Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
ezt a témakört is sikerült egy "picit" túlbeszélni ;)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
valami német szabvány szerint? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak nehogy átlendüljetek a másik oldalra, és száraz szakzsargon legyen egyentesztekkel....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ezek a nyelvi gazok neken is bánjták a szemem. Tréfa nélkül, ki fogom gyûjteni azokat a szavakat amik egy épkézláb korrektor szûrõjén nem juthatnának át.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"Agyon__váglak titeket."
"In idem flumen bis non descendimus"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nem csocsózok :zly: :)

ON

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
41. oldal alul
végülis, ha acélváz lenne, akkor még szénné is lehetne hegeszteni.

abbahagyom, nem piszkállak. de azért legközelebb Voléval szénné verünk titeket csocsóban.;) :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mindegy - a ti szempontotokból - melyikünk írja gyakran , de nem én :)

najóvan, hameg azt írom, hogy agyon izgulta magát, akkor meg: "mi van az agyával?" :D
"szénné hegesztett" - hol? mikor, régen?

tudom én, hogy mi poén, mi nem ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lcs: nem a CNC-n poénkodtunk, hanem a "szénné" használatán. Mellesleg asszem Te írod gyakran. "Chicken szénné izgulta magát" "szénné hegesztett" és még lehetne sorolni. Ezen ökörködtünk korábban, hogy szénné olvastuk az újságot.
(És továbbra is a részemrõl poén. Nem vagyok nálatok jobb cikkíró, így nem kritizálok.;) )

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Na nem akarom én nagyon darálni a fingot, de annyira ráfeküdtetek a CNC megmunkálásra, hogy utánanéztem.

A "szénné CNC-zés" kifejezés utoljára az októberi szám Eurobike cikkben szerepelt. Azóta nem olvashattatok ilyet.
A nov-dec számban már kicsit helyesebben: "CNC-zett" (ez sem teljesen helyes, de így egyszerûbb), vagy "CNC-mart" formában szerepel (utóbbi szintén Eurobike).
Az ominózus kovácsolt papucs, amire azt írtuk, hogy CNC-zett, már régen történt és ilyen szarvashibát nem ejtettünk, soha többet - ezt felesleges túlbeszélni.

Szóval csak annyit tennék hozzá, hogy nem igaz, hogy nincs fejlõdés, csak az nem tûnik fel nyilván annyira.
Természetesen ezek a kifogások teljesen jogosak és az überlazamájerkedés szerintem sem jó, de, mint zOrg is írta, kiemelt téma lesz a jövõben.

Úgyhogy nyugi és legyetek kicsit igazságosabbak, ne gyártsatok problémát. Ami már nincs (CNC probléma), azon ne lovagoljatok, higgyétek el, figyelünk a visszajelzésetekre.

üdv, lcs

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Nanehogymár ne legyen több szénné CNCzett dolog...
Úgy hiányozna!!! Ezentúl ha valami CNC akkor az legyen szénné CNCzett és akkor nem lesz több vita belõle!Ez a sztenderd... :)
------ www.rideguide.hu ------ under construction

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

plusz az elofizetes kevesebbe is kerul, mint az osszes lapszam kulon-kulon osszeadva, nem? [ezt nem tudom, csak tippelek]

9-et fizetsz 10et vihetsz :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

kempelen
Részemrõl a kib@szott visszavonva.
Csak azt az egy db bikemagot amit csak nekem tesz félre az újságos , immár évek óta , azt szeretném megkapni.
Ennyi!

tehat evek ota veszed az ujsagot honaprol honapra mindet kulon egyesevel? pontosan neked talaltak ki az elofizetest. mert akkor biztosan meg fogod kapni.

a posta is megbizhatatlan egy bizonyos fokig, de biztos vagyok benne, hogy sokkal kisebb mertekben lutri, mint az, hogy ha bemesz az ujsagoshoz, akkor lesz-e vagy nem. mert azt se tudod, hogy egyaltalan jonnie kell-e mar, hogy volt neki, csak elfogyott, vagy nem is kuldtek neki, stb.

plusz az elofizetes kevesebbe is kerul, mint az osszes lapszam kulon-kulon osszeadva, nem? [ezt nem tudom, csak tippelek]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nálam az jön le , hogy a bikemag terjesztését a gonosz monopolista terjesztõ szabotálja a többi általam olvasott havi rendszerességû lapot pedig nem.

nem olvasol elég újságot.
akkor rájönnél, hogy nem csaka bikemag a "szenvedõ" alany.

de pölö a terjesztés 99%ban onnan indul, hogy pesten egy nappal elõbb megjelenik.
(Pécs Pest viszonylatban, szerintem máshol is kb.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tényleg nem kötekedek. Nekem tetszik az újság. Mi egyedül a "szénné CNC-zett" dolgon szoktunk poénkodni.

ettõl független, -bár tudom ez csak egy kiragadott apró szófordulat- de ezt a szénné és egyébbé CNC-zett kifejezést tényleg lehetne hanyagolni , pláne kellemetlen -volt már rá példa- mikor 1értelmûen nem is forgácsoással elõállított alkatrésznél használta a szerzõ. (ne kérdezd meg melyik számban , és ki sajan nem emléxem) Az olvasóknak szerintem kb 70% -a -mivel nem gépsztecnikus/mérnök/szakmunkás- ráadásul eleve nincs is tisztában -nem is kell neki is ha nem az a szakmája/nem érdekli- a forgácsolás, kovácsolás CNC és egyéb fémmegmunkáló tecnológiák lényegével, innentõl meg felesleges háttérinfo.
apró betûs megjegyzés : mivel tematikus magazinként, valamelyest formálgatjátok az olvasók szóhasználatát is , elõbb útóbb elõfordulhat hogy a fogason minden fényes felületre majd azt mondják a kiskölkök hogy "nézd már szénné van cnc-zve" :)..és egyebek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Remek: körkörösen félreértjük egymást.;)
Én akkor egy kábé ugynilyen felvetésre/kritikára ezt írtam (kiírom, mert sokan nem kattintanak a linkre...):
"Megpróbáljuk megszívlelni, de azonnali hatást nem ígérhetek - olyat csak a "cillibeng" tud."
A következõ szerkesztõségi összeröffenésen kiemelt téma a dolog.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én csak annyit írtam, hogy egyetértek.
Pont azért nem kezdtem hosszú okfejtésbe, mert már elõttem jópáran megtették.
Igazából az egyetértés is galuskának szólt, mert általában a világnézeteink különböznek.
Tényleg nem kötekedek. Nekem tetszik az újság. Mi egyedül a "szénné CNC-zett" dolgon szoktunk poénkodni.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az elsõ betûtõl az utolsóig egyetértek.

Hülye dolog önmagamtól idézni, de:
2006-11-21:
http://forum.bikemag...&postcount=2078

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
kempelen
Részemrõl a kib@szott visszavonva.
Csak azt az egy db bikemagot amit csak nekem tesz félre az újságos , immár évek óta , azt szeretném megkapni.
Ennyi!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az elsõ betûtõl az utolsóig egyetértek.