Pénteken.Mikor?
Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2009. October 21. - 20:48
Posted 2009. October 21. - 20:44
Posted 2009. October 21. - 19:34
Legyen a B terv. Menjünk a Velencei-hegységbe, persze csak akkor ha nem esik.
Ámen.
Posted 2009. October 21. - 19:15
A Vértes túrát elnapoltuk valamikorra, amikor jó idõ lesz. Esõt ígérnek péntekre és nem tudni, hogy mekkora "kárt" okozott az eddigi esõ a talajban.péntek eddig nekem OK. Jani, majd légyszi jelezd ha megvan a végleges hely/idõ.
Legyen a B terv. Menjünk a Velencei-hegységbe, persze csak akkor ha nem esik.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. October 21. - 17:54
Nem erre gondoltam, de szerintem az elfogulatlanság vádja sem érheti õketNa mármost egy kis értelmezés és helyreigazítás:
Tehát te arra szeretnéd kérni az osztrák kollégákat, hogy csaljanak a Volánnak?
De ha nézed a meccseket és azt mondod hogy korrekt, akkor mint szakmabelinek elhiszem.
Bocs mindenkitõl, nem akartam széttörni a topicot, majd péteken átbeszéljük részletesen, OK?
Posted 2009. October 21. - 17:36
hm... hogyismondjam... senki se várta hogy az osztrák bírók az osztrák bajnoskságban nekünk fújnak majd, de azért lehetne egy szakmai/etikai minimum...
Na mármost egy kis értelmezés és helyreigazítás:
Tehát te arra szeretnéd kérni az osztrák kollégákat, hogy csaljanak a Volánnak?
Tudomásom szerint egyetlen szabálykönyv sem tesz említést "hazai pályáról", ellenben hazai és vendég csapatról igen! A hazai csapat kiváltságai sokkal csekélyebbek, mint hazai pálya megfújása .... a hazai pálya egy szurkolói-sportolói szakzsargon!
Tehát ne várjuk el a bírók segítségét, jobbnak és erõsebbnek kell lenni és gyõzni!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. October 21. - 06:59
hm... hogyismondjam... senki se várta hogy az osztrák bírók az osztrák bajnoskságban nekünk fújnak majd, de azért lehetne egy szakmai/etikai minimum...MIVANABÍRÓKKAL?
ui.: a bírónak mindig igaza van
péntek eddig nekem OK. Jani, majd légyszi jelezd ha megvan a végleges hely/idõ.
Posted 2009. October 21. - 00:46
MJani:
Én is a Vértesre szavaznék, nyílt a túra(?), vagy korlátozott jelentkezõs(?)
Ha nem túra akkor a szokásos Vértes kör, vagy a Kék kör?
Mindenki:
Legyen a péntek elsõre, utolsó lehetõségnek és giga esõnapra hagyjuk a szombatot vagy a Velencei hegységet, az adott úgy is.
Nyílt, de neked nem ajánlom. Virágok is jönnek. Nem tudsz te olyan lassan menni.
Ha nem lesz túra akkor nem megyek a Vértesbe (fõleg veled , esélyt sem adok annak, hogy zónán kívülre kerüljek.
Posted 2009. October 20. - 22:28
akkor döntsenek a többiek...
:offtopic: a vasárnapi AV19 meccsen voltál? kezd elszállni az agyam a labanc bírók ténykedésétõl...
MIVANABÍRÓKKAL?
ui.: a bírónak mindig igaza van
Posted 2009. October 20. - 22:26
Én mindenképpen a Vértesbe megyek, ha nem marad el az a túra.
MJani:
Én is a Vértesre szavaznék, nyílt a túra(?), vagy korlátozott jelentkezõs(?)
Ha nem túra akkor a szokásos Vértes kör, vagy a Kék kör?
Mindenki:
Legyen a péntek elsõre, utolsó lehetõségnek és giga esõnapra hagyjuk a szombatot vagy a Velencei hegységet, az adott úgy is.
Posted 2009. October 20. - 15:04
Posted 2009. October 20. - 11:54
Nem csak nekem van meccsem aznap.akkor döntsenek a többiek...
:offtopic: a vasárnapi AV19 meccsen voltál? kezd elszállni az agyam a labanc bírók ténykedésétõl...
Nem voltam. Az Ute-Miskolc meccsen fújtam.
Posted 2009. October 20. - 11:01
Meccsem van szombaton.
akkor döntsenek a többiek...
Posted 2009. October 20. - 10:45
Meccsem van szombaton.Akkor szombat? Jó lenne ha minden itteni billentyûzetkoptató eljönne - úgyis sok sörrel jövök nektek a jótanácsokért
Posted 2009. October 20. - 09:15
Én mindenképpen a Vértesbe megyek, ha nem marad el az a túra.
Akkor szombat? Jó lenne ha minden itteni billentyûzetkoptató eljönne - úgyis sok sörrel jövök nektek a jótanácsokért
Posted 2009. October 19. - 23:19
Posted 2009. October 19. - 23:06
A Velencei hegység kiváló adottságokkal rendelkezik még esõ esetén sem leszel sáros, max. kavicsporos, azt meg száradás után csak leporolod ....
Én javasolnám a Szombatot ... upsz ... péntek szabadnap ... maradhat a péntek, akkor mikor és hol?
Csatlakoznék én is, ha van idõtök és megvártok a dombtetõkön . Nekem mindegy péntek, szombat vagy vasárnap, csak jó lenne elõre tudni, hogy úgy intézzem.
A fentiek miatt, és azért is mert közelebb van, a Velencei hegységre szavazok, korábban elhangzott már a Meleg hegy oda-vissza, az pl. tetszene.
Posted 2009. October 19. - 21:08
csak ha ilyen nyál idõ marad, akkor megalakíthatjuk a Varacskosdisznó Akciócsapatot
A Velencei hegység kiváló adottságokkal rendelkezik még esõ esetén sem leszel sáros, max. kavicsporos, azt meg száradás után csak leporolod ....
Én javasolnám a Szombatot ... upsz ... péntek szabadnap ... maradhat a péntek, akkor mikor és hol?
Posted 2009. October 19. - 20:28
csak ha ilyen nyál idõ marad, akkor megalakíthatjuk a Varacskosdisznó Akciócsapatot
Palota marci után már sztem teljesen mindegy lenne nekem:D:D
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Posted 2009. October 19. - 20:22
A péntek jónak ígérkezik részemrõl is, vasárnaptól jövõ hét péntekig "kivonom magam".