Erre már nem tudok mit mondani, mert mindent túl komolyan veszel...
Az Amorphis-link helyesen:
YouTube - Amorphis Two Moons
Te kezdted ... én csak kontráztam

Te vagy túl komoly

Erre már nem tudok mit mondani, mert mindent túl komolyan veszel...
Az Amorphis-link helyesen:
YouTube - Amorphis Two Moons
Balu75:
... Az utolsó mondatodról viszont az jut az eszembe, hogy "tested by bike racers". ... And they said it's a shit - csak ez már nincs odaírva... Ez percre vicc ...
szval.. sunrace.. amit nem ajánlok: lánc. sor. h.váltó a mûanyagok.
ami nagyon jó és olcsóbb mint shimano: monoblokk. e.váltó.!! nagyonjók! váltókarok, nem a gagyik a rapid váltókarok. hajtómûvek is egész jók. nagyon nincs más. egyébként a sunrace-nak elég nagy multja van csak nem tudjuk. Sunrace
Sajnos nincs idõm kinyomozni, hogy egy márkanév alatt melyik terméket hol gyártatják. Lehet, hogy a láncot meg az agyat dzsunkán, a monot meg ott, ahol a White Industries, de valljuk be, ez kevéssé valószínû.
Persze, ha egybehangzóan állítjátok, hogy 5000km óta gyepáljátok a bringátokban a Sunrace monoblokkot (hajtómûvet, kormánycsapágyat...), és még mindig vajpuhán forog, nem kotyog, akkor legközelebb én is meg merem venni. Pont erre való a fórum, hogy tapasztalatot cseréljünk.
an egy szett (28-38-48) 110-es osztókörû (régi monti méret) biopace. Valami alap acél. A 48-ast megtartanám, most egy 42-es van a munkábajárós egysebességesemen, de volt már fent a 48-as is, lehet hogy még visszaraknám. A többit viheted, ha ilyenre gondoltál.
szval.. sunrace.. amit nem ajánlok: lánc. sor. h.váltó a mûanyagok.
ami nagyon jó és olcsóbb mint shimano: monoblokk. e.váltó.!! nagyonjók! váltókarok, nem a gagyik a rapid váltókarok. hajtómûvek is egész jók. nagyon nincs más. egyébként a sunrace-nak elég nagy multja van csak nem tudjuk. Sunrace
Igen, de ha találkoztam egy gyenge anyagú alkatrésszel a márkától, meg mástól is hallottam, hogy egy másik alkatrésze nem bizonyult tartósnak, akkor miért feltételezzem, hogy egy harmadik fajta komponense majd jó lesz?
A sebesség mindent megold.
Lánckerekek nem maradtak meg véletlenül, errõl az öt karosról?
Igen, de ha találkoztam egy gyenge anyagú alkatrésszel a márkától, meg mástól is hallottam, hogy egy másik alkatrésze nem bizonyult tartósnak, akkor miért feltételezzem, hogy egy harmadik fajta komponense majd jó lesz?
Igen, aggyal, de nálam nem azt jelenti, hogy rossz az egész márka (mivel õk nem gyártanak semmit
).
sziasztok! Msanyitól kérdezném, hogy milyen programot használ a térképekhez a nyomvonal megjelenitéséhez. a telóm csinált gpx.fájl-t de nemtudom mivel lenne jó "nézegetni" eddig google earth-ön néztem de az szintrajzot nemtud mutatni.
köszzi
a sisak nélküli a takibacsi..
Asszem régi 5 karos Shimanorol származnak.
Beleturtam a bringacsavaros dobozomba éééés:
Ha a fej átmérõ 12mm, a testének átmérõje 10mm és amit átfog az 7mm (vagy több), akkor még választhatsz is fényes és fekete közül
Asszem régi 5 karos Shimanorol származnak.
Uraim, hatalmas nagy segítség lenne, ha valaki ki tudna segíteni 2 db a képen látható lánckerékcsavarral! Boltban csak ötösével lehet kapni, meg mindenféle csiri-csáré színekben...
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Köszi!
sziasztok! Msanyitól kérdezném, hogy milyen programot használ a térképekhez a nyomvonal megjelenitéséhez. a telóm csinált gpx.fájl-t de nemtudom mivel lenne jó "nézegetni" eddig google earth-ön néztem de az szintrajzot nemtud mutatni.
köszzi
a sisak nélküli a takibacsi..