Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egyébként tegnap elõször sikerült rávennem magam hogy lemenjek az Aranybulla emlékmûnél... legközelebb nyitott szemmel is megpróbálom :)

Úgy egyszerûbb. :)
Egyébként ismerek olyan bringást aki ott felteker. (ahol fel lehet menni, ott le is lehet jönni könnyedén)

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
egyébként tegnap elõször sikerült rávennem magam hogy lemenjek az Aranybulla emlékmûnél... legközelebb nyitott szemmel is megpróbálom :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Múltkor még nem ezt mondtad. :)

empirikus úton keresem az abszolút megvilágosodást :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szóval a kerékpározás gyógyszer mindenre :)

Múltkor még nem ezt mondtad. :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Megyek, de elõre is elnézést kérek, lehet hogy már a kerkpárútról vissza kell fordulnom, nem igazán érzem top-on magam...

Ehhez képest tök jól éreztem magam a biciklin - bár nem rángattuk szét magunkat, igazi örömtekerés volt... (igaz, mindig az a buli sikerül a legjobban, amire nem volt kedved menni)

Szóval a kerékpározás gyógyszer mindenre :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Érdeklõdnék hogy ki az a fehér országútis gyerek, akivel mindig összefutok valahol Sárosd és Szabadegyháza között, vagy hétfõn pl az adonyi úton találkoztunk.
Tekerhetnénk együtt is.

Milyen mezben teker? Mert nem biztos fehérvári ... lehet Újvárosi is ..
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Érdeklõdnék hogy ki az a fehér országútis gyerek, akivel mindig összefutok valahol Sárosd és Szabadegyháza között, vagy hétfõn pl az adonyi úton találkoztunk.
Tekerhetnénk együtt is.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ha ma van szerda, akkor ok; tudok menni (eddig úgy néz ki), találkozó a szokásos helyen és idõben.

Az fél 6 ugye? Megyek, de elõre is elnézést kérek, lehet hogy már a kerkpárútról vissza kell fordulnom, nem igazán érzem top-on magam...
(még jó hogy múltkor kiselõadást tartottam Janinak hogy "betegen nem biciklizünk" :) )

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

nekem most ma van szerda :), úgyhogy egy rövidet megkockáztatok, legfeljebb majd az elsõ emelkedõn lefordulok a binyóról...

Ha ma van szerda, akkor ok; tudok menni (eddig úgy néz ki), találkozó a szokásos helyen és idõben.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Üdv!A holnapi "szokásos" részemrõl kimarad; talán vasárnap legközelebb.

nekem most ma van szerda :), úgyhogy egy rövidet megkockáztatok, legfeljebb majd az elsõ emelkedõn lefordulok a binyóról...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

13-an, de elég gyengén adtuk elõ, maradt fél liter... :)
Mondjuk ezzel kapcsolatban a "legszebb" emlékem az volt, mikor anno az edzõtáborban szó szerint asztal alá ittuk a horvát tengerészeket :) (igaz akkor még nem a mai szinten volt a keringésem...)

Akkor a végén még egész szép kis csapat is kikerekedhet belõle - Jani, Balu, tudnátok segíteni összerakni egy 4 hetes felkészülést rá?

Üdv!A holnapi "szokásos" részemrõl kimarad; talán vasárnap legközelebb.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Én vevõ vagyok a dologra; a banda másik része is gondolkodik az induláson. (Zsolti, Peti, Laci...) Mennyien voltatok a két literre?

13-an, de elég gyengén adtuk elõ, maradt fél liter... :)
Mondjuk ezzel kapcsolatban a "legszebb" emlékem az volt, mikor anno az edzõtáborban szó szerint asztal alá ittuk a horvát tengerészeket :) (igaz akkor még nem a mai szinten volt a keringésem...)

Akkor a végén még egész szép kis csapat is kikerekedhet belõle - Jani, Balu, tudnátok segíteni összerakni egy 4 hetes felkészülést rá?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Bringa, együtt "szépen lassan leballagni"? :)

Arra fekészültünk, vittünk vagy 2 liter házipálinkát, de - nem is emlékszem ilyenre egész életembõl :) - még azt se kívántam...

Én vevõ vagyok a dologra; a banda másik része is gondolkodik az induláson. (Zsolti, Peti, Laci...) Mennyien voltatok a két literre?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Tényleg srácok a V.palota marcira kötelezõ ám a részvétel!!

Én ajánlanám igazából a Középtávot, mert úgy is ügyesek vagytok és meg tudjátok csinálni, valamint ha már elmegyünk, akkor nyomtok egy jó kis bakonyi kört :)

ui.: Janinak persze a hosszú a kötelezõ :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

http://forum.bikemag...read.php?t=3242
Egyelõre csak ennyi info van róla, 3 táv, a középtávot ajánlom neked (50-55km). Azt hiszem 10kor lesz a rajt a vártól.

Bringa, együtt "szépen lassan leballagni"? :)

[Állj hozzá pozitívan, méregtelenítõdtél. :)

Arra fekészültünk, vittünk vagy 2 liter házipálinkát, de - nem is emlékszem ilyenre egész életembõl :) - még azt se kívántam...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Így most már dereng...Azt hiszem Janival mikor télen tekertünk, jártunk is ott és talán beszéltünk is róla. Eddig "telibe" még nem mentem fel rajta, az utolsó pár méter, ahol még egy kicsit emelkedik, mindig betett. Tegnap is voltam ott, nekiugrottam, de a végén kimentem a fûre. Tegnap hét után láttalak a Budain, vmi van a telóddal, "nyomkodtad" rendesen.

Igazából nincsen semmi, csak próbálgattam a csillapítást, hogy jól van e behangolva hétvégére :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hol található (ha van) valami kiírás szerû? Miután közöltétek hogy én azon márpedig indulok :), megkezdeném a lelki felkészülést... (hétvégén valami vírusszerûnek köszönhetõen khm.. izé... hogyismondjam... minden H2O atom kicserélõdött bennem :( )

http://forum.bikemag...read.php?t=3242
Egyelõre csak ennyi info van róla, 3 táv, a középtávot ajánlom neked (50-55km). Azt hiszem 10kor lesz a rajt a vártól.

Állj hozzá pozitívan, méregtelenítõdtél. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jövõhéten valószínû ráérek.
Laciklon berakott egy-két részt, amit nem ismerek teljesen vagy régen jártam arra, de megtalálom. Jövõhéttõl legalább heti egyszer végigmegyek a pályán.

király!
kedd, de inkább szerda lenne a legjobb. bár még akkor is hikomat leszek a 24 órás miatt.
majd írj privátba vagy a bakonyos topicba, azt gyakran olvasom.
köszi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Laciklon berakott egy-két részt, amit nem ismerek teljesen vagy régen jártam arra, de megtalálom. Jövõhéttõl legalább heti egyszer végigmegyek a pályán.

hol található (ha van) valami kiírás szerû? Miután közöltétek hogy én azon márpedig indulok :), megkezdeném a lelki felkészülést... (hétvégén valami vírusszerûnek köszönhetõen khm.. izé... hogyismondjam... minden H2O atom kicserélõdött bennem :( )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani
ráérnél valamelyik nap (holnap délután, szerdán egész nap) bejárni velem a várpalota maraton útvonalát?
vagy ha nem most, akkor jövõ héten esetleg...