Zorg, csak gondoltam szólok, hogy a Bikemag bukósisakos hirdetéseinél az apróban nincsenek megadva méretek.
köszi, javítom
Zorg, csak gondoltam szólok, hogy a Bikemag bukósisakos hirdetéseinél az apróban nincsenek megadva méretek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ahorroros cikk hez itt a neten is meglehet rendelni akciosan 230 dolcsi helyet 161-ért
http://store.shop72....mounbikful.html
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ha visszaolvasol picit ebben a topikban, az elsõ (kérdõív) folyamatban van, a másodikként felvázolt koncepció pedig olyannyira jó ötlet, hogy november elején ezt ajánlottuk ki a leendõ partnereknek - és így építjük fel a jövõ évi kéthavi megjelenéseket.Nem tudom, hogy szerzitek a tesztbringákat, de ezt meg lehetne szavaztatni, ki mit szeretne, illetve lehetne 1 nagy közvéleménykutatás weben.
Érdekes megoldást talált a gondolom hasonló problémára a Motorrevü magazin: az általánosságokon (itt: MTB) kívül minden számban van 1 "melléklet", minden hónapban más tartalommal. A Bikemag is lehetne ilyen, pl. 1. szám: MTB, +trekking melléklet (bringatesztek) 2. szám: MTB +outi, 3.szám: MTB +fixi, ss, stb. Így az mtb-s olvasótábor is megmaradna, és a többi is megvenné az õt érdeklõ mellékletes ujságot. Ez sztem 1 nagyon jó ötlet, érdemes elgondolkodni rajta!
Nem egészen 3 éve egészen konkrét project-terv készült egy újabb kerékpáros lap indításával kapcsolatban.Épp ma vettem egy bringás újságot, a bike-ot, itt Németországban.
Jó volt bemenni a vasútállomáson az újságoshoz, akkora, mint egy kisebb könyvesbolt otthon. Rengeteg újság van, külön polc minden fajtának. Pl. csak tetoválós újságból 7féle!
Sokféle kerékpáros is természetesen. Bike, Mountain Bike, Freeride, Radfaren aktiv (trekking a témája), egy másik trekking, országutis...
Nem tudom otthon mennyien vesznek újságot, de biztos sokan vannak úgy vele, hogy nem veszi meg, mert a fele nem érdekli. Sokszor én is így vagyok vele. És lehet, hogy igaza van annak, aki azt mondja, hogy szét kell választani a kategóriákat, így mindenki megtalálja a neki tetszõt, és több ember fog olvasni, plusz a megmaradt helyekre pl. bikemag-ban be lehet tenni még több MTB.ot, így azt is többen veszik, mert csak "egy" kategóriával foglalkozik.
Lehet sokan el sem hiszitek, mennyire népszerû itt kint a trekking bringa. Eleve 2-3 magazin van róla, a múltkor a barátnõm véletlenül egy ilyen újságot vett nekem, és elámulva néztem, hogy mennyire pörög ez a téma, mennyit invesztálnak fejlesztésekre, kiállításokra, stb..
Aki trekkingel, nem érdekli mennyi a Canyon Nerve rugóútja hátul, viszont kíváncsi milyen új bringás táskák vannak a piacon.
Szerintem a Bikemag egy színvonalas újság, de többször venném, ha csak egy kategóriát (pl MTB[xc, Maraton, Am, Enduró?] )képviselne.
Nem vagyok kommunkáció szakos, de lehet érdemes ezen gondolkodni. Igen, külön magazint mindennek, és akkor nem kell azon agyalni, mi maradjon ki belõle, mert nem fér be a "minden igényt elégítsünk ki" dolog miatt. Így minden bringás eseményrõl lehetne beszámolót olvasni, senki nem érezné a saját kategóriáját kirekesztettként. HA meg +20 oldal és +200Ft? Annyi még belefér mindenkinek havonta.
Persze mi kis ország vagyunk, nem egy Németország, de ha 2 újság fogy, szerintem fogyna a 4 is.
1 XC-MA-ALL-EN
2 Dirt, Freeride, DH, BMX, Triál?
3 Országuti, szingló stb
4 Trekking
További sok sikert kívánok a munkához.
A nyomdaipar is érzi ezt, olyan késhegyre menõ küzdelem volt csak azért, hogy melyik nyomda nyomhassa a jövõ évi 6 lapszámunkat, hogy e-l-k-é-p-e-s-z-t-õ! Gyakorlatilag oda jutottunk, hogy nagy(nak látszó) nyomdák arra kértek, hogy mi mondjunk árat - õk pedig megnézik, hogy mûködik-e... (Minõségi garancia, szállítás, fizetési határidõk - mind-mind a részünkrõl diktálva. Naggggyon súlyos, fõleg hogy azért még mindig van némi rálátásom a nyomdaiparra.)http://www.hirtv.hu/...deoview_id=7186
"Újságok a tönk szélén! Egy amerikai médiaguru szerint 2040-ben tördelik/nyomják az utolsót. Magyarországon leginkább a 65 évnél idõsebbek olvasnak napilapot. A hírekrõl a többség a televízióból és a hálóról értesül. A print a netre menekül: az online mutációk elterjedésével azonban a példányszám világszerte csökken. Van-e remény a hosszú távú túlélésre? Utolsó leütés, avagy ki nevet a végén?"
Online kérdõív.Akkor az nem a közelmúltban lehetett.
Lehet hogy arról lemaradtam mert amikor átnevezték az MBAH-t BikeMag-ra utánna még az 1,számot megvettem és utánna egy ideig nem volt kedvem venni.
Azért ilyen kérdõív még lehetne mostanában is mert az érdeklõdés és az igények mindig változnak.