Azért írtam, mert nem sok jót hallottam errõl a telóról, de ez már egy másik topic.Pedig igen...a beépítési magassága is jobb, mint a rebának, színben is stimmel, és még ezzel is kiemelkedik a többi össztelós súlya közül...akkora különbség ma már nincsen a jobb telók mozgása között, mint régen..csak az áruk...
Ezért is egyre nehezebb telót tesztelni, mert nagyon jók már a felõ középkategóriás villák is.
Üdv:Thy
Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. szeptember 22. - 13:44
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. szeptember 21. - 20:26
Pedig igen...a beépítési magassága is jobb, mint a rebának, színben is stimmel, és még ezzel is kiemelkedik a többi össztelós súlya közül...akkora különbség ma már nincsen a jobb telók mozgása között, mint régen..csak az áruk...Nem hiszem, hogy abban a gépben a splice marad benn.
Ezért is egyre nehezebb telót tesztelni, mert nagyon jók már a felõ középkategóriás villák is.
Üdv:Thy
Írta 2005. szeptember 21. - 16:19
Nem hiszem, hogy abban a gépben a splice marad benn.O.K. tom !
És tényleg nem reklámizû a cikk. Az külön tetszik, hogy grammániásként a Reba helyett mégis a fél kilóval nehezebb Manitou-t hagyod bent. Akkor az tényleg jó lehet.
üdv:MARCI
Írta 2005. szeptember 21. - 15:26
És tényleg nem reklámizû a cikk. Az külön tetszik, hogy grammániásként a Reba helyett mégis a fél kilóval nehezebb Manitou-t hagyod bent. Akkor az tényleg jó lehet.
üdv:MARCI
Írta 2005. szeptember 21. - 14:36
U.I: bár sztem neked velem lehet valami bajod:)
Még a szemed is rosszul áll
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 21. - 12:16
Írta 2005. szeptember 21. - 09:39
Csak egy kis válaszom lenne:LCS ! +a többi cikkiró, szerkesztõ
Csak 1 kis kérdésem lenne: -Méé a Velotrade 1ik éldolgozója teszteli a Manitou villát ? Nem tünt volna objetivebb hangnak, ha mondjuk más teszteli ?
De 1 pillanatig sem kétlem, hogy Thommey a valós benyomásait irta le a villáról. Csak véleményem szerint ilyen apróságokra lehetne figyelni.
Mert esetleg sokaknak eszébe juthat, hogy Õ nem tud elfogulatlanúl irni arról a cuccról, ha a forgalmazónál dolgozik.
De nekem nem !!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
üdv: MARCI
-én lennék a Velo éldolgozója...hmmm
-a céges hovatartozásnak semmi köze a tesztekhez, hiszen két külön munkahely a kettõ. És a Velo-nál nem szólnak bele, hogy mit írok...
-ha egy pillanatig sem kétled, akkor miért is veted fel a kérdést?
-ha nem ju eszedbe,akkor ismét az elõzõ pont...
És mi a jobb, ha egy cc/maratonos ír egy ilyen villáról, vagy ha egy DH-s?Melyik az objektívebb?
Részemrõl ennyi.
U.I: bár sztem neked velem lehet valami bajod:)
Írta 2005. szeptember 20. - 16:55
persze ez teljesen indifferens. a cikk jó, tehát tök mindegy ki követte el. ha reklámizû lenne, akkor oké, azt mondanám, hogy van benne valami, amit irsz. de igy....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 20. - 16:27
Egyébként szerintem semmi gáz, õ legalább leírja ha valami szar.
Írta 2005. szeptember 20. - 16:21
Csak 1 kis kérdésem lenne: -Méé a Velotrade 1ik éldolgozója teszteli a Manitou villát ? Nem tünt volna objetivebb hangnak, ha mondjuk más teszteli ?
De 1 pillanatig sem kétlem, hogy Thommey a valós benyomásait irta le a villáról. Csak véleményem szerint ilyen apróságokra lehetne figyelni.
Mert esetleg sokaknak eszébe juthat, hogy Õ nem tud elfogulatlanúl irni arról a cuccról, ha a forgalmazónál dolgozik.
De nekem nem !!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
üdv: MARCI
Írta 2005. szeptember 13. - 20:41
És szted az objektív lenne? Ha abból indulok ki, amit itt olvasok, akkor NEM...
Aki nem próbált ki már sokféle tagot,vázat villát...stb, az honnan tudná, hogy a sajátja jó, vagy rossz???
Bazz.. igazad van
Írta 2005. szeptember 13. - 19:27
tök jók az alpokos, meg a bikeparkos cikkek
Írta 2005. szeptember 13. - 16:57
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 13. - 16:08
Annyi a Yellowstone parkban sincs !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 13. - 15:08
Írta 2005. szeptember 13. - 14:57
Teljesen igazad van, engem is zavar, hogy 2-szer van leírva ugyanaz.próbáltam, van is pár egész jó cikk, de minek fényezzelek titeket? meg mióta official hõzöngõ lettem, nem akarom rontani a zimidzsemet
jaj tudom már még mi a gondom. azok a kiemelések a szövegbõl, amiben az amúgy sem túl bõbeszédû cikknek a néhány prominens mondatát 40-es bold betûmérettel megismételitek. csak még nem jöttem rá, hogy minek? nem lehetne ezek helyett inkább kapni még + 100 szót és/vagy 1 képet?
Írta 2005. szeptember 13. - 08:33
pedig lobognak a szõke fürtjei ...
Írta 2005. szeptember 13. - 08:27
minden cikket elolvasok, ugyebár havi 30 nap, napi 3-4 maci, macinként 1 cikk simán mindent elolvasok kétszer
de egy undoritó dolog vagy te
Sziporka: menetfelszerelésben lefelé guruló kerékpározó, az te lennél?
ha igen, akkor csoda hogy nem ismerlek fel?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 13. - 08:21
sziporka szervízt az újságba az tényleg hasznos volt legalább
lcs: szerintem egy olyan újságban ,amit azért a célközönség vesz (gondolom kevesen adnak ki egy bringás újságra 750 forintot csak azért hogy a reggeli kv mellé legyen olvasnivaló) nem biztos hogy minden cikknek kell egy ilyen "figyelemfelkeltõ". általában a képek alapján is eldönthetõ, hogy az adott cikket el fogja-e olvasni vagy sem. ez mondjuk nem rám vonatkozik mert én ált. minden cikket elolvasok, ugyebár havi 30 nap, napi 3-4 maci, macinként 1 cikk simán mindent elolvasok kétszer
Írta 2005. szeptember 12. - 23:27
.
átlapoztam az elözõ havit, nem véltem benne felfedezni Sziporkát
LL. Pedig ott voltam: 19.oldal jobb felsõ kép. Az is én vagyok ám!