Ne unatkozz ennyire;)
ma spec még túlóráim is voltak, szóval... :/
Ám lehet tényleg az unalom, de akkoris ez jutott elöször eszembe a cikkel kapcsolatban.
mindenbe a hibát keresem?! :cry:
Ne unatkozz ennyire;)
thy:1. szeritnem nem mindegy, nem a bringán múlik, hanem.
2. külföldit mégcsak MBUK-t sikerült nyálaznom, abban speciel ilyen pózolást nem fedeztem fel, de ez mindegy is. Hisz a te cikkeddel sem az volt a bajom, hogy Ors szerepel a képen, hanem, hogy semmiféle utalás nem esik arra vonatkozólag, hogy Ors nem egyenlõ Thommey. Mi lenne, ha a fotóknál, a fotós neve mellett fel lenne tüntetve, a "modell" ?
u.i.: ezek mind csak ártatlan észrevételek, ha nagy hülyeséget írogatok szóljatok
Sztem egy ilyen kategóriájú bringánál totál mindegy ki szerepel a képen...azaz nem, mert sztem én nem nézek ilyen jól ki:))))))Ha megfigyeled a "nagy" külföldi újságokat, akkor azon is soxor látni modell csajokat, meg faszikat a bringákon lehetetlen pózban....látszik, hogy sosem bringáztak életükban....ehhez képest Ors bringázik:))))Orsi téma: számomra *furán jött le, hogy más van a képen, mint a cikkíró.
*pl, amikor thy magyarázza, hogy az õ 178 centijével is jó volt a váz, és akkor a képen meg Orsi áll a gép mellett, aki alacsonyabb, ha jól tévedek.
megoldás? mi lenne, ha ketten lennének a képen?
ja, és az mindjárt 50 ezerbe kerül.... ennyiért veszel két pár könyebb külsõt, meg egy könyebb nyeregcsövet, és egy könyebb nyerget is.....
ja, és az mindjárt 50 ezerbe kerül.... ennyiért veszel két pár könyebb külsõt, meg egy könyebb nyeregcsövet, és egy könyebb nyerget is.....20 csavarnal mar van kulonbseg rendesen
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
titán csavarok: elnézést mindenkitõl - 12.900 Ft / szett
Orsi téma: akkor mi lenne a jó megoldás?
Sauh: ha elolvasod a cikket is, akkor benne a válasz, hogy a hobbitok még szárazon..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
-shopping guide-ba a titán csavarszett ár nélkül.. így nem sok vizet kavar szerintem.
-thommey: 58. oldal: Elismerem, hogy Orsi esztétikusabb látvány számomra, mint te , de kicsit furán mutat, hogy a te nevedben írod a cikket és õ van a képen.
-Sauh OB-nél az eredmények nem lettek elírva véletlenül? Vagy a hobbisok még esõ elött indultak?
hogy hogy eltûnt a hónap mondata a tartalomjegyzék mellõl?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy