zsolti holnap fél kilencre anyukádéknál leszek. jo?
oké! takival beszéltél?
Háááááát gondolom neked névnaposan!!! Boldogot elõre is!!
Igen. Január elsején voltam terepen utoljára. Jövõhéten talán már montira ülök.Viccnek durva volt, nem? Menjünk autóval, a hazaút így kényelmesebb.
Úgy legyen, kívácsi leszek magamra...
Köszi Jani az infót. akkor eddig óutiztál?
A sebesség mindent megold.
Viccnek durva volt, nem? Menjünk autóval, a hazaút így kényelmesebb.Erre még álmomban sem gondoltam:).Ha esetleg nem férnénk be sehova én is tudok kocsit szerezni.
Úgy legyen, kívácsi leszek magamra...Én is hosszút tervezek menni,esetleg mehetnénk együtt:).A végén a gyrost én se hagynám ki.
Én nem megyek. Még nem raktam össze egyik montimat sem.
Nem bonyolult az út. Van a hosszabb és a rövidebb. A hosszabb az az, hogy elmész Sárszentmihály-Õsi-Várpalota aszfaltúton, ez 32km. A rövidebb pedig, mész Iszkafelé, aztán a bányaúton elindulsz Kisiszkának, onnan tovább Csórnak, végigmész Csóron, aztán amikor a 8as úthoz érsz bemész jobbra a kavicsos úton, aztán elsõ lehetõségnél balra fordulsz és mész a telkek mellett egyenesen amíg be nem érsz Inotára, onnan már nem fogsz eltévedni, ez csak 26km. Nekem idõben 5perc a különbség, de a rövidebbet választanám ha mennék.
Sziasztok! Holnap tervezünk egy négyórás menést Sukorói indulással. A közvetlen környéket elég jól ismerjük, de nem akarunk itt szédelegni ennyi idõn át, tudnátok úticélt/útvonalat javasolni? Nem baj, ha nem sík, nyílt terep, holnap bazi nagy szelet mondanak.
Köszi!
A Velencei hg-ben biztosan nagy szél lesz. Menjetek inkább Csõkakõ-Csákberény felé az sokkal kevésbé szeles. Ha kell küldök útvonaltervet.
Sziasztok! Holnap tervezünk egy négyórás menést Sukorói indulással. A közvetlen környéket elég jól ismerjük, de nem akarunk itt szédelegni ennyi idõn át, tudnátok úticélt/útvonalat javasolni? Nem baj, ha nem sík, nyílt terep, holnap bazi nagy szelet mondanak.
Köszi!
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Én is rövidet mennék...
Annyival nem jobb a hosszún a terep, hogy azt a plusz 20km-t letekerjem.
hozzánk be férsz
Erre még álmomban sem gondoltam:).Ha esetleg nem férnénk be sehova én is tudok kocsit szerezni.
Gondolkodik még hasonlóan valaki? Az utat csak Baglyasig ismerem...