Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2009. szeptember 04. - 08:31
Írta 2009. szeptember 02. - 17:00
Akkor ezért nem jeleztél eddig...
Jaja... de ha már látod a hétvégédet és eljönnél odáig egy bicajozás + görbe este kedvéért, majd csörögj rám. A társaság biztos nem lesz depressziós akadémikusok találkozója, azt garantálhatom
Írta 2009. szeptember 02. - 16:44
Akkor ezért nem jeleztél eddig...Ott hagytam a binyót Révfülöpön - de ha leviszel odáig vázon, lehet róla szó
Írta 2009. szeptember 02. - 16:39
Vmi szerdai gördülés?
Ott hagytam a binyót Révfülöpön - de ha leviszel odáig vázon, lehet róla szó
Írta 2009. szeptember 02. - 16:34
Írta 2009. szeptember 01. - 22:23
Jelenleg álmosan. Még fáj a jobb vállam, de 1-2 nap és újra 100%os lesz. Egyébként kerékpározás közben nem zavar.Jani, hogy érzed magad? Harcra kész vagy már?
Harcra kész vagyok csak jelenleg nincs összerakott bringám, most épül az anthem, holnap estére talán kész lesz.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 01. - 22:00
Csak egy kis horzsolás a jobb lábamon, kis ütés a fejemen, a vállam szerintem meghúzódott komolyabban (holnapra kiderül), elhajlott fékkarok, kis nyolcas az elsõ kerékben.
Egyébként nem komoly.
Jani, hogy érzed magad? Harcra kész vagy már?
Írta 2009. augusztus 31. - 19:01
Majdnem .
Fezso: A Jani nem szokott fékezni ... nagyon rádõlt a kanyarra ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. augusztus 31. - 08:22
Majdnem .Jani: Mi történt, túl nagyot fékeztél felfelé kanyarban?
Írta 2009. augusztus 31. - 07:33
Balu: Eismerésem! :clap: Az év eleji tervedet teljesítetted vagy túlteljesítetted?
Jani: Mi történt, túl nagyot fékeztél felfelé kanyarban?
Köszönöm, Az év elején az elsõ 6-ot céloztam meg ... aztán Duna után kellett változtatni a koncepciómon és bejött a dobogó!!!
Írta 2009. augusztus 31. - 07:31
az lesz a legkeményebb (és remélhetõleg a leghosszabb)!
Igen, ez lesz a leghosszabb pontosan 24 óra ... és a legkeményebb remélem ... kb. 5-6x a Mátra maraton pályáján ... vazzz ...
Írta 2009. augusztus 31. - 07:23
Köszönöm szépen, igen az XCM szezon a mai nappal bevégezve ezen kívül már csak 1 verseny -"A VERSENY" - van vissza és vége teljesen a szezonnak.
Balu: Eismerésem! :clap: Az év eleji tervedet teljesítetted vagy túlteljesítetted?
Jani: Mi történt, túl nagyot fékeztél felfelé kanyarban?
Írta 2009. augusztus 30. - 22:21
az lesz a legkeményebb (és remélhetõleg a leghosszabb)!ezen kívül már csak 1 verseny -"A VERSENY" - van vissza és vége teljesen a szezonnak.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. augusztus 30. - 21:42
Gratulálok a teljesítményedhez! Akkor vége a hivatalos szezonnak?
Köszönöm szépen, igen az XCM szezon a mai nappal bevégezve ezen kívül már csak 1 verseny -"A VERSENY" - van vissza és vége teljesen a szezonnak.
Írta 2009. augusztus 30. - 21:14
Csak egy kis horzsolás a jobb lábamon, kis ütés a fejemen, a vállam szerintem meghúzódott komolyabban (holnapra kiderül), elhajlott fékkarok, kis nyolcas az elsõ kerékben.Ha a humorod így megmaradt, akkor remélem komolyabb nem történt.
Egyébként nem komoly.
Írta 2009. augusztus 30. - 21:08
Csövi,
Két beszámolót küldök ... a mai futamról és az összetettrõl :
Igazából eltelt gyorsan, mert csak mentünk-mentünk-mentünk ... az elsõ 2:20 percben kb az kategória 5. helyen álltam aztán kb. 1,5 óra múlva elért egy mélypont, próbáltam tenni a holtpont ellen :bell:, de visszaestem és így a 12. helyen abszolváltam a futamot és ezzel zártam.
A pályán végig figyelni kellett, rengeteg kõ és nyomvályú és jó néhány helyen sár volt:scared:. Szerintem igazán technikás sok megindulást, figyelmet és ritmusváltást igénylõ pálya volt.
4:37 percet futottam, kb 12-15 percet hagytam a pályában (sajnos):cry:
A Magyar Bajnoki XCM Kupa sorozatban dobogóra álltam, a III. helyen abszolváltam a szezont
Jani barátom sajnos dobott egy hátast, de majd elmeséli bõvebben szerintem
Gratulálok a teljesítményedhez! Akkor vége a hivatalos szezonnak?
Írta 2009. augusztus 30. - 21:05
Ha a humorod így megmaradt, akkor remélem komolyabb nem történt.Hátast? Dehogyis, egy gyönyörûen kivitelezett dupla szaltó volt fél csavarral.
Írta 2009. augusztus 30. - 21:00
Hátast? Dehogyis, egy gyönyörûen kivitelezett dupla szaltó volt fél csavarral.Jani barátom sajnos dobott egy hátast, de majd elmeséli bõvebben szerintem
Írta 2009. augusztus 30. - 20:53
Üdv Jani, Balu!
Kérem a mai napi jelentést.
Csövi,
Két beszámolót küldök ... a mai futamról és az összetettrõl :
Igazából eltelt gyorsan, mert csak mentünk-mentünk-mentünk ... az elsõ 2:20 percben kb az kategória 5. helyen álltam aztán kb. 1,5 óra múlva elért egy mélypont, próbáltam tenni a holtpont ellen :bell:, de visszaestem és így a 12. helyen abszolváltam a futamot és ezzel zártam.
A pályán végig figyelni kellett, rengeteg kõ és nyomvályú és jó néhány helyen sár volt:scared:. Szerintem igazán technikás sok megindulást, figyelmet és ritmusváltást igénylõ pálya volt.
4:37 percet futottam, kb 12-15 percet hagytam a pályában (sajnos):cry:
A Magyar Bajnoki XCM Kupa sorozatban dobogóra álltam, a III. helyen abszolváltam a szezont
Jani barátom sajnos dobott egy hátast, de majd elmeséli bõvebben szerintem