Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pedig igen...a beépítési magassága is jobb, mint a rebának, színben is stimmel, és még ezzel is kiemelkedik a többi össztelós súlya közül...akkora különbség ma már nincsen a jobb telók mozgása között, mint régen..csak az áruk...
Ezért is egyre nehezebb telót tesztelni, mert nagyon jók már a felõ középkategóriás villák is.
Üdv:Thy

Azért írtam, mert nem sok jót hallottam errõl a telóról, de ez már egy másik topic.

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nem hiszem, hogy abban a gépben a splice marad benn.

Pedig igen...a beépítési magassága is jobb, mint a rebának, színben is stimmel, és még ezzel is kiemelkedik a többi össztelós súlya közül...akkora különbség ma már nincsen a jobb telók mozgása között, mint régen..csak az áruk...
Ezért is egyre nehezebb telót tesztelni, mert nagyon jók már a felõ középkategóriás villák is.
Üdv:Thy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

O.K. tom !
És tényleg nem reklámizû a cikk. Az külön tetszik, hogy grammániásként a Reba helyett mégis a fél kilóval nehezebb Manitou-t hagyod bent. Akkor az tényleg jó lehet.
üdv:MARCI

Nem hiszem, hogy abban a gépben a splice marad benn.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.669 hozzászólás
O.K. tom !
És tényleg nem reklámizû a cikk. Az külön tetszik, hogy grammániásként a Reba helyett mégis a fél kilóval nehezebb Manitou-t hagyod bent. Akkor az tényleg jó lehet.
üdv:MARCI
Marci

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

U.I: bár sztem neked velem lehet valami bajod:)

Még a szemed is rosszul áll :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
ja és egyébként nem annál a cégnél dolgozom, amelyik a Manitout forgalmazza...mert az ugye a Velotrade Kft, én pedig a Paul Lange Hungary-nél...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

LCS ! +a többi cikkiró, szerkesztõ
Csak 1 kis kérdésem lenne: -Méé a Velotrade 1ik éldolgozója teszteli a Manitou villát ? Nem tünt volna objetivebb hangnak, ha mondjuk más teszteli ?
De 1 pillanatig sem kétlem, hogy Thommey a valós benyomásait irta le a villáról. Csak véleményem szerint ilyen apróságokra lehetne figyelni.
Mert esetleg sokaknak eszébe juthat, hogy Õ nem tud elfogulatlanúl irni arról a cuccról, ha a forgalmazónál dolgozik.
De nekem nem !!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
üdv: MARCI

Csak egy kis válaszom lenne:
-én lennék a Velo éldolgozója...hmmm
-a céges hovatartozásnak semmi köze a tesztekhez, hiszen két külön munkahely a kettõ. És a Velo-nál nem szólnak bele, hogy mit írok...
-ha egy pillanatig sem kétled, akkor miért is veted fel a kérdést?
-ha nem ju eszedbe,akkor ismét az elõzõ pont...
És mi a jobb, ha egy cc/maratonos ír egy ilyen villáról, vagy ha egy DH-s?Melyik az objektívebb?
Részemrõl ennyi.
U.I: bár sztem neked velem lehet valami bajod:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és szerinted az olvasók hány százaléka tudja, hogy thommey a velonál van?
persze ez teljesen indifferens. a cikk jó, tehát tök mindegy ki követte el. ha reklámizû lenne, akkor oké, azt mondanám, hogy van benne valami, amit irsz. de igy....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Thommey világkupa szinten teszteli a cuccokat szóval nem kéne beszólni!!!:D
Egyébként szerintem semmi gáz, õ legalább leírja ha valami szar.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.669 hozzászólás
LCS ! +a többi cikkiró, szerkesztõ
Csak 1 kis kérdésem lenne: -Méé a Velotrade 1ik éldolgozója teszteli a Manitou villát ? Nem tünt volna objetivebb hangnak, ha mondjuk más teszteli ?
De 1 pillanatig sem kétlem, hogy Thommey a valós benyomásait irta le a villáról. Csak véleményem szerint ilyen apróságokra lehetne figyelni.
Mert esetleg sokaknak eszébe juthat, hogy Õ nem tud elfogulatlanúl irni arról a cuccról, ha a forgalmazónál dolgozik.
De nekem nem !!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
üdv: MARCI
Marci

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

És szted az objektív lenne? Ha abból indulok ki, amit itt olvasok, akkor NEM...
Aki nem próbált ki már sokféle tagot,vázat villát...stb, az honnan tudná, hogy a sajátja jó, vagy rossz???

Bazz.. igazad van :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akarjátok hogy belemenjünk a témába? ;) mett nyitok neki topikot és képekkel is tudom illusztrálni. sõt lesznek bold-dal kiemelve részek

tök jók az alpokos, meg a bikeparkos cikkek

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ezzel a teljesitmennyel ki fogjak utasitani az EUbol, tul nagy a karosanyag kibocsajtasa :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
3-4 maci / nap ?!?! :scared:

Annyi a Yellowstone parkban sincs ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
engem ugyan nem zavar, csak szimplan feleslegesnek tartom...:)
Van állásom...:bananadan

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

próbáltam, van is pár egész jó cikk, de minek fényezzelek titeket? :D meg mióta official hõzöngõ lettem, nem akarom rontani a zimidzsemet ;)

jaj tudom már még mi a gondom. azok a kiemelések a szövegbõl, amiben az amúgy sem túl bõbeszédû cikknek a néhány prominens mondatát 40-es bold betûmérettel megismételitek. csak még nem jöttem rá, hogy minek? nem lehetne ezek helyett inkább kapni még + 100 szót és/vagy 1 képet?

Teljesen igazad van, engem is zavar, hogy 2-szer van leírva ugyanaz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mert te álszent vagy és nem beszélsz a tested mûködésének részleteirõl? fogadjunk hogy a p...t is virágoskertnek hívod :D

pedig lobognak a szõke fürtjei ...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

minden cikket elolvasok, ugyebár havi 30 nap, napi 3-4 maci, macinként 1 cikk :D simán mindent elolvasok kétszer

de egy undoritó dolog vagy te :D

Sziporka: menetfelszerelésben lefelé guruló kerékpározó, az te lennél?
ha igen, akkor csoda hogy nem ismerlek fel? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a legjobb kép a múltkoriból a virslit zacskójából tubusos körettel evõs. :D

sziporka szervízt az újságba :) az tényleg hasznos volt legalább

lcs: szerintem egy olyan újságban ,amit azért a célközönség vesz (gondolom kevesen adnak ki egy bringás újságra 750 forintot csak azért hogy a reggeli kv mellé legyen olvasnivaló) nem biztos hogy minden cikknek kell egy ilyen "figyelemfelkeltõ". általában a képek alapján is eldönthetõ, hogy az adott cikket el fogja-e olvasni vagy sem. ez mondjuk nem rám vonatkozik mert én ált. minden cikket elolvasok, ugyebár havi 30 nap, napi 3-4 maci, macinként 1 cikk :D simán mindent elolvasok kétszer

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

.

átlapoztam az elözõ havit, nem véltem benne felfedezni Sziporkát

LL. Pedig ott voltam: 19.oldal jobb felsõ kép. Az is én vagyok ám! ;)