Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
vendég_pier_*
Írta 2005. február 02. - 22:49
Annó a "Tési fennsík" elöbb volt mind ahogy a honlapon megjelent.De ez lehet véletlen is.
ON
Tényleg naptár formában az újságban megjelenhetne...Tényleg?
Írta 2005. február 02. - 22:36
pedig:Csak a könyvet kritizáltam
:-)"(= http://ttt.tr.hu)"
Ezzel az a baj , hogy van mikor elöbb van a túra mint, ahogy ide felkerül...
én erre írtam, hogy még nem csalódtam a honlapban.
no de ne legyünk:
:offtopic:
;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_pier_*
Írta 2005. február 02. - 22:11
A tt túráknak ehhez semmi köze , le a kalappal elöttük pl.:gázló , kozma , etetik ,itatják a népet aprópénzért , szóval nem róluk volt szó.
Írta 2005. február 02. - 18:58
"(= http://ttt.tr.hu)"
Tavalyelött megvettem a könyvet, de szvsz horror árat kértek érte, kicsit lehúzós feeling volt , talán ez nem is változott.
Az információ tartalom meg erõsen behatárolt a 70% gyalogos tt., de csak ez az1 információs forrás van, itt lehetne "közbelépni".
ezzel nem értek egyet, nekem még nem volt negatív tapasztalatom, igaz nem sok tt-re "járok", csak néhány nagyobbra.
kiindulásként (újságba) mindenképp jó.
(szerintem.)
vendég_pier_*
Írta 2005. február 02. - 16:43
Tavalyelött megvettem a könyvet, de szvsz horror árat kértek érte, kicsit lehúzós feeling volt , talán ez nem is változott.
Az információ tartalom meg erõsen behatárolt a 70% gyalogos tt., de csak ez az1 információs forrás van, itt lehetne "közbelépni".
Írta 2005. február 02. - 10:07
Mielõtt Zorg mester cselesen törölte az elõzõ ilyen témájú topicot, abban az szerepelt, hogy akinek szétesett a zújságja az ne kötögesse, ragasztgassa, tûzögesse, hanem küldje be a szerkesztõségbe hogy pofán tudják vágni vele a kötészetet, te meg addig kapsz másikat.
De van ott egy emil cím, írsz azt lás csodát két három éven belül válaszolnak is.
Írta 2005. február 02. - 00:47
januári számra vonatkozik....
és akkor meg én csapkodhatom a fejem.
szal a régebbi magokat is cserélik vagy csak az ujakat 05 tõl!?
én már nem vágom mi van!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. február 01. - 22:08
vendég_pier_*
Írta 2005. február 01. - 22:07
Talán nekik is érdekük lenne a publicitás , ha fizetni nem is fizetnének , de biztos örömmel vennék ha a bringás TTúrák szerepelnének.
Írta 2005. február 01. - 20:08
Mi (is) minden évben úgy kutyázzuk össze a verseny- és eseménynaptárakat; pozitív irányú változás - értsd: önszántukból elküldenék, h. tegyük közzé valahogy - minimális. Tavaly néhány DH-verseny szervezõje küldte rendszeresen az infót, azokat általában aznap fel is tettem a webre.
Dolgozom egy ilyen, fél-automatizált "faliújságon" is a website fõoldalára, amit aztán hirdetgetnénk a nyomtatott magazinban is, hátha... A fórum NAPTÁRát sem igazán használják másra csak privát adatokra.
vendég_pier_*
Írta 2005. február 01. - 19:36
Egy példa:a gázló teljesítmény túrán többen indultak mind a gyõri maratonon.Igaz a gázló külön mûfaj , de még megközelítõleg se kap akkora megjelenést mint a maratonok.
Na ezekbõl látok kevés infót:hely ,idõ,táv, kezdetnek ennyi is elég lenne.
Írta 2005. február 01. - 18:55
"Túra" túrákat vagy rendezvény-túrákat?
vendég_pier_*
Írta 2005. február 01. - 18:45
Arra mérget vehetsz , na mentem gyúrni:icon_bigg
És még1 tipp:én pl. ilyenkor szoktam a nagyobb túrákat megtervezni az évre , súghatna a bikemag merre próbálkozzak...
Írta 2005. február 01. - 18:37
senkit sem kell fikázni, és akkor minden oké... :chin:
PRIVÁTBAN, URAK!!!
Írta 2005. február 01. - 18:36
OFF
A nulladik percben szétesett a kezemben.Nem akarom visszaküldeni és nem kérek helyette másikat.De XY ne arra hivatkozzon ,hogy nem küldte vissza senki.Örüljön neki.
ON
A shopping guide ismét szinvonalas , elsõ blikkre jó az újság de a velocica , hm...
Izlések és pofonok , de , hogy "legdögösebb"?
Ja , és a legfrankóbb:91.oldal lap alja.Gondolom hány bukta volt mire rászánták erre magukat és persze "egyetlen tényleges eset sem volt".Csak????
Pier!
Nekem is kábé a nulladik percben szétesett (gyak. attól, h. szétnyitva éjszakázott egy napot...).
A februári lapszám - egyelõre "próbaképp" - a már említett Stanctechnik Kft.-nél fog készülni, pur-technológiával. (Gyak. a purhabhoz hasonló kötõanyaggal és nem az eddigi hot-melt eljárással.) Megnézve és tépkedve a referenciáikat, _nagyon_ remélem, hogy õk lehetnek a "végállomás" kötészeti munkák tekintetében.
Ha netán az egy hónap múlva esedékes Sport2005 kiállításra eljössz, ott garantáltan becseréljük és nem kell a postával szarakodnod. (Azzal sajnos nem áltathatlak, h. a cserepéldány tökéletes lesz...)
üdv
z
Írta 2005. február 01. - 18:35
szerintem meg tök feleslegesen beszélgettek olyan dolgokról, amirõl fogalmatok sincs. nem félreérteni, nekem sincs. de nem is firtatom. õ dolguk, tudják hogy gond van, majd megoldják.
Senki nem fikázott senkit és semmit, erre ezt írtad... Nekem más nem jut eszembe errõl csak amit már kitöröltek.
Írta 2005. február 01. - 18:29
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 01. - 18:28
Bocsánat!
Nem tudtam hogy bárkit lehet fikázni csak a "moderátorokat" nem...
Attól, hogy esetleg nem olvasod el, még rád is érvényes a FÓRUMSZABÁLYZAT legelsõ pontja:
"1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú elõítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek)."
vendég_pier_*
Írta 2005. február 01. - 18:27
A nulladik percben szétesett a kezemben.Nem akarom visszaküldeni és nem kérek helyette másikat.De XY ne arra hivatkozzon ,hogy nem küldte vissza senki.Örüljön neki.
ON
A shopping guide ismét szinvonalas , elsõ blikkre jó az újság de a velocica , hm...
Izlések és pofonok , de , hogy "legdögösebb"?
Ja , és a legfrankóbb:91.oldal lap alja.Gondolom hány bukta volt mire rászánták erre magukat és persze "egyetlen tényleges eset sem volt".Csak????
Írta 2005. február 01. - 18:26
Nem tudtam hogy bárkit lehet fikázni csak a "moderátorokat" nem...