Hmm, szerintem vagy póráz, vagy szájkosár. Minden kutyában benen van a hajlam és nem én szeretnék lenni az áldozat.
Az egyik zuglói "kutyafuttatón" sok értelmes, nevelt kutya van, de amikor szürkületben, félsötétben épp látáskorlátozott állapotban vannak, akkor mindegyik hülye lesz. Van ott egy pici foci pálya elkerítve. Bent edzettünk, amibõl csak halk susogást lehetett hallani. Szinte mindegyik kutya neki rohant a kerítésnek a fél méter vastag sövényen keresztül.
A másik az oktatott, nem vadított kutyákkal. Kint sétáltam a Fogarasi úton, amikor egy fószer valami boxer típusú kutyáját "sz*ratta" (állt egyhelyben mobilozott, kutya szanaszét..) Egyszer csak véresre fodrult a hangulata a pasinak, üvöltött egyet a telefonba, amit a kutya támadásra való felhívásnak vehetett, mert abban nekem rontott. 2 centire a bizonyos érzékeny pontomtól állt meg, és látszott rajta, hogy ha mozdulok baj lesz. Pasi persze szarta le, szóval így álldogáltunk egy ideig..
az emberekre miért nem rakunk akkor szájkosarat? több ember kötött belém, mint kutya támadott meg...
és mégeygszer, csak az a a kutya támad, aki nincs, vagy félre van nevelve...