Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Munkanélküli vagy egy egyszerû munkás lettél? A merre tovább a munkát jelenti vagy hogy melyik sportot választod? :)

Ügyvezetõbõl adminisztrátor ugyanannál a cégnél... holnap elmesélem. Egy ideig maradok a megélhetés miatt, aztán kalap - az elmúlt 3-4 évben napi 12 órát melóztam, kicsit most takarékra kell tenni magam, mert nem akarok én lenni a második infarktusban elhunyt a fõiskolai évfolyamomból...

a merre tovább a sportra értendõ.
"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

No, a mai nappal lezárult egy szakasz az életemben - burzsoából proletár lettem :)
Viszont sok év után végre lesz idõm magamra is, úgyhogy télen rendes alapozás, aztán tavaszra kitalálom, merre tovább...

Munkanélküli vagy egy egyszerû munkás lettél? A merre tovább a munkát jelenti vagy hogy melyik sportot választod? :)

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A Budai út - Lövölde út keresztezõdésnél a SPAR oldalán -
a budai úti kerékpárúton megyünk kifelé Kisfaludig, bárhol becsatlakozhatsz ahol közelebb van Neked.

OK, köszi. Az elég közel van (kb.200m :))
Ott leszek, ha vmi közbe nem jön.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Sziasztok,
az utóbbi hetekben történt velem egy s más, ami miatt a közeljövõben kissé háttérbe fog szorulni (egyebek mellet) a kerékpározás is - így bár nagyon vártam (majdnem pont 6 éve volt az utolsó versenyem, szintén középtávon - csak triatlonban :)) a Palotán sem tudok Veletek tartani.
Sok sikert és napsütést vasárnapra!

No, a mai nappal lezárult egy szakasz az életemben - burzsoából proletár lettem :)
Viszont sok év után végre lesz idõm magamra is, úgyhogy télen rendes alapozás, aztán tavaszra kitalálom, merre tovább...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ha nem bánjátok én is csatlakoznék.
Ez esetben vki árulja el melyik az a buszmegálló. :)

A Budai út - Lövölde út keresztezõdésnél a SPAR oldalán -
a budai úti kerékpárúton megyünk kifelé Kisfaludig, bárhol becsatlakozhatsz ahol közelebb van Neked.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Holnap 10.30 a megszokott buszmegállónál. Mindenkinek jó?

Ha nem bánjátok én is csatlakoznék.
Ez esetben vki árulja el melyik az a buszmegálló. :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

vettem, nyugta, vétel :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Boldog szülinapot Versus71! :birth:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

:D :D :D Egyszercsak :D :D :D Jah

És ki lesz a túravezetõ :) Mondjuk .... Jani?

De a Z+ tegyük bele és hazafelé a Z-

Lehetek én is.
Szerintem egy klasszikus Meleg-hegy oda-vissza bõven elég ilyenkor szezon végén, ez is lesz kb 4 óra.

Ja, meg úgyis esni fog. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nyílt, de neked nem ajánlom. Virágok is jönnek. Nem tudsz te olyan lassan menni. :)

Ha nem lesz túra akkor nem megyek a Vértesbe (fõleg veled :) , esélyt sem adok annak, hogy zónán kívülre kerüljek.

Miért nem akarsz velem a Vértesbe jönni? Nem értem ... biztos már megint talált valamit az emlékeiben :)

(elmentem ma spinningre, siralmas volt nézni a sok koordinálatlan kerékpáros mozgást, és még meg is dicsérték egymást ...)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

az a baj hogy korival egynesen menni tudok, de megállni, fordulni nem - az meg a vidámparki tavon nem gáz, de egy pályán eléggé :)
nem véletlenül választottam állóképességi sportot és nem ügyességit :P

Áh nehogy azt hidd ... a pályán megfog a palánk, ha meg nem, kinyitják a Rolba ajtót :)

A tavon viszont gáz ha elfogy a jég :D

Pedig nem is olyan ördöngösség, kicsit elfordítod a korit és megállsz a belsõ élén a talpközépcsont elejére terhelve
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem kell megsértõdni:D Majd én is lassan-lassan eljutok a komolyabb szintre és akkor már nem maradsz egyedül:jogging: de ennek én örülnék a legjobban ha eljutnék végre oda:D

Annak is eljön az ideje ... de elõször le kell lassulni :P jön a tél a maciszezon, a megfagyások és a kalácsok ideje ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Találó megfogalmazás. :D

Ahogy felénk mondják, egyszercsak elindulunk. :)
Gondolom valamikor 10óra után.

:D :D :D Egyszercsak :D :D :D Jah

És ki lesz a túravezetõ :) Mondjuk .... Jani?

De a Z+ tegyük bele és hazafelé a Z-

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

... Lassan úgy leszek beállítva, hogy egy vérben forgó szemû, nyélen közlekedõ, a nyálát csorgató vadállat vagyok, aki két keréken bomlasztja a kerékpáros közeget ...

lassan kezdek megsértõdni :angevil:

Találó megfogalmazás. :D

Mármint idõpontilag.

Ahogy felénk mondják, egyszercsak elindulunk. :)
Gondolom valamikor 10óra után.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

... Lassan úgy leszek beállítva, hogy egy vérben forgó szemû, nyélen közlekedõ, a nyálát csorgató vadállat vagyok, aki két keréken bomlasztja a kerékpáros közeget ...

Nem kell megsértõdni:D Majd én is lassan-lassan eljutok a komolyabb szintre és akkor már nem maradsz egyedül:jogging: de ennek én örülnék a legjobban ha eljutnék végre oda:D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Van rá lehetõség kipróbálni, én bátorítok minden exhibicionista illetõt jöjjön és adja át magát az érzésnek :)

az a baj hogy korival egynesen menni tudok, de megállni, fordulni nem - az meg a vidámparki tavon nem gáz, de egy pályán eléggé :)
nem véletlenül választottam állóképességi sportot és nem ügyességit :P

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nyílt, de neked nem ajánlom. Virágok is jönnek. Nem tudsz te olyan lassan menni. :)

Ha nem lesz túra akkor nem megyek a Vértesbe (fõleg veled :) , esélyt sem adok annak, hogy zónán kívülre kerüljek.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem erre gondoltam, de szerintem az elfogulatlanság vádja sem érheti õket :)
De ha nézed a meccseket és azt mondod hogy korrekt, akkor mint szakmabelinek elhiszem.

Bocs mindenkitõl, nem akartam széttörni a topicot, majd péteken átbeszéljük részletesen, OK?

Én azt mondom, a Fritz kollégák nem fújják rosszul a mérkõzést, de õk is emberbõl vannak és lehet, hogy a presszió és a fizikális terhelés hatására másként értelmezik az adott szituációkat.:confused:

Nem olyan egyszerû ám, mint amilyennek látszik! Van rá lehetõség kipróbálni, én bátorítok minden exhibicionista illetõt jöjjön és adja át magát az érzésnek :)

Én egy bírót ismerek aki még eddig nem tévedett, az én vagyok :D

De a legjobb mikor a társad firkál a jégen :) utána Stefi nap van :beer:

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Pénteken.

Mármint idõpontilag:D.