-klikkes, ha kevés embert érint és érinthet - értsd egy olyan barkácstuning, amit 1000 bringásból 999 biztosan még álmában sem követ el
-klikkes egy témakör attól, hogy kevés ember mûveli - pl szükségszerûen klikkes a monociklis cikk, s - be kell látnod - klikkes a SS is
-klikkes, ha a szóhasználat, szövegkörnyezet olyan dolgokra utal, amit mondjuk 8-10 emberen kívül senki sem tud (Ha én azt mondom, hogy "csapattunk egy sodródósat a Halálösvényen", az klikkes megállapítás, de ha úgy fogalmazom meg, hogy "tekertünk néhány kört az endúró VK nyomvonalán, ami az extrém meredekségek miatt bringával igencsak embert próbáló", az már más számára is érdekes lehet)
-a SS bajnokság érdekes volt - de pl hosszban már nekem picit sok - pl tudtad, hogy a gödöllõi BikeZone-osok régebben (talán még most is) szerveztek házi Vándorserleg kupasorozatot? (szerintem a versenybeszámolókat erõsen résztvevõ arányosan kell méretben limitálni - bár önmagam ellen beszélek, hiszen csak kisebb versenyeken kerülgetek dobogóra (bár a Zemplén majdnem összejött

Ha már SS, akkor úgy kell megfogalmazni, hogy más számára is érdekes legyen - a 24 órásról mehetett volna mégegy oldal, pl az eredményekrõl - akkor már nem "csak" a Te személyes küzdelmedrõl szólt volna, hanem egy országos bajnokságról, amit - mellesleg - egy SS kerékpáros szûrõjén át ismerhetünk meg. Ez remélem érthetõ. Neadjisten 2 teljes oldallal a SS rovat kisebb lett volna, ellenben lett volna 3 oldal versenybeszámoló elõtte, ami kicsit mindenkinek szól.
Viszont érdekes, hogy az 1x8 és az 1x9 az általad belinkelt külhoni fórumokon (amiért köszönettel tartozom, s ha elkészül a tuningcucc, majd a Meghajtás-ba belinkelem...) testvéri viszonyban van a SS témával. Pl SS hajtómûvel mennek többnyire, hogy egy okot mondjak.