Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

MA mindenképpen el kéne dönteni, hogy szombat vagy vasárnap legyen a vértesi menés!
Nekem csak egyik nap jó a hétvégén!

szia nekem csak vasárnap jó

meanmachine85

meanmachine85

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
hali!
anyagiak miatt kilõve a hétvége, bocsi, de 10-én megyek.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Kicsit nagyobb érdeklõdést, hahóóó!!!
Secutor, Bringa, Bálint, Peti, Takiúr kollégák és a többiek (most nem sorolom) gyerteeek mááán!
:)

Nálam kilõve a hétvége, talán vasárnap du. valami rövid.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Popper Zsoltival vasárnap ráérünk egy olyan 60-80-as menésre...

MA mindenképpen el kéne dönteni, hogy szombat vagy vasárnap legyen a vértesi menés!
Nekem csak egyik nap jó a hétvégén!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Secutor, Bringa, Bálint, Peti, Takiúr kollégák és a többiek (most nem sorolom) gyerteeek mááán!

Popper Zsoltival vasárnap ráérünk egy olyan 60-80-as menésre...
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Belõlem teljesen elment a power, mandulagyulladásnak indult, most meg hasmenés, láz, meg mindnen...szóval kihagyom.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Na, uraim! Akkor hétvégére válogassunk a következõ útvonalakból:

1. Fehérvár - Kincsesbánya - Iszkaszentgyörgy - és környéke (Kobike nagy helyismerettel renelkezik)

avagy

2. Kocsikkal kimenni mondjuk Gántig, és ott Vértes - Vérteskozma - Várgesztes és környéke bejárása.

3. Halványai írom ide harmadiknak, hogy Római-fürdõ, hátha sikerül eljutni oda is :D

Építõ jellegû javaslatok és szavazatok jöhetnek :)
Vagy akár más útvonal is!

Cs.

Belõlem teljesen elment a power, mandulagyulladásnak indult, most meg hasmenés, láz, meg mindnen...szóval kihagyom.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts
Pár bringás nuni :)

http://www.autosvila...sajok-XXXII.htm

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

A szombatra szavaznék, de döntsön a többség. Velem 2 manusz jöhet bringákkal.

ha szombat, akkor én foglalnék egy helyet a kocsiban :)
a retúrjegy/sör árfolyamot majd megbeszéljük :D
"too proud to beg, too dumb to steel"

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Én a vasárnapra tenném a szavazatom: szombat-vasárnap 1-1. Sajnos nálunk a kocsi tele lesz. Üdv.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Nekem a 2. útvonal tûnik a legizgalmasabbnak, de pontosan melyik nap a hétvégébõl?
Üdv.

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

1. Fehérvár - Kincsesbánya - Iszkaszentgyörgy - és környéke (Kobike nagy helyismerettel renelkezik)

avagy

2. Kocsikkal kimenni mondjuk Gántig, és ott Vértes - Vérteskozma - Várgesztes és környéke bejárása.

3. Halványai írom ide harmadiknak, hogy Római-fürdõ, hátha sikerül eljutni oda is :D

Cs.

Nekem a 2. útvonal tûnik a legizgalmasabbnak, de pontosan melyik nap a hétvégébõl?
Üdv.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

avagy

Cs.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ráérsz!
Van rá úgy fél-egy éved. :D
Idén szerintem nem lesz bringaépítés...
Azért elõre is köszi! :)

Akkor majd fél-egy év múlva írok. :)

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Neked még lógok egy válasszal a fullykról. Nem felejtettem el, csak lusta vagyok leírni :D , de megígérem, hogy ma válaszolok még.

Ráérsz!
Van rá úgy fél-egy éved. :D
Idén szerintem nem lesz bringaépítés...
Azért elõre is köszi! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi Jani! :)

Neked még lógok egy válasszal a fullykról. Nem felejtettem el, csak lusta vagyok leírni :D , de megígérem, hogy ma válaszolok még.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A Reitinger Gabi árul egy pár használt fast fredet 3000ft-ért. Rejszi néven megtalálod az apróban és a hirdetéseinél ott a link az oldalára ahol minden eladó cucca megtalálható.

Köszi Jani! :)

Asszem van:
3db Racing Ralph 2,25 UST
1db Vredestein Black Panther 2,0 UST (ez kb. 2,125 a valóságban) ez sem sokat futott
1db Conti Mountain king 2,4 UST (ami valójában 2,2 csak jobban néz ki ha nagyobb szám van rajta)
A gummák tényleg keveset voltak használva szinte tiszta újak, ha érdekel keress meg.

Bálint

Írtam a mail címedre...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!
Vásárolnék olcsón használt, kopottas tubeless külsöket.
Legyen 26"-os, a többi mindegy. :)
Köszi!
B

A Reitinger Gabi árul egy pár használt fast fredet 3000ft-ért. Rejszi néven megtalálod az apróban és a hirdetéseinél ott a link az oldalára ahol minden eladó cucca megtalálható.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszönöm!
Jövõ héten rendbe rakom a kerekeket, utána elvihetnéd egy tesztre :)
A kerekekkel annyi a gond, hogy a Mavic819-es felniken lelazultak a kis csavarok, amik a küllõanyák és a felni között vannak (használtan vettem, valszeg nem is voltak rendesen meghúzva). Mindegyiket kiszedtem, megpucoltam, menetrögzítõvel visszaraktam meghúztam és van amelyiknek letört a "koronája", ahova a kulcs rámegy...szóval párat cserélni kell...
Elsõ tapasztalat alapján a Ritchey WCS kormány és stucni (normál befogós) nagyon nyeklik-nyaklik... ez ilyen?

OKKER! Megnézzük mit tud a kicsike!

Igen a Ritchey-vel már én sem barátkozom! Tavaly ugyan ezt tapasztaltam az O/S kormánynál és kormányszárnál. Igaz idén támogatott versenyzõ lettem a csapatban és Syncros cumókkal vagyok felvértezve, de elfogultság nélkül mondhatom, hogy messze jobb mondjuk a Ritchey, FSA, BTS, Truva, PRO termékeknél.
Súlyban nem a legkönnyebb, de inkább cipelek 8g-t (ennyivel több a WCS-nél), minthogy kóvályogjon a kormányom vagy a Stucnim egy köves lejtõn. Persze, lehet, hogy valakinek a Stucni formája éppen nem jön be, mert ez lapított innen-onnan, vagy a festés tetszik, de versenyzés szempontjából ha nézem, tökéletesen merev-szinte a legmerevebb amit használtam és még könnyû is.

Tegnap és ma mentem "igazi" terepen a Greed-el ... a kis sárgasággal ... valami álom, nagyon halad felfelé, kanyarkirály és lejtõkön eszméletlen jól lehet irányítani. eddigi legjobb bringám :) De még azért szokni kell, mert máshol van a súlypontja és a nagyon kanyarodik + a teló is FOX, és elég 80PSI-n használni a mostani súlyommal :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Sziasztok!
Vásárolnék olcsón használt, kopottas tubeless külsöket.
Legyen 26"-os, a többi mindegy. :)
Köszi!
B

Asszem van:
3db Racing Ralph 2,25 UST
1db Vredestein Black Panther 2,0 UST (ez kb. 2,125 a valóságban) ez sem sokat futott
1db Conti Mountain king 2,4 UST (ami valójában 2,2 csak jobban néz ki ha nagyobb szám van rajta)
A gummák tényleg keveset voltak használva szinte tiszta újak, ha érdekel keress meg.

Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X