivédeni az idiótákat...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hogy szoktatok odamenni?

Kerékpárral tekerve. Kb 1óra innen Gánt.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Holnap délután nekünk biztos nem jó, mert nagy Vértes kört megyünk.

hogy szoktatok odamenni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

OK, kinek melyik nap jó?

Holnap délután nekünk biztos nem jó, mert nagy Vértes kört megyünk.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Én a Baglyastól nyugatra esõ terülteket ismerem, a keleti felén csak 3szor jártam, unalmas fennsík az egész, széles utak mindenfelé.
Moha felé minek elmenni, ha van sokkal rövidebb út. Csór után meg már elindulunk fölfelé.
Ne frusztráljon, mi meg úszni nem tudunk olyan gyorsan. :)

OK, kinek melyik nap jó?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Berajzoltam a térképen az útvonalat. Az eltérõ szín a lefelé jövõ út. A bekarikázott rész meg az ahonnan kezdõdik a hegy.
http://imagerz.com/Q...EtvAwIABA9NEQVR

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ugyan csak gyalogtúrán mentem még arra, bringás szemmel nem néztem, de nekem a FehérVárPalota túra útvonala nagyon tetszett: a tavaktól lehetne indulni a körgyûrûnél, Moha-Iszka-Csór(ez jó síkon melegíteni)-Szenes majd Száraz-horog (ez jó technikás)-Baglyas.

de ti ismeritek a környéket, úgyhogy rátok bízom - betonon nem igazán szeretek ezzel a binyóval menni, nem tudok úgy pörgetni ahogy szeretnék, szokatlan a nagy gördülési ellenállás. (na jó bevallom a tutit: frusztrál hogy állva hagytok országúton is :) )

Én a Baglyastól nyugatra esõ terülteket ismerem, a keleti felén csak 3szor jártam, unalmas fennsík az egész, széles utak mindenfelé.
Moha felé minek elmenni, ha van sokkal rövidebb út. Csór után meg már elindulunk fölfelé.
Ne frusztráljon, mi meg úszni nem tudunk olyan gyorsan. :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

A Baglyas a nyugati oldalról az igazi, a másik oldalról csak fennsík. :)

ugyan csak gyalogtúrán mentem még arra, bringás szemmel nem néztem, de nekem a FehérVárPalota túra útvonala nagyon tetszett: a tavaktól lehetne indulni a körgyûrûnél, Moha-Iszka-Csór(ez jó síkon melegíteni)-Szenes majd Száraz-horog (ez jó technikás)-Baglyas.

de ti ismeritek a környéket, úgyhogy rátok bízom - betonon nem igazán szeretek ezzel a binyóval menni, nem tudok úgy pörgetni ahogy szeretnék, szokatlan a nagy gördülési ellenállás. (na jó bevallom a tutit: frusztrál hogy állva hagytok országúton is :) )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én a múltkor Iszka felé indultam - állat autósok, kõszállítók - aztán el balra a betonúton Kis-Iszkára,itt meg nem tudtam merre, hát kérdeztem. Felmásztam vmi helyi vízmosásos úton a toronyig, majd onnan a kõbánya mellett el és irány át a lõtéren, Ötfánál volt már ismerõs a környék ("rali: én nem a focit szeretem"), innen már csak egy kis szétrázódás a kõtengeren és ott is a célállomás. Vissza pedig nem a kõbánya felé jöttem hanem a széles-lejtõs murván vagy ötvennel, ez teteszett.

A Baglyas a nyugati oldalról az igazi, a másik oldalról csak fennsík. :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Úgy szoktam menni, hogy Iszkai út, Kis-Iszka a bányaúton, Csór, innentõl terep, Inota, Hideg-völgy és a lõtérrõl kezdem a mászást. Innen van a legtöbb szint. Iszka felõl nem szeretem, millió keresztezõdés, kavicsos süppedõs talaj meg akkor csak a hegy tetejét kell megmászni. Mehetnénk még Bakonykúti felõl (onnan le a lõtérre), csak arra idõben hosszabb.

Én a múltkor Iszka felé indultam - állat autósok, kõszállítók - aztán el balra a betonúton Kis-Iszkára,itt meg nem tudtam merre, hát kérdeztem. Felmásztam vmi helyi vízmosásos úton a toronyig, majd onnan a kõbánya mellett el és irány át a lõtéren, Ötfánál volt már ismerõs a környék ("rali: én nem a focit szeretem"), innen már csak egy kis szétrázódás a kõtengeren és ott is a célállomás. Vissza pedig nem a kõbánya felé jöttem hanem a széles-lejtõs murván vagy ötvennel, ez teteszett.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Merre? Iszka felõl cserkésszük be?

Úgy szoktam menni, hogy Iszkai út, Kis-Iszka a bányaúton, Csór, innentõl terep, Inota, Hideg-völgy és a lõtérrõl kezdem a mászást. Innen van a legtöbb szint. Iszka felõl nem szeretem, millió keresztezõdés, kavicsos süppedõs talaj meg akkor csak a hegy tetejét kell megmászni. Mehetnénk még Bakonykúti felõl (onnan le a lõtérre), csak arra idõben hosszabb.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Egyik nap megmutatom a Baglyast. Úgyis szoknom kell a rázkódást a mátrára.

Merre? Iszka felõl cserkésszük be?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A baglyas nekem is kell :)

Ok, akkor egy meleg hegy támadás a z+ val?

Tökéletes.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ha nem jelez a Sanyi akkor szólj. Nekem is ilyen edzésem van.

A baglyas nekem is kell :)

Ok, akkor egy meleg hegy támadás a z+ val?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én szerda délutántól vasárnapig bárhol/bármire (na jó, csak majdnem :)) kapható vagyok, igénybejelentések helyben :matrix:

Egy dombos fartlek kb. 2-2,5 óra 130-155 az utolsó órában 160 az emelkedõkön.

Ha Sanyi nem jelez, akkor V hg. olyan 4-5 körül indulnék

Ha nem jelez a Sanyi akkor szólj. Nekem is ilyen edzésem van.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor õt eszi meg a kutya. :)
Mai terv?

Egy dombos fartlek kb. 2-2,5 óra 130-155 az utolsó órában 160 az emelkedõkön.

Ha Sanyi nem jelez, akkor V hg. olyan 4-5 körül indulnék
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
én szerda délutántól vasárnapig bárhol/bármire (na jó, csak majdnem :)) kapható vagyok, igénybejelentések helyben :matrix:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ja gondolkodtam, hogy belérúgjak egy taposót, vagy ne ... azért nem volt az olyan megevõs .... :)
Egyébként gondoltam a perifériából mintha téged láttalak volna! Máskor gyere oda és vágjál hátba :)

Akkor õt eszi meg a kutya. :)
Mai terv?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Mikor a kutyus majdnem megevett és megálltál...

Ja gondolkodtam, hogy belérúgjak egy taposót, vagy ne ... azért nem volt az olyan megevõs .... :)
Egyébként gondoltam a perifériából mintha téged láttalak volna! Máskor gyere oda és vágjál hátba :)