Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

a konzekvenciát szerinted kulturált emberek ugy vonják le, hogy idézek: "bruhaha" ?

Gondolom nevet rajta. Szerintem az ok adott. Ezt mondom úgy, hogy nem láttam a képeit és a cikkét ( a szöveg rendben volt a véleményezés szerint). Én úgy látom itt a magazin ütközött ellentmondásba. Nem fedeztem fel különösebb kulturálatlanságot, valaki egyszerüen jelezte, hogy nem ért valamit.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Igen, van miröl beszélni. Bemásolt egy elutasító szöveget, ami kizárta a cikkét, valamint egy másikat ami a kizáró okként megjelöllt sisaknélküliséget teszi szóvá egy megjelent cikkben. Ha a hozzászólását törölted volna az nem kicsit lenne diktatorikus. Személyeskedésnek nyomát sem fedeztem fel, inkább az értetlenkedésnek. A konzekvencia szerinted nem kérdöjelezhetö meg?

a konzekvenciát szerinted kulturált emberek ugy vonják le, hogy idézek: "bruhaha" ?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

már csak bruce hiányzik, hogy teljes legyen a kép ;)

láttuk a képeket, amiker sitti küldött? nem. tehát akkor tudunk elfogulatlanul objektiven értékelni? nem.
akkor van mirõl beszélni? nincs.
kérem kapcsolja ki.

Igen, van miröl beszélni. Bemásolt egy elutasító szöveget, ami kizárta a cikkét, valamint egy másikat ami a kizáró okként megjelölt sisaknélküliséget teszi szóvá egy megjelent cikkben. Ha a hozzászólását törölted volna az nem kicsit lenne diktatorikus. Személyeskedésnek nyomát sem fedeztem fel nála, inkább az értetlenkedésnek. A konzekvencia szerinted nem kérdöjelezhetö meg a magazin részéröl?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na látod, nem teszem meg neked azt a szívességet, hogy mártírt csináljak belõled, a "moderáció áldozatát"
ha atom azt mondja, hogy a képek nem megfelelõ minõségûek (bukósisakban vagy nélküle) akkor hiába tépitek a szátokat.
én megmondom õszintén, sz*rok bele, hogy van-e cikked vagy nincs, de az idegesit rendesen, hogy itt sirsz mint egy ovis, akitõl elvették a homokozólapátját. és utána ilyen kisstílû "visszavágással" élsz.
ez a személyes véleményem, nincs köze a bikemaghoz. akkor is ideirtam volna, ha nem lennék moderátor.

miért hiszi azt mindenki, hogy attól, hogy moderátor valaki, automatikusan meg kell védenie az ujságot? nem kell. de én képes vagyok más szemszögbõl is személyes sértettségbõl fakadó elvakultság nélkül szemlélni a dolgokat. ugy látom itt egyesek nem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Sitti: most csodálkoznál, vagy ami még rosszabb, személyes sértésnek vennéd, ha a semmitmondó és személyeskedõ hozzászólásodat kitörölném, igaz?
meghagyom másnak. csak egy valamire kérlek meg: ha nem tudsz semmi értelmeset hozzátenni a fórumhoz, akkor inkbb ne is irj semmit.
köszi.

Nem csodálkoznék. Nyilván aki nyiltan ellenetek fordul az a moderáció áldozata lesz.
Csak megpróbáltam az ellentmondásokra felhívni a figyelmet.
Ha ez számodra semmitmondó, személyeskedõ hát legyen.
Te vagy a fõnök. Te döntesz. Nyugodtan kitörölheted.
Nem értem a ti felfogásotokat.....

áááá én is bízom benne, hogy még talál néhány dolgot, ami miatt az õ cikke nem jelent meg, másé meg bezzeg igen ;)

Ez nem teljesen igaz.
Ugyanez a cikk interneten is több helyen megjelent.
És nyomtatásban is kiadták.
(Nem a Bikemag az egyetlen bringás ujság.)
Talán túlélem, hogy ez kimaradt.

Azért valljuk be, hogy igaz, amire rávilágít...

Kösz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
már csak bruce hiányzik, hogy teljes legyen a kép ;)

láttuk a képeket, amiker sitti küldött? nem. tehát akkor tudunk elfogulatlanul objektiven értékelni? nem.
akkor van mirõl beszélni? nincs.
kérem kapcsolja ki.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Akasztják a hóhért...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
áááá én is bízom benne, hogy még talál néhány dolgot, ami miatt az õ cikke nem jelent meg, másé meg bezzeg igen ;)

de ettõl függetlenül gáz bukó nélküli képeket tenni a zújságba, szóval több sisakos pinát a zújságba. :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

idén ilyen savanyú lett a szõlõ? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Sitti: most csodálkoznál, vagy ami még rosszabb, személyes sértésnek vennéd, ha a semmitmondó és személyeskedõ hozzászólásodat kitörölném, igaz?
meghagyom másnak. csak egy valamire kérlek meg: ha nem tudsz semmi értelmeset hozzátenni a fórumhoz, akkor inkbb ne is irj semmit.
köszi.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
idén ilyen savanyú lett a szõlõ? :chin:

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Szia Sitti!

"A cikk szövegileg jó lenne, de a képek elég gyengécskék. Helybõl gáz, hogy bukó nélküli bicósok vannak rajta. "

"Tény, hogy az általad átküldött 4 képbõl amibõl 2-n a fõszervezõ látható bukó nélkül nem lehet igényesen összerakott cikket gyártani.

VS

Bukó nélkül ugrabugráló szuperlaza csávók a 92, 93, 95, 99 oldalon.

Bruhaha

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mondjuk abban a nemtommilyen interjúban azzal a magyar FR-s/BMX-s sráccal nem egy olyan kép volt, amin a srác bukó nélkül ugrál a bmx-el nem is kicsiket. ebbõl azok, akik ilyen hûdemájervagyok-bringázninemtudok-demindentbevállalok-stílusúak kb. azt vonják le, hogy "hát ha ez a híres rájder sem hord bukót, akkor én minek?"..tehát az ilyenekre figyelhetnétek. ez kritikának minõsül amúgy?:chin:

rob: én tavaly nyáron ragyogó napsütésben egy mellékutcában, ami teljesen sík és forgalommentes volt, ~15 km/h-nál estem egy olyat, hogy minden végtagomat be kellett kötözni majdnem végig + a szemöldököm fölött egy 5 centis Y alakú, csontig hatoló (ott szerencsére megállt) roncsolt "seb" keletkezett-> 7 öltés + 4 hét pihenõ, ebbõl 2 alvásmentes, nem tudtam mimen aludni, mindenhol fájtam. máig nem tudjuk pontosan, mi történt, az öcsém jött mögöttem hasonló tempóban, õ csak annyit látott, hogy megyek, elesek, aztán felkelek és ömlik belõlem a vér. én meg annyira emlékszem csak, hogy megyek, aztán felkelek és ömlik belõlem a vér.

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Jó ötlet hogy az újságban cikkezzenek a bukó viselésérõl. Lesz is pár ember aki esetleg ezután meggondolja magát és vesz is magának.
Sajnos a másik rész pedig ugy fogja fel ezt az egész dolgot mint már feljebb is emlitettétek /nem esek nagyont stb.stb./
Sajnos sok fiatalabb srác ugy gondolja hogy épp az a menõ hogyha nincs rajta bukó, mert szerinte ciki az ha vki azt hord.
Az az igazság hogy bárhol tekerjen az ember, bármilyen stilusban, bármikor jöhet olyan baleset amikor hálát mondhatunk a sisaknak.
A mai forgalomban sajnos bármi megtörténhet :(

Az a ciki ha NEM hordasz bukósisakot !!!

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Úgy tûnik a fekete zacskó valami módon pszihésen hat a postásokra! :D

És ezt valszeg tudta a posta vezére, ugyan is Õ javasolta ezt a megoldást.
De egyébként nem fekete, hanem sötétbarna, ami szerintem még ijesztõbb szín:D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
esetleg ezekhez hasonló dolgokról írni egy keveset:
Törött bukók

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

támogatom, hogy csak bukósisakos képek kerülhessenek az ujságba.
ha valahogy, hát ezzel mindenképpen segíteni kellene azt a fejlõdést, ami a végén oda vezet, hogy mindeki felveszi magától.
ha elmegyünk haverokkal tekerni itthon akkor én elviszem. elõször röhögtek rajtam, merthát ugye mégiscsak alföldön lakuknk, 100km körzetben egy domb sincs. egyenes terepen pedig nehéz nagyot esni. de csak változtak idõvel, és mostanában fel-fel veszik õk is a sajátjukat.

Szerintem is lehetne ily módon terjeszteni az igét, hogy tényleg hordja mindenki... De sajnos nagyon sokan akkor sem fogják, merthogy "Én ugysem esek akkorát" meg hasonlók...

Én nekem hál istennek, ugyanilyen meggyõzõdésû haverjaim voltak, mint neked, amikor belekezdtem a biciklizésbe, és már az elejétõl hordom a sisakot szinte kivétel nélkül mindig... Ennek köszönhetem, hogy van lehetõségem még pötyögni a billentyûkön...

Akár ilyen cikk is lehetne igy a téli "pihenõ" alatt biztos van hely, felsorolni hogy ki mit úszott már meg. Na nem arra gondolok, hogy "hû, én nagyon nagyot estem", "nade én nagyobbat", én meg "szénné estem magam" (bocs:)), hanem tényleg egy pár példán bemutatni, mit gondol aki átélt már ilyet...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
támogatom, hogy csak bukósisakos képek kerülhessenek az ujságba.
ha valahogy, hát ezzel mindenképpen segíteni kellene azt a fejlõdést, ami a végén oda vezet, hogy mindeki felveszi magától.
ha elmegyünk haverokkal tekerni itthon akkor én elviszem. elõször röhögtek rajtam, merthát ugye mégiscsak alföldön lakuknk, 100km körzetben egy domb sincs. egyenes terepen pedig nehéz nagyot esni. de csak változtak idõvel, és mostanában fel-fel veszik õk is a sajátjukat.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Szerintem mindkettöt. A szerkesztöség maga dönti el, hogy milyen képeket használ fel. Amit én olvasok abban kb. a 90-es évek végétöl nincs sisak nélküli kép. Leírták akkoriban, hogy a rossz példa miatt azontúl nem és ezt be is tartják.

kicsi OFF:

Sajnos az igazi hülyegyerekek még következetes jó példa esetén is sisak nélkül menõznek... (Az még nagyobb gáz, hogy magyar bringás DVD-ken is nyomják a profik sisak nélkül, vagy akár félmeztelenül.)

Én lassú és óvatos vagyok (a korral jár), meg béna is :( mégis nyáron egy hozzám csapódó ifjonc úgy telibe fejelt egy fát, hogy kb. 10 percig feküdt eszméletlenül. Volt rajta egy ótvar sisak, meggyõzõdésem, hogy ennek köszönheti az életét. Megjegyzem, amíg a Disnyófõig eltekertünk, végig manuálozta, bannizta, stb. az utat - sokkal ügyesebb volt nálam, oszt' mégis pofára esett...

ON

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Bukó nélkül ugrabugráló szuperlaza csávók a 92, 93, 95, 99 oldalon. Bár ez inkáb õket minõsíti és nem a magazint.

Szerintem mindkettöt. A szerkesztöség maga dönti el, hogy milyen képeket használ fel. Amit én olvasok abban kb. a 90-es évek végétöl nincs sisak nélküli kép. Leírták akkoriban, hogy a rossz példa miatt azontúl nem és ezt be is tartják.