Beírtam ide télen, amikor rendeltem, hogy kell-e valakinek.Hol lehet kapni jó áron (illetve ki tud eladni nekem) defektgátló tejet?
(belsõbe tölteném, gondolom a Joe oda is jó)

Beírtam ide télen, amikor rendeltem, hogy kell-e valakinek.Hol lehet kapni jó áron (illetve ki tud eladni nekem) defektgátló tejet?
A sebesség mindent megold.
Hol lehet kapni jó áron (illetve ki tud eladni nekem) defektgátló tejet?
Zsolti! Úgy nézel ki a kis képeden mint egy barnamedve, aki meglepõdve teker egy biciklit.
Én is élveztem amíg nem kezdtek el fájni a térdeim!!
Nekem 58,4, és te voltál a gyorsabb, akkor valamelyikünké csal. Vagy én néha visszalassítottam, te meg nem
Jó az aláírásod
Láttam tettél fel a fészre képet a km órádról.
Most néztem meg pontosan, nekem azon a köves lejtõn lefelé (Palota felett) 54.8km/h lett a max sebesség.
Kényelmesen ücsörög a rugós Brooks-on
20km után még erõs voltam, a vége felé már nem annyira...
Fecco, ha legközelebb találkozunk próbáld is ki! Amúgy nagyon jók a képek, profi vagy.
Azért a Gábor nagyon flegma azon a képen...
Mögötte tolják a vasakat, õ meg a "zöld" kerékpáron ücsörögve integet és csukott szájjal vigyorog.
Akárkivel beszéltem, mindenki egyetértett azzal, hogy nagyon jó volt a szervezés, és teljesen jól sikerült az egész program.
Köszönjük, és várjuk a fényképeket.
Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.
Ma ismét nagyon jót túráztunk,aki nem jött el az bánhatja.Aránylag szép idõben tekertünk és jó kis helyeken jártunk.A pálya nagyon jól ki volt jelölve,a szalagozásért piros pont a szervezõknek.Kis csapatunkból négyen:Csabi,Bringa,Ádám és én vállaltuk be a hosszútávot,a többiek a középtávot választották.Csabi már az elsõ emelkedõn ellépett tõlünk,jól tette,mert így sikerült megnyernie a hosszútávot.Gratula neki.Mi hárman végig együtt tekerve,egymást megvárva értünk célba,állítólag az elsõ tíz között.Csináltam pár képet amit ide töltöttem fel:https://picasaweb.go...ntoTtVarpalota# Ezúton is köszönet a szervezõknek és gratulálok minden résztvevõnek a teljesítésért.