szia mikorra tervezed a tekerészt és merre
11-12 között, Bakony lõtér !?.(kisiszka-kopaszhegy) talán.
szia mikorra tervezed a tekerészt és merre
Buék a szomszéd megye lakóinak. Megkérdezhetem hol készültek ezek a fotók?
Én ma mentem egy Litéri kört aszfalton, odafelé volt egy kisebb pofaszél és baromi meleg volt
Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.
jó a buszmegálló is de ha 8h 40-re jönnél biztosabban kiérnénk 10-re kisfaludra.
Nekem OK, ott leszek.
Esetleg 3/4-kor a szokásos buszmegállóban?
Amit nemrég legyalultak azon még felmentünk, utána a Hurka völgy elõtt van egy meredek lefelé, ami elég vízmosásos szokott lenni, az elõtt dobtuk a balost, vagyis ott nem mentünk le jobbra. Most jól ki van járva az amerre mentünk.
Vasárnapi bringatúra!Holnap délelõttre tervezünk egy hasonlót menni,mint amerre tegnap jártunk.Ha van kedvetek gyertek!Találkozó 10-órakor a kisfaludi kocsmánál!Üdv!
Akkor ez igazi körtúra volt
A köves út, ami Pátkára vezet, na erre hol mentetek fel? A Hurka völgy elõtti meredek löszös,agyagosnál dobtatok egy balost?
Onnan is.
Felmentünk a sziklákhoz a szokásos úton, ott koccintottunk egyet, aztán továbbmentünk a Hurka-völgy felé, de még mielõtt elértük volna elmentünk balra, át a köves útra, ami Pátka és a Meleg-hegy között vezet. Azon mentünk Pátkáig, onnan vissza a sziklákhoz, ott még pezsgõztünk egyet, aztán haza.
Szegasztok,
Grat a tekeréshez, ma (vagyis tegnap) Pátka felõl közelítettétek meg a hegységet?
BUÉK
Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.