Gondolkodik még hasonlóan valaki? Az utat csak Baglyasig ismerem...
Erre még álmomban sem gondoltam:).Ha esetleg nem férnénk be sehova én is tudok kocsit szerezni.
Gondolkodik még hasonlóan valaki? Az utat csak Baglyasig ismerem...
Hosszú.
Autó? Odatekersz, letekered a távot és utána hazatekersz.
El lehetne kezdeni megszervezni a lejutást, hogy ne az utolsó pillanatba kelljen gondolkozni, fuvart, vagy bringatartót szerezni.
Gábor! Ha lehetséges, jómagam és faterom 1-1 kerékpárnak látszó tárgyal és egy bringatartóval csatlakozna hozzád.
Fater képlékeny mert szombaton túrázni megy. Ha nem jönne, idõben próbálom majd jelezni, hogy becsatlakozzon más.
B
El lehetne kezdeni megszervezni a lejutást, hogy ne az utolsó pillanatba kelljen gondolkozni, fuvart, vagy bringatartót szerezni.
Gábor! Ha lehetséges, jómagam és faterom 1-1 kerékpárnak látszó tárgyal és egy bringatartóval csatlakozna hozzád.
Fater képlékeny mert szombaton túrázni megy. Ha nem jönne, idõben próbálom majd jelezni, hogy becsatlakozzon más.
B
MeridaHarcosnak tudok adni egy komplett bringát (az arany LX szetteset). Nem SPD pedál van benne és egy szar kikopott Manitou Axel teló, de amúgy jó, ma is mentem vele.
Palotán van finom gyros egy ezredesért!!! Aki hozzám hasonlóan nem veti meg a kajálást sem egy erõpróba után, az hozzon pénzt magával!
Én szívesen segítenék egy autóval az odajutáson, csak sajnos nincs tetõcsomagtartóm vagy kerékpárszállításra alkalmas kiegészítõm.
A hosszútávtól tartok kissé, most még nagyon megszenvedném, inkább a középre mennék.
MeridaHarcosnak tudok adni egy komplett bringát (az arany LX szetteset). Nem SPD pedál van benne és egy szar kikopott Manitou Axel teló, de amúgy jó, ma is mentem vele.
Merida Harcos mûvésznevû barátunknak a napokban szétszedtem az elsõ villáját olajcsere céljából, de sajnos szimering probléma mellett persely kopás is jelentkezett, mely kijavításáig nem használható a fox.
Ha valakinek van esetleg kölcsönbe neki tárcsafékszemmel ellátott min.20,5-21cm hosszú villanyakú elsõ telója, akkor ne habozzon, jelentkezzen nálam, különben nem tud hozzánk csatlakozni.
A beszerelést megoldom, a kölcsönadás egyéb részleteit pedig egymással kellene megbeszélni.
Ha tudunk, segítsünk egymáson.
Köszi mindenkinek!
B
Autó? Odatekersz, letekered a távot és utána hazatekersz.
Megtettük Secutor kollégával (és félútig Zsoltival+Petivel), amit lehetett: csodák csodája, eljutottam végre a Római-fürdõhöz, juhééjj! Köszi, Gábor
A túra vége 100+ km lett, kellemes fáradtsággal... És volt egy defektem is pont Tés után, de nem merem megmondani, hogy hányadik
(elsõ!!!)
Szerintem a holnapi napra igen,túl sok a kérdõjel.Pl:nem tudom,hogy hányan mennénk.Rajtad kívül ki tud még kocsival jönni és ott hány szabad hely van.Ezért így nem egyszerû megszervezni.De ha most nem is,azért valamelyik hétvégére összehozhatnánk egy Vértes túrát,akár a móri montisokkal közösen.
Üdv mindenkinek!
A hétvégi várpalotai tekerésre jelentkezni tessék! A Zsoltoknak meg kifejezetten kötelezõ. Úgy néz ki, hogy mennék, de autóm nem lesz.
Én is benevezek a vasárnapra!
Egy csomagtartóra szerelhetõ bringatartóval be tudok szállni, de lehet velem jönne faterom is, ami két bringa+két fõ.
A távon gondolkodom, idén sokat nem mentem és merevvillázni fogok, szóval lehet egy rövidebbet vállalnék be. Még meglátom.
Figyelem! Fontos!
Merida Harcos mûvésznevû barátunknak a napokban szétszedtem az elsõ villáját olajcsere céljából, de sajnos szimering probléma mellett persely kopás is jelentkezett, mely kijavításáig nem használható a fox.
Ha valakinek van esetleg kölcsönbe neki tárcsafékszemmel ellátott min.20,5-21cm hosszú villanyakú elsõ telója, akkor ne habozzon, jelentkezzen nálam, különben nem tud hozzánk csatlakozni.
A beszerelést megoldom, a kölcsönadás egyéb részleteit pedig egymással kellene megbeszélni.
Ha tudunk, segítsünk egymáson.
Köszi mindenkinek!
B
ezen becsokiztok: link