Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. szeptember 12. - 22:58
Írta 2005. szeptember 12. - 22:21
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 12. - 22:21
és több p...át
lehet hogy az átlag olvasó figyelmét felkelti de engem mindíg zavar hogy plusz info helyett elolvashatom ugyanazt a 2-3 mondatot még egyszer, amikor úgyis elég rövidek a cikkek.
viszont legalább már vannak képaláírások, amik viszont hiányoztak eddig.
ildikó szerint nekem abszolút NINCS hallásom, szóval a high end kilõve
Attól még elhitetheted a környezettedel, hogy van
Írta 2005. szeptember 12. - 22:02
lehet hogy az átlag olvasó figyelmét felkelti de engem mindíg zavar hogy plusz info helyett elolvashatom ugyanazt a 2-3 mondatot még egyszer, amikor úgyis elég rövidek a cikkek.
viszont legalább már vannak képaláírások, amik viszont hiányoztak eddig.
ildikó szerint nekem abszolút NINCS hallásom, szóval a high end kilõve
Írta 2005. szeptember 12. - 21:31
Azok a módszerek, amikkel egy cikkre fel lehet hívni a figyelmét az átlag olvasónak (világszerte, évtizedek óta elismert módszerek, újságírói fogások), azok Téged "zavarnak". Vagy nem is tudom, zavarnak-e, mindenesetre észreveszed.
Ebbõl arra következtetek, hogy "vájtfülû" vagy. Nem gondolkodtál még, hogy high-end-ezzél (zenei)? Az lenne Neked való!
De ez nekünk jó, mert ezekszerint nagyon figyelsz! Az ilyenek miatt mint Te érdemes alaposan dolgozni. Több ilyen olvasót!
Írta 2005. szeptember 12. - 21:22
jaj tudom már még mi a gondom. azok a kiemelések a szövegbõl, amiben az amúgy sem túl bõbeszédû cikknek a néhány prominens mondatát 40-es bold betûmérettel megismételitek. csak még nem jöttem rá, hogy minek? nem lehetne ezek helyett inkább kapni még + 100 szót és/vagy 1 képet?
Írta 2005. szeptember 12. - 21:18
de hogy egy számban már három és még a negyedénél se tartok az újságnak
olyant próbáltál már, hogy nem a hibákat keresed?
Írta 2005. szeptember 12. - 21:15
de hogy egy számban már három és még a negyedénél se tartok az újságnak
mi van vole téged is állományba vettek?
Írta 2005. szeptember 12. - 17:52
Bazze, oruljetek hogy nem esik szet az ujsag
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 12. - 16:07
lcs: kelet berlinbe nem kellett világútlevél.
nyugi Bandi, elírás...elõfordul ....lektorálás van egyébként, csak..
Írta 2005. szeptember 12. - 09:51
ehh ,veszek mindjárt 2 szettettitán csavarok: elnézést mindenkitõl - 12.900 Ft / szett
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 12. - 09:40
igaz,ez nekem is szemet szúrt xc-s létemresala vaze, leirod, hogy nem lehet kormánypöri, mert beleér a pedál a kerékbe, majd ajánlás: bovden a fejcsövön kresztül, hogy mehessena kormánypöri.... OMG, rövidebb hajtókar nem kell?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 12. - 08:01
Írta 2005. szeptember 11. - 21:42
Engem nem zavar valahogy szivesebben nézem orsot mint thomyt.
Ezzel csak én vagyok így?
Írta 2005. szeptember 11. - 21:38
Orsi: Semmi, de semmi bajom nincs se veled se thommeyval. sõt.
Én ezt csak megemlítettem, ennyi.
ha a következõ hónapban ismét te mosolyogsz rám az egyik bringáról, akkor visszamosolygok a lapra
ha nem, hát nem.
átlapoztam az elözõ havit, nem véltem benne felfedezni Sziporkát, de lehet hogy volt korábban.
átsíklathattam felette. (tudod, most biztos a hold állása, vagy pedig a személyed miatt vettem észre )
nem vettem sértésnek, sõt ...csak megkérdeztem, mert ezen problémát még tudjuk orvosolni
-júliusi szám 56. oldal -
:love1:
Írta 2005. szeptember 11. - 21:24
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 11. - 21:24
nyugi srácok ..ha a köz úgy kívánja nem jelenek meg Thy helyett a illusztrációként , ámbár ha jól emlékezem múlt hónapban Lcs egyik cikkében Sziporka volt a képen....
vagy nincs igazam?
Orsi: Semmi, de semmi bajom nincs se veled se thommeyval. sõt.
Én ezt csak megemlítettem, ennyi.
ha a következõ hónapban ismét te mosolyogsz rám az egyik bringáról, akkor visszamosolygok a lapra
ha nem, hát nem.
átlapoztam az elözõ havit, nem véltem benne felfedezni Sziporkát, de lehet hogy volt korábban.
átsíklathattam felette. (tudod, most biztos a hold állása, vagy pedig a személyed miatt vettem észre )
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 11. - 21:10
vagy nincs igazam?
:love1:
Írta 2005. szeptember 11. - 19:09
Sztem az olvasók nem kevernek össze Ors-al:D
csak egy ötlet volt.
elvetés esetén kéretik felírni a nevem egy papírra összegyûrni és a papírkosárba dobni
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 11. - 19:07
Ez lehet az oka...mindenbe a hibát keresem?! :cry:
Sztem az olvasók nem kevernek össze Ors-al:D