Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

  • Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

#4141
zOrg

zOrg

    exgépész

  • fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Gondolkodtam... furcsa dolgokat láttam beírva.
Miért kell paraszt bunkónak lennem, hogy történjen valami????? Na mindegy remélem hamarosan megoldódik ez a szétesõ probléma!
Tamaska:


Darton!

Ez a stílus ezen a fórumon nem menõ. Mielõtt írsz valamit (mielõtt írsz bármit) számolj 20-ig, aztán fogalmazd át - és utána küldd el.

(És sajnos el kell hogy keserítselek: véletlenül sem a te ...... hangvételû beszólásod miatt történt _valami_!)

"In idem flumen bis non descendimus"

#4142
Darton

Darton

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 304 hozzászólás
Gondolkodtam... furcsa dolgokat láttam beírva.
Miért kell paraszt bunkónak lennem, hogy történjen valami????? Na mindegy remélem hamarosan megoldódik ez a szétesõ probléma!
Tamaska:
MODERÁLVA: EZT PRIVÁTBAN INTÉZHETED!
köszi:zOrg

"Ha nem tartunk mértéket, akkor mint rántott csirkét megesszük azt a tyúkot, amely jövõre aranytojást tojna és ötéves tervünk gyárait, üzemeit, kultúrházait már az idén csemegevaj és borjúsült formájában elfogyasztanánk..." R.M.

#4143
Endroo

Endroo

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Szerinted ? :mybad:

#4144
albertfish

albertfish

    Posztolányi Dezső

  • fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen igazad van hogy nektek is gázmár mindig viszamenni hogy bizony megint széthullik.fõleg hogy irtad,a többi ott kötött ujság nem darabolódik!
Jó lenne egy olyan kötészetet talánli(ha van még ahol nem voltatok)ahol a többi általatok olvasott és tartós lapt ragasztják!!
Viszont remélem hogy ennél drágább már nem lesz!
CKM/FHM/Pboy sem kerül 1000 ft ba mégsem hullik,ha ott köttetnétek mint ezek a lapok akkor nem lenne jó....

jah és van egy stóc ujságom,kinek küldjem visza?!
persze csak pstán tudom megoldani...
kapok épet ?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 


#4145
ggx

ggx

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ez igaz csak eszmefuttatás volt...

#4146
tamaska

tamaska

    Beast of the East

  • globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem meg tök feleslegesen beszélgettek olyan dolgokról, amirõl fogalmatok sincs. nem félreérteni, nekem sincs. de nem is firtatom. õ dolguk, tudják hogy gond van, majd megoldják.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F


#4147
ggx

ggx

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ebben a kemény lap dologban ha belegondolok látok logikát, hisz kevésbé
képes hajlani a kemény papír, és lapozáskor a tövénél sem hajlik, hanem a ragasztást feszíti...
najó ez csak amatõr eszmefuttatás, de lehet érdemes lenne megkérdezni egy profit, mert lehet felesleges az 5. kötõ, mert õk is szenvedni fognak a kemény lappal?

#4148
vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hat,az is lehet sztem,hogy van egy koteszetnek x db megrendeloje,meg egy lejart ragasztoja amit el akar sutni.Hol probalja meg?Nyilvan nem a nem tom hany
ezer tizezer peldanyszamos Playboyon meg a jol meno lapokon,hanem az(ezekhez kepest) kisebb peldanyszamu bikkmakkon.Ez csak 1 otlet,de nem lehet h ezert van baj minden nyomdanal?Fene tudja,lehet h csak nekem az a tapasztalatom,hogy minden 100adik ember tudja mi az a mtb amikor mondom neki."Nem nem a haz korul szoktam bikicklizni..." Lehet h a nyomdak is igy vannak vele,valami elfekvo magazin ez biztos,jo lesz ide a selejt is :D

#4149
thommey

thommey

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
nekem is említette már ezt néhány nyomdász vásárló...

#4150
_Alex_

_Alex_

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Nem lehet hogy az a probléma oka, hogy a Bikemag vastagabb lapokból készül mint pl. a férfimagazinok? Hirtelen nem is jut eszembe másik újság ami ilyen vastag lapokból készül.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_


#4151
vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
kempelen
Ez nagyon korrekt volt!

#4152
rob

rob

    This is the way

  • globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valaki már felvetette a problémát, és szerintem van is benne valami: nem biztos, hogy egyforma lapokból is készülnek azok az újságok. (értem: papír alapanyag) és innen kezdve tökmindegy. én csak egyet tudok tenni: szurkolok :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.


#4153
ggx

ggx

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
egyet kéne kiválasztani a hasonló méretû hasonló lapanyagú nagypéldányszámú magazinok közül (fhm, ckm, playboy ilyesmi (kicsit azonos témájúak jutottak eszembe :D ) és valamelyik kötõjéhez elmenni, akkor már tényleg nem lehet gond.

#4154
Andrew Wolf

Andrew Wolf

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Köszönjük szépen, szerintem a legtöbben úgyanúgy gondolkodunk, hogy ti megtettétek amit meg lehetett.. reméljük, hogy a következõ egyben marad, vagy ha gondoljátok, küldjetek nekem egy tesztpéldányt, hátha bennem van a hiba :) Ha nálam egyben marad, mehet! :D

ON...

#4155
Dig

Dig

    maximus

  • fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jelentem a legtöbb zenész magazinom is erõsen csonka ha ez segít bár nemhiszem csak leírtam hogy ott sem okés azért minden..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

#4156
kempelen

kempelen

    kvázigazda

  • admin
  • 189 hozzászólás
OFF: (de sajnos még mindig ON)
Megszólalok, mert enyém az a "hálás" feladat a lapnál, hogy intézhetem a nyomdai ügyeket.
Elõször is, mindenkinek jogos a felháborodása, hiszen egy 750 Ft-os újságnál a minimum lenne, hogy tartsa össze magát, vagy a ragasztója tegye ezt. Sajna ez a Bikemagra nem igaz, de legalábbis jónéhány példányára biztosan nem. Természetesena megoldásért nem kell árat emelni, sõt a minimum, hogy ez az árban benne van.
Másodszor, olyanszinten rühelljük már a problémát, hogy bármit megtennénk, hogy megszûnjön. Kezdõdött a dolog egy ominózus 2003. júniusi számnál (címlapján a borntubivájdos lórájderes csávó) ahol az aktuális kötészet bepróbálkozott egy lejárt szavatosságú ragasztóval, aminek eredményeként a lap gyakorlatilag minden száma atomjaira hullott. Kamcsatkára számûztük õket. Új kötészet jött, aki tartotta a szintet egy darabig, minimális selejttel, de 2004 januárra õk is Szibériába költöztek. 2004-ben a probléma megszûnni látszott egy új kötészettel, majd év végére ismét elõjött, a mélypont a tavaly októberi szám volt, ahol igéretet kaptunk, hogy csak valami banális beállítási hiba, de a decemberi számot követõen kilõtük õket is a Holdra. A januári szám kb. 10 példányát személyesen csekkoltam a kötészetben, sóskút, kerék alá és egyéb próbák, úgy tûnt végre minden OK. Nem az lett, mint ez látható.

Sokszor úgy érzem van valahol egy voodoo baba, mindkét kezében egy-egy bikkmakkal, szájából ragasztó folyik, amit kievett belõle.

Hogy érthetõ legyen: a nyomda ahol a lap készül nem egy sufnigarázs, többek között náluk készül a Médiamix, a Házimozi, a Zenész, és Soltész Rezsõ többi lapja, emellett kismillió más kiadvány. A kötészeti cégek sem olyanok, akiknél két hajléktalan mahorkás turhájával kenegetnék a lapokat. Soha rajtunk kívül ilyen panasz nem volt, mindenki feszt hülyének néz, és nem hiszi el, hogy már megin ezzel a sztorival állunk elõ, mert senki másnál ilyen gond nincs. Nálunk mégis van, hordom vissza a selejtet, kapjuk az árengedményt, amit soha nem szeretnénk kapni ilyenért.
A következõ szám ismét új cégnél kötõdik majd, reméljük több sikerrel. Ha ez sem hoz változást, én is elköltözöm a Holdra...

#4157
tamaska

tamaska

    Beast of the East

  • globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eddig is elismerték, tudták is... attól hogy nem kérnek mindenkitõl személyesen bocsánatot, még dolgozhatnak rajta, nem? leugatva sem volt senki, csak azt mondtuk el, hogy attól nem lesz jobb, ha ugyanazok az emberek oldalanéknt 3-4szer leírják, hogy szétesett. Attól nem oldódik meg semmi. fel lett vázolva egy megoldás, de senki nem küldött vissza ujságot. Így azért nehéz... :chin:


mindegy. téma legyen már lezárva plz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F


#4158
Andrew Wolf

Andrew Wolf

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

... és visszaküldted ? ... és kaptál másikat ?


Igen, emlitettem a problémát Rave_Ace-nek és személyesen hoztak nekem egy cserepéldányt, de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás, vagy kaptam másikat és maradjak csöndben?

De mivel már látjuk, hogy próbálkoznak a hibaelháritással, azóta örülünk :)

#4159
ggx

ggx

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Nem volt tabu téma, külön topic is volt, ahol le volt írva, hogy mit kell tenni. :gwizd:


az a külön topik elég paprikás hangulatú volt, és többeket is leszóltak, hogy túl kinyitják, ésatöbbi, nekik egyik sem esik szét. végül le is lett zárva a topik...
de ne kezdjünk végtelen OFF hullámot megint, a lényeg, hogy most már az illetékes emberek is elismerték, hogy gond van, és ez a lényeg!

#4160
zOrg

zOrg

    exgépész

  • fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Mondjuk en ezzel a szetesessel kapcsolatban azt nem ertem,a tobbi hasonlo kotesu ujsag miert nem esik szet?Lasd Playboy stb.Ezeknek mind normalis kotoceguk van,csak a Bikemag sziv mar a hatodikkal?Nem igazan ertem...
Vagy akkor miert nem kottetik ezt is ott,ahol azokat az ujsagokat,amik nem esnek szet?Azok mar bevalt cegek szvsz.Ha meg dragabb,akkor meg az a velemenyem,hogy plusz 50-100ft-ot mindenki aldozna ra,hogy cserebe egy tartos ujsag legyen.
Az a baj ezzel a szetesessel foleg,hogy sztem sokan(mint en is) elteszik az ujsagokat,mondhatni gyujtik,es ha szetesett az egyreszt nehezen tarolhato,elvesznek a lapok stb,masreszt en azt szeretem ha szep,jo allapotban ott figyelnek a polcon koronologiai sorrendben :)

Nem feltétlenül örül(t) a nyomda, amikor kiveszik a kezébõl az egyik folyamatot...
(Saját alvállalkozójával ugye saját alku szerint dolgoztat, kifelé pedig "a nyomda"-ként ad egy komplett árajánlatot...)

Másrészt:
Hmmm... Szerintem _soha_ nem az volt a reakció, hogy "a probléma nem létezik". Próbáljatok elképzelni éves szerzõdéseket, éves szerzõdésekre letárgyalt feltételrendszereket... Hadd ne soroljam már végig!

Volt egy "utolsó sanszuk", ezért is voltunk most _kifejezetten_ kíváncsiak, kiknek esett szét. Mint néhány hozzászólással elõbb írtam a saját is széthullott. Innentõl az az egy darab bõven elég a "kenyértöréshez".
"In idem flumen bis non descendimus"