Így van, aki hóban bringázik nem kilométereket gyûjt, hanem tapasztalatokat és élményket....de a rendes bringázás élményét sosem adja vissza. tehát inkább szedett vedetten felveszi az ember a 3 pulcsit 2 pólóval és...
Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2006. December 30. - 01:53
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 30. - 01:51
hisz a lábmozdulatot leszámítva köze nem sok van hozzá.
Persze, természetesen a jövõ szezonra való felkészítésben szervesen részt vesz, a hideg által nem tönkretett izületek, és így a kiadós edzések szintjén, de a rendes bringázás élményét sosem adja vissza.
tehát inkább szedett vedetten felveszi az ember a 3 pulcsit 2 pólóval és...
Posted 2006. December 30. - 01:23
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 30. - 01:07
én meg azért nem megyek ki, mert hideg van
csak annyit tekerek, amennyi feltétlen szükséges, ezen nem segítene semmilyen ruha.
mert meg nem tekertel rendes teli goncben. ki kene probalnod. a 3 pulcsi 2 polo az nem teli bringas oltozek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 30. - 00:48
csak annyit tekerek, amennyi feltétlen szükséges, ezen nem segítene semmilyen ruha.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 29. - 23:49
A "miért nem megyek ki márciusig a szabadba" címû szöveg meg egyenesen röhejes:nincs pénze jó minõségû téli ruhára??És ezt az írja akinek csak a monti váza 200 ropi...
Ebben azért van valami. OFF: Szóval ma is voltam tekerni 4 órát, s semmi bajom nem lett, a Dicsaklonos téli szerkóm meg szumma 40.000 HUF összegbõl megvót. Bár persze -10 fokban és jeges utakon már máshogy gondolnám. A spinning drága - én néha azt is csinálom, s 1000+ egy óra. Na most nekem az smafu, mint edzés...persze lehet, hogy nem jó helyre járok, de lehetne számolgatni, hogy a heti 14 óra edzõidõm spinningben hány hét alatt hozná ki a teljes téli ruházatom árát. Szóval Olivér, ha ezt olvasod, adj egy versenyképes alternatívát, s meggyõztél!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. December 29. - 23:03
vendég_pier_*
Posted 2006. December 29. - 22:47
Posted 2006. December 29. - 22:43
A spinninges cikk után lemaradt az X
A "miért nem megyek ki márciusig a szabadba" címû szöveg meg egyenesen röhejes:nincs pénze jó minõségû téli ruhára??És ezt az írja akinek csak a monti váza 200 ropi...
Figyu elfogyott a pénz...:wtf:
vendég_pier_*
Posted 2006. December 29. - 22:37
vendég_unit_*
Posted 2006. December 26. - 20:38
Posted 2006. December 26. - 01:35
Én dolgozok az ügyön. Most is éppen.
OFF Üríts privit plz. Ha már tényleg elkezdtünk értelmesen beszélni, ne egy keretszámtól függjünk.
vendég_unit_*
Posted 2006. December 26. - 00:40
Posted 2006. December 26. - 00:28
a január-februári számban lesz ss?
A nyár végén-õsszel kaptam egy felkérést a fõszerk. úrtól, hogy indítsunk egy ilyen rovatot. Összeállítottam egy évnyi tematikát (ez 10 szám, de lehet hamar ki fog merülni, mert nem lesz semmi érdekes már benne, ha így haladunk), amit õ el is fogadott.
ezt nem itt fogja eldönteni 3-4 ember....szerencsére.... (a JHG-sek rovatát sem...)
úgyhogy nagyjából Dénesen múlik - kérdezd meg tõle.
Posted 2006. December 26. - 00:17
Posted 2006. December 25. - 23:56
fityisz nincs szükség az iróniára szerintem most. néha neked tudnod kellene, mikor vicces (akkor tudod, hogy énis röhögök rajta) és mikor olaj a tûzre (most az).Sztm nem kéne SS cikk az ujságba. Mert kevés embert érint, kevés ember mûveli.
Én meg elõre kérek elnézést, hogy nem mostam le a bringámat, és koszosan került lefényképezésre! Azért nem mostam le mert nem olvasok autós szaklapokat...
off, az 1x8 lés 1x9 nincs testvéri viszonyban a ss-el. on
unit: feltételezem az "ott felül" nekem szól. (lehet nem?)
szerintem nem kellene tovább ragozni. megbeszéltük (legalábbis számomra az eddigiek alapján leszûrhetõ) hogy az áthegesztett gt cikk nem aratott sikert. annak ellenére sem, hogy sok az ilyen, vagy hasonló kérdés a topicban. -> nem lesz több ilyen cikk (ezt irtad) szóval téma zárva.
a klikkesedésbe nem folyok bele, szerintem hülyeség vitatkozni róla, ebben a témában nem lehet észérveket felhozni, mert emóciókról szól. -> szóval téma lezárva (vagyis: aki itt ebben a topicban folytatja, attól erre a topicra vonatkozóan önkényesen megvonom a hozzászólási jogot)
a 24 órás cikk ugy volt jó ahogy le volt írva. nem sok jobb cikket olvastam a legutóbbi számban. ezzel nem lehet nem egyetérteni.
próbáljunk tehát a személyeskedésen túllépni, és az aktuális lapszámra koncentrálni.
köszönöm. :prosze:
mod: lcs gyorsabb volt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 25. - 23:50
Mindenki vonja le a következtetést magának.
Az "esetleges" személyeskedéseket privátban folytassátok.
A monitorfejûek szégyelljék magukat, hogy nem tekernek (?), a klikkesek meg azért.
A téma eléggé túl lett magyarázva és már qva unalmas.
köszi, lcs
vendég_unit_*
Posted 2006. December 25. - 23:01
De visszatérve:
Lehet, hogy nem is hozzám szólsz? Figyelem ott felül is!!!
Az az igazság, hogy nem tudom, hogy egy újság hogyan is készül. Még a BikeMag-ot sem ismerem belülrõl. Talán a "külsõs munkatárs" a legjobb kifejezés.
A nyár végén-õsszel kaptam egy felkérést a fõszerk. úrtól, hogy indítsunk egy ilyen rovatot. Összeállítottam egy évnyi tematikát (ez 10 szám, de lehet hamar ki fog merülni, mert nem lesz semmi érdekes már benne, ha így haladunk), amit õ el is fogadott.
Azóta rendszeresen küldöm az anyagokat nagyjából a tervnek megfelelõ ütemben és kapom is a visszajelzéseket, hogy mit hogyan alakítsak. Úgy érzem, hogy ha "ott" átmegy a mustrán, akkor talán annyira nem lehet rossz, de nyílt vagyok minden módosításra.
- frankón azt hittem eddig, hogy a vázpapucs-átalakítás-áthegesztés érdeklõdésre tart számot, a SS topikban is rendszeres az érdeklõdés ez iránt
- hogy kevesen mûveljük? Én sajnálom a legjobban hidd el! Nem tudod elhinni hány lelkes emberrel beszélgettem errõl komolyan, hallgattam a terveiket, de úgy tûnik mindeddig teljesen feleslegesen
- klikkes szövegek? Ha arról van szó, akkor az a pár ember megérdemli, hogy a nevén nevezzék, ha nem arról, akkor nem tudom...
- a cikkek leadott hossza igen, a megjelenõ terjedelme nem tõlem függ. Én nem látok semmilyen kefelevonatot sem, csak a kész újságot a boltban, amikor behozza a futár srác
- 24órásról esetleg meg kellett volna kérni még valakit, hogy írjon. Aki pl. csapatban ment. Én eléggé elfoglalt voltam magammal, ennyire "emlékszem".
Ilyen az SSarok, nem szólhat mindenkihez. Ez van. Én sem haragszom pl. a "Az utolsó 50 nap" címû képriportért, pedig....az meg nekem klikkes, annyi közöm van ahhoz a trailshez, hogy ott tekerek fel mellette nap, mint nap... és valahogy senki nem írt róla ide egy sort sem...
(Mielõtt offenzíva indul: elnézést nem akarok senkit bántani a JHG gárdájából, csak egy példa volt)
Posted 2006. December 25. - 22:47
Én meg elõre kérek elnézést, hogy nem mostam le a bringámat, és koszosan került lefényképezésre! Azért nem mostam le mert nem olvasok autós szaklapokat...
off, az 1x8 lés 1x9 nincs testvéri viszonyban a ss-el. on
Posted 2006. December 25. - 22:42
OFF2 Miért csak 15 perc a limit? Ehh.