Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Hali,

tegnap elmesélte Jani az esetet, hogy hogyan esett. Ennek tükrében én megkérdeztem a nálunk szolgáló ex Rendõrségi szóvivõt.
Õ annyit mondott, hogy az 50-50%-s döntés várható, és mind a ketten kaptok majd pénzbírságot is, kb. 20-30e Forintról

Remélem nem keserítettelek el ...

Gyanús, hogy ez lesz a helyzet, bár szerintem a kedves hölgy megérdemelne egy komolyabb büntit.
Azért igyekszünk kicsit megmozgatni a rendõrségi kapcsolatainkat, hátha sikerül egy kis ráhatás. :P
Ha meg végül fizetnem kell, akkor ott rohadjon meg az a k*rva nõ. Nem kívánok senkinek sem rosszat... egy foga legyen, az is fájjon!!!!!!!!!

Az infót köszönöm szépen!

Ne rémisztgesd szegényt! Az legutolsó három szóvivõ egyike sem volt közlekedési elõadó!

Áhh, nem rémisztget. :) Örülök, hogy nem maradtam ott, a pénzbírságra és egyéb nyalánkságra pedig készülök.
Azért nem fogok magamba roskadni. :P
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Hali,

tegnap elmesélte Jani az esetet, hogy hogyan esett. Ennek tükrében én megkérdeztem a nálunk szolgáló ex Rendõrségi szóvivõt.
Õ annyit mondott, hogy az 50-50%-s döntés várható, és mind a ketten kaptok majd pénzbírságot is, kb. 20-30e Forintról

Ne rémisztgesd szegényt! Az legutolsó három szóvivõ egyike sem volt közlekedési elõadó!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Erre rákérdezek a biztosítós ismerõsömnél. Köszi a tippet!!!

A nõ erre a stop táblára támaszkodott és ezt hangoztatta habzó szájjal, a tanúk (egy buszmegállónyi) látta, hogy nem álltam meg, a rendõrnek pedig azt mondtam, hogy azért csak lassítottam mert áthaladás elõtt meggyõzõdtem, hogy nem jön jármû egyik irányból sem.
Nagyon remélem én is, hogy 50-50-nél nem lesz rosszabb helyzet.

Megjegyzem, ezt én is pontosan így gondolom, ahogy mindenki más, akinek részletesen elmeséltem ill. lerajzoltam.
Ha megállok majd elindulok, attól még az autós ott fog kikanyarodni, igaz, az ütközést (lehet, hogy) elkerülhettem volna.
Sajnos a rendõrség külön állatfaj (tisztelet a kivételnek) így nem fogok megnyugodni addig, míg azt nem mondják, hogy nem én vagyok a bûnös.
...
Köszi a hozzászólásokat!

Hali,

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Na nekem is megvolt életem elsõ teljes Balaton köre...

Gratulálok! Jó lett volna együtt lenyomni, de tegnap nem értem rá.

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
gratulalok! remelem meg ebben az evben en is korbe tudok menni... eees jobbulast.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Ingyen elvihetõ 2db 26-os monti belsõ, presta szelepes.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nekem tegnap megvolt a kör:) ha esetleg lányok is lesznek akkor olyanokat kívánok mint nálunk voltak:) semmi nyafogás csak kemény pedáltaposás na jó azért csak 22 km/h átlagsebesség de keményen végignyomták a 210et:)

Na nekem is megvolt életem elsõ teljes Balaton köre. Pontosabban kicsit több is, mert Veszprémböl indultunk és érkeztünk. Elég rosszul kezdõdött a dolog, ugyanis az SPD pedált áttettem az új bambuszbringára, de Várpalotánál eszembe jutott, hogy a cipõt otthon hagytam. Az egyébként is necces 7 órára odaérés ezzel elúszott... Felhívtam a srácokat, hogy induljanak el nyugodtan, majd utolérem õket valahol. Így is lett, 35 perccel késõbb indultam, és egy kicsit erõs kezdéssel Balatonakali környékén utolértem õket.
Kis statisztika:
- Bringa: ez itt balra fent (egysebességes bambusz, 48/18-al)
- 225-230km (kinek mennyit csal az órája)
- 6-bol 5-en végigmentünk (nagyon jó kis csapat volt)
- nekem 11 óra 15 perc, a többieknek 11 óra 50
- 1 dupla hamburger, 7 müzli szelet, 1 magnum, 1 kóla, 1 energiaital, 1 bodzaszörp, kb. 3 liter víz
- 1 esés, kis zúzódás a bal könyökömön és a jobb csípõmön (hogyan csináltam???) Tanulság 1: Conti Sport Contakttal ne próbálj meg sárban kanyarodni, Tanulság 2: mindig a rajtad lévõ legdrágább ruha szakad ki (Kelly's hosszúujjú), az olcsó Aldi-s / Lidl-is naci bezzeg bírja....
- 1 begörcsölt comb visszafelé az almádi emelkedõn, amit meglepõ módon pár mozdulattal kinyújtottam, és utána egész jó tempóban nyomtam felfelé Veszprémig
- Fájó nyak, váll, derék, comb, meg szinte minden...

Bocs hogy ennyit írtam róla.
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

hehe köszi:D igazából a másnaposság nálam olyan forma hogy letekertem pénteken 200 km-t :) amúgy tényleg szarul sikerült! :D de neked gratulálok szépet mentél az egyik részen még láttalak is éppen egy jobbos kanyart dobtál mikor mi a szénégetõkhöz mentünk ti meg gondolom onnan jöttetek le

Nem rossz-nem rossz, de azért egy 12p-t hozhattál volna ... még. Kb ott a helyed, de lehet bezavart a pénteki haveros 210km ...
Majd jövõre egy kis mentális tréninget is beleveszünk az alapozásba! Tudod nem-fáj nem-fáj, csak úgy érzed!

Az a kanyar elõtt kb 100 méterrel csapta oda a Bálint a nagytányérját.
Szerintem annyira azért nem mentél rosszul.

Igy van ott történt ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hehe köszi:D igazából a másnaposság nálam olyan forma hogy letekertem pénteken 200 km-t :) amúgy tényleg szarul sikerült! :D de neked gratulálok szépet mentél az egyik részen még láttalak is éppen egy jobbos kanyart dobtál mikor mi a szénégetõkhöz mentünk ti meg gondolom onnan jöttetek le

Az a kanyar elõtt kb 100 méterrel csapta oda a Bálint a nagytányérját.
Szerintem annyira azért nem mentél rosszul.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Versenyzõinknek jó versenynapot holnapra!

Köszi ... Felütöttem a 44-s lánctányéromat .... na ilyen sem volt még soha velem ... pedig olyan jól ment aztán vizsgálgattam, miért is nem marad meg a lánc a lánctányér .... és utána kértem egy helyi nénikétõl eszközöket és vagy 15p kalapácsolás után sem javult meg, aztán mentem tovább középen kedv nélkül ..., de így is 14. lettem .... de legalább a végéra jó kedvem volt!

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Boldog szülinapot Patrik! Másnaposan rossz lesz versenyezni. :D

Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Versenyzõinknek jó versenynapot holnapra!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Boldog szülinapot Patrik! Másnaposan rossz lesz versenyezni. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
sziasztok holnap jön valaki sárdagasztásra?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nekem tegnap megvolt a kör:) ha esetleg lányok is lesznek akkor olyanokat kívánok mint nálunk voltak:) semmi nyafogás csak kemény pedáltaposás na jó azért csak 22 km/h átlagsebesség de keményen végignyomták a 210et:)

Ügyes vagy, és boldog szülinapot :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Szerintem sem, de vannak érdekes dolgok a rendõrségnél.

A stoptáblának ehhez a balesethez az égvilágon semmi köze, az egy forgalmi szitu, a kettõtök ütközése meg egy másik. (a segítségnyújtás elmulasztása meg a harmadik, remélem ez is szerepel a jegyzõkönyvben!) úh. a kedves hölgy inkább jobban tenné ha hallgatna mint vádaskodna...

A baj csak az, hogy sok múlik azon hogy a rendõrségi elõadó mennyire akar gyorsan túlleni a dolgon, és besorolni valamelyik jollyjoker kategóriába, mint pl. a közös felelõsség...
"too proud to beg, too dumb to steel"

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Szombat reggel 7-kor indulunk Veszprémböl, de most felmerült, hogy átrakjuk vasárnapra az idõjárás miatt.

Vasárnapra átraktuk a Balatonkört, reggel 7-kor indulunk Veszprémböl ottani volt kollégákkal ha jól számolom 7-en. Nem lesz nagy hajtás, a cél csak annyi hogy sötétedés elõtt visszaérjünk. Én negyed 7 körül indulok kocsival, mivel a Bálint sajna nem tud jönni egyedül maradtam Fehérvárrol. Senkit nem érdekel?
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Stop táblánál való nem megállás, nem befolyásolja az esetet.

Szerintem sem, de vannak érdekes dolgok a rendõrségnél.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

nézz utána, hogy a lakásbiztosításotok erre nem terjed-e ki.
nekem 6-7 éve volt egy kis incidensem egy seat tükrével, amit a lakásbiztosításra el lehetett könyvelni.
az áldozatom rendõr volt - civilben.

Erre rákérdezek a biztosítós ismerõsömnél. Köszi a tippet!!!

A stop táblát magadtól mesélted el vagy a nõ mondta? Mert így van rá esély hogy 50-50re hozzák ki és egyikõtök sem kap pénzt. Te egyedül biztos nem leszel hibás.

A nõ erre a stop táblára támaszkodott és ezt hangoztatta habzó szájjal, a tanúk (egy buszmegállónyi) látta, hogy nem álltam meg, a rendõrnek pedig azt mondtam, hogy azért csak lassítottam mert áthaladás elõtt meggyõzõdtem, hogy nem jön jármû egyik irányból sem.
Nagyon remélem én is, hogy 50-50-nél nem lesz rosszabb helyzet.

Stop táblánál való nem megállás, nem befolyásolja az esetet.

Megjegyzem, ezt én is pontosan így gondolom, ahogy mindenki más, akinek részletesen elmeséltem ill. lerajzoltam.
Ha megállok majd elindulok, attól még az autós ott fog kikanyarodni, igaz, az ütközést (lehet, hogy) elkerülhettem volna.
Sajnos a rendõrség külön állatfaj (tisztelet a kivételnek) így nem fogok megnyugodni addig, míg azt nem mondják, hogy nem én vagyok a bûnös.
...
Köszi a hozzászólásokat!

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D