Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.
Nagyon tetszett ez a mai tekerés nekem is.
BUÉK mindenkinek!
Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.
Köszi,mindenkinek kívánom én is. B.U.É.K.
Benõ.
Köszi srácok a mai kört! És azt, hogy mindig rám vártatok! Boldog újévet mindenkinek!
A holnap nekem is jó.De ha lehet a 11-óra jobb lenne.
Részemrõl ok.
OK, legyen 11.
Viszek termoszban egy kis erõsítõt, meg poharakat, hogy tudjunk koccintani.
Ezt hozta az élet ... Még elõfordulhat, hogy versenyzünk együttNem örülök. Inkább versenyeznék veled/ellened. Mennyit mentünk 2010ben együtt a nagy maratonokon...
Ez így nem jó. Meg hogy fogunk így együtt szökni az országúti versenyeken?
Elvileg neked is szólta többes szám rám is vonatkozik? mert én inkább Veled fogom döntögetni a negatív rekordokat mindenféle versenyen
a többes szám rám is vonatkozik? mert én inkább Veled fogom döntögetni a negatív rekordokat mindenféle versenyenMég annak sem örültök, hogy lesz rajongótáborotok, vagy esetleg frissítõ emberetek?????
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ja csak te 85-bõl veszted és ott kevesebb a százalékos veszteség ... így könnyebb.
És ha nincsen idõ az edzésre, akkor fújhatod azt, hogy hogyan ... a diéta meg önmagában kevés, mert akkor nem lesz kraft ...
Na mindegy majd megoldódik ez ... és majd én is abba táborba fogok tartozni aki: "gyerünk Mjani a fórumról ... nyomjad"
Még annak sem örültök, hogy lesz rajongótáborotok, vagy esetleg frissítõ emberetek?????
A sebesség mindent megold.
6-7kg az semmi. Egy hónap alatt lemegy, ha nagyon akarod. Nekem minden évben le kell fogynom ennyit vagy többet.
... szerintem is túlhajszoltad magad idén.
2011-ben igen jól fogsz menni kevés edzéssel is!...
szerintem is túlhajszoltad magad idén.Miért eddig túledzettem magam? ... Én nem úgy éreztem ...
... ha izom lenneDe a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ...
:)D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A holnap nekem is jó.De ha lehet a 11-óra jobb lenne.
Holnap 10 a kisfaludi kocsmánál nekem jó.
Akkor most hol tart a "szilveszteri tekergés projekt"?
Jól látom, hogy a mai nem aktuális?
Ki, kivel, mikor?
A mikor pl. lehetne holnap 10.00-kor a kisfaludi kocsmánál.
Ötletek?
Miért eddig túledzettem magam? ... Én nem úgy éreztem ...
De a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ...![]()
Max jól megyek majd a sík idõfutamokon
... és felfelé ...
A sebesség mindent megold.