Na jövõre majd lesz témák szerinti csoportosítás, úgyhogy mindenkinek csak egy újságot kell megvenni évente, ami éppen érdekli. Nos, gyanítom, hogy ezzel nem lesz több olvasója a BikeMag-nek, sõt. Meg ez az átkerül minden a netre dolog sem világos nekem. Többször megnéztem az utóbbi idõben a fõoldalt, de eddig még gyakorlatilag csak elõzõ számokból felrakott cikkekkel találkoztam. Úgyhogy kezdek leszokni a nézegetésérõl, mert úgysincs rajta semmi új. Max egy-két hír. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége, mert ez eddig nekem nem nyerte el a tetszésem. Én eddig hû vásárlója voltam a BikeMag-nek, de ezzel a jövõ évi koncepcióval jól feladták a leckét, hogy hagyjam-e az egészet a fenébe.
Idézhetnék még többeket is, de csak tömören:A webes koncepciót én sem nagyon értem. A totalcarnál látom hogy ez mûködik (minden nap van egy vagy két teszt, friss hírek, blog bejegyzés, stb.) a bikemag.hu -n viszont ennek nyomát sem látom (és az online megjelenés ellenére ellenére van tc magazin is).
Eddig a nyomtatott magazinnak volt prioritása (mindenféle értelemben; vonatkoztatva a koncepcióra is), jövõ évtõl az online verziónak lesz (mindenféle értelemben...).
Noha nem "hírportál" akarunk lenni (pl. a teljes terjedelmében közölt "re-print" tesztek állandó olvasottsággal bíró, "élõ" tartalmak) de beindítjuk a napi hírszolgáltatást is, csak még nincs végleges megállapodás a forrásként használni kívánt webszájttal - lopni/másolni meg nem szeretünk...
A többi titok, de jó lesz. ("Maj' meglátjuk - mondta a vak..." )