Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. december 08. - 23:19
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. december 08. - 23:14
Írta 2006. december 08. - 23:12
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 08. - 22:08
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. december 08. - 19:43
Írta 2006. december 08. - 19:34
Írta 2006. december 08. - 19:11
végülis, ha acélváz lenne, akkor még szénné is lehetne hegeszteni.
abbahagyom, nem piszkállak. de azért legközelebb Voléval szénné verünk titeket csocsóban.
Írta 2006. december 08. - 19:05
najóvan, hameg azt írom, hogy agyon izgulta magát, akkor meg: "mi van az agyával?"
"szénné hegesztett" - hol? mikor, régen?
tudom én, hogy mi poén, mi nem
Írta 2006. december 08. - 18:55
(És továbbra is a részemrõl poén. Nem vagyok nálatok jobb cikkíró, így nem kritizálok. )
Írta 2006. december 08. - 18:39
A "szénné CNC-zés" kifejezés utoljára az októberi szám Eurobike cikkben szerepelt. Azóta nem olvashattatok ilyet.
A nov-dec számban már kicsit helyesebben: "CNC-zett" (ez sem teljesen helyes, de így egyszerûbb), vagy "CNC-mart" formában szerepel (utóbbi szintén Eurobike).
Az ominózus kovácsolt papucs, amire azt írtuk, hogy CNC-zett, már régen történt és ilyen szarvashibát nem ejtettünk, soha többet - ezt felesleges túlbeszélni.
Szóval csak annyit tennék hozzá, hogy nem igaz, hogy nincs fejlõdés, csak az nem tûnik fel nyilván annyira.
Természetesen ezek a kifogások teljesen jogosak és az überlazamájerkedés szerintem sem jó, de, mint zOrg is írta, kiemelt téma lesz a jövõben.
Úgyhogy nyugi és legyetek kicsit igazságosabbak, ne gyártsatok problémát. Ami már nincs (CNC probléma), azon ne lovagoljatok, higgyétek el, figyelünk a visszajelzésetekre.
üdv, lcs
Írta 2006. december 08. - 17:22
Úgy hiányozna!!! Ezentúl ha valami CNC akkor az legyen szénné CNCzett és akkor nem lesz több vita belõle!Ez a sztenderd...
Írta 2006. december 08. - 16:27
plusz az elofizetes kevesebbe is kerul, mint az osszes lapszam kulon-kulon osszeadva, nem? [ezt nem tudom, csak tippelek]
9-et fizetsz 10et vihetsz
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. december 08. - 16:21
kempelen
Részemrõl a kib@szott visszavonva.
Csak azt az egy db bikemagot amit csak nekem tesz félre az újságos , immár évek óta , azt szeretném megkapni.
Ennyi!
tehat evek ota veszed az ujsagot honaprol honapra mindet kulon egyesevel? pontosan neked talaltak ki az elofizetest. mert akkor biztosan meg fogod kapni.
a posta is megbizhatatlan egy bizonyos fokig, de biztos vagyok benne, hogy sokkal kisebb mertekben lutri, mint az, hogy ha bemesz az ujsagoshoz, akkor lesz-e vagy nem. mert azt se tudod, hogy egyaltalan jonnie kell-e mar, hogy volt neki, csak elfogyott, vagy nem is kuldtek neki, stb.
plusz az elofizetes kevesebbe is kerul, mint az osszes lapszam kulon-kulon osszeadva, nem? [ezt nem tudom, csak tippelek]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 08. - 15:39
Nálam az jön le , hogy a bikemag terjesztését a gonosz monopolista terjesztõ szabotálja a többi általam olvasott havi rendszerességû lapot pedig nem.
nem olvasol elég újságot.
akkor rájönnél, hogy nem csaka bikemag a "szenvedõ" alany.
de pölö a terjesztés 99%ban onnan indul, hogy pesten egy nappal elõbb megjelenik.
(Pécs Pest viszonylatban, szerintem máshol is kb.)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. december 08. - 14:14
Tényleg nem kötekedek. Nekem tetszik az újság. Mi egyedül a "szénné CNC-zett" dolgon szoktunk poénkodni.
ettõl független, -bár tudom ez csak egy kiragadott apró szófordulat- de ezt a szénné és egyébbé CNC-zett kifejezést tényleg lehetne hanyagolni , pláne kellemetlen -volt már rá példa- mikor 1értelmûen nem is forgácsoással elõállított alkatrésznél használta a szerzõ. (ne kérdezd meg melyik számban , és ki sajan nem emléxem) Az olvasóknak szerintem kb 70% -a -mivel nem gépsztecnikus/mérnök/szakmunkás- ráadásul eleve nincs is tisztában -nem is kell neki is ha nem az a szakmája/nem érdekli- a forgácsolás, kovácsolás CNC és egyéb fémmegmunkáló tecnológiák lényegével, innentõl meg felesleges háttérinfo.
apró betûs megjegyzés : mivel tematikus magazinként, valamelyest formálgatjátok az olvasók szóhasználatát is , elõbb útóbb elõfordulhat hogy a fogason minden fényes felületre majd azt mondják a kiskölkök hogy "nézd már szénné van cnc-zve" ..és egyebek.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 08. - 13:55
Én akkor egy kábé ugynilyen felvetésre/kritikára ezt írtam (kiírom, mert sokan nem kattintanak a linkre...):
"Megpróbáljuk megszívlelni, de azonnali hatást nem ígérhetek - olyat csak a "cillibeng" tud."
A következõ szerkesztõségi összeröffenésen kiemelt téma a dolog.
Írta 2006. december 08. - 13:50
Pont azért nem kezdtem hosszú okfejtésbe, mert már elõttem jópáran megtették.
Igazából az egyetértés is galuskának szólt, mert általában a világnézeteink különböznek.
Tényleg nem kötekedek. Nekem tetszik az újság. Mi egyedül a "szénné CNC-zett" dolgon szoktunk poénkodni.
Írta 2006. december 08. - 13:46
Hülye dolog önmagamtól idézni, de:Az elsõ betûtõl az utolsóig egyetértek.
2006-11-21:
http://forum.bikemag...&postcount=2078
vendég_pier_*
Írta 2006. december 08. - 13:39
Részemrõl a kib@szott visszavonva.
Csak azt az egy db bikemagot amit csak nekem tesz félre az újságos , immár évek óta , azt szeretném megkapni.
Ennyi!