Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

szia mikorra tervezed a tekerészt és merre

11-12 között, Bakony lõtér !?.(kisiszka-kopaszhegy) talán.

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sziasztok!

Ha a holnapi indulás 11 óra körül lenne akkor csatlakoznék!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Holnap valaki ráér,tekerésre???

szia mikorra tervezed a tekerészt és merre

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Holnap valaki ráér,tekerésre???

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Buék a szomszéd megye lakóinak. Megkérdezhetem hol készültek ezek a fotók?

BUÉK.
A Velencei-hegységben, Pákozd felett.
Failure is always an option.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Buék a szomszéd megye lakóinak. Megkérdezhetem hol készültek ezek a fotók?

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Én ma mentem egy Litéri kört aszfalton, odafelé volt egy kisebb pofaszél és baromi meleg volt :)

Mi meg páran tettünk egy kört az Ingókövek körül,mi sem fáztunk.Csináltunk pár fotót,amit itt találtok meg:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2011 Újévkösz...
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

meanmachine85

meanmachine85

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
bocsi, csak most jutottam géphez..
utólag is mindenkinek buék!!!!!!!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.

Én is csináltam két képet, ezt meg ezt.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Én ma mentem egy Litéri kört aszfalton, odafelé volt egy kisebb pofaszél és baromi meleg volt :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

jó a buszmegálló is de ha 8h 40-re jönnél biztosabban kiérnénk 10-re kisfaludra.

ok, 9:40.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Nekem OK, ott leszek.
Esetleg 3/4-kor a szokásos buszmegállóban?

Jó a buszmegálló is de ha 8h 40-re jönnél biztosabban kiérnénk 10-re Kisfaludra.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Amit nemrég legyalultak azon még felmentünk, utána a Hurka völgy elõtt van egy meredek lefelé, ami elég vízmosásos szokott lenni, az elõtt dobtuk a balost, vagyis ott nem mentünk le jobbra. Most jól ki van járva az amerre mentünk.

OK, köszi, mostmár tudom, a Piros O elõtt mentetek a jelöletlen úton ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Vasárnapi bringatúra!Holnap délelõttre tervezünk egy hasonlót menni,mint amerre tegnap jártunk.Ha van kedvetek gyertek!Találkozó 10-órakor a kisfaludi kocsmánál!Üdv!

Nekem OK, ott leszek.
Esetleg 3/4-kor a szokásos buszmegállóban?

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Vasárnapi bringatúra!Holnap délelõttre tervezünk egy hasonlót menni,mint amerre tegnap jártunk.Ha van kedvetek gyertek!Találkozó 10-órakor a kisfaludi kocsmánál!Üdv!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Akkor ez igazi körtúra volt :)
A köves út, ami Pátkára vezet, na erre hol mentetek fel? A Hurka völgy elõtti meredek löszös,agyagosnál dobtatok egy balost?

Amit nemrég legyalultak azon még felmentünk, utána a Hurka völgy elõtt van egy meredek lefelé, ami elég vízmosásos szokott lenni, az elõtt dobtuk a balost, vagyis ott nem mentünk le jobbra. Most jól ki van járva az amerre mentünk.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Onnan is. :)
Felmentünk a sziklákhoz a szokásos úton, ott koccintottunk egyet, aztán továbbmentünk a Hurka-völgy felé, de még mielõtt elértük volna elmentünk balra, át a köves útra, ami Pátka és a Meleg-hegy között vezet. Azon mentünk Pátkáig, onnan vissza a sziklákhoz, ott még pezsgõztünk egyet, aztán haza.

Akkor ez igazi körtúra volt :)
A köves út, ami Pátkára vezet, na erre hol mentetek fel? A Hurka völgy elõtti meredek löszös,agyagosnál dobtatok egy balost?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Buék urak!
Enyhe megfázás miatt nem mertem tegnap csatlakozni. Majd legközelebb.
Addig is az új évre...

2011
New year
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Szegasztok,

Grat a tekeréshez, ma (vagyis tegnap) Pátka felõl közelítettétek meg a hegységet?

BUÉK :)

Onnan is. :)
Felmentünk a sziklákhoz a szokásos úton, ott koccintottunk egyet, aztán továbbmentünk a Hurka-völgy felé, de még mielõtt elértük volna elmentünk balra, át a köves útra, ami Pátka és a Meleg-hegy között vezet. Azon mentünk Pátkáig, onnan vissza a sziklákhoz, ott még pezsgõztünk egyet, aztán haza.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.

Szegasztok,

Grat a tekeréshez, ma (vagyis tegnap) Pátka felõl közelítettétek meg a hegységet?

BUÉK :)